![]() |
|
Samsung UE55JU12UXXHKoupil jsem tuto TV , jsem překvapen stručností návodu a to tištěného i e-manual. Marně studuji, jestli satelitní tuner UHD dokáže točit motorem. Má někdo zkušenost a je ochoten poradit? Mirko. |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55JU12UXXHZadnou TV od Samsung UE55JU12UXXH neznam. Jedine Samsung UE 55JU6412.. Mirko všechny TV se sat tunerem od Samsung umeji otáčet motorem. Je to v menu v polozce co nastavuješ LNB nastaveni Diseqc atd. pro jednotlive satelitni pozice. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@HYPERMáš pravdu, špatně jsem to opsal a hůř vidím! Díky! |
Mirko.
![]() |
|
RE: Samsung UE55JU12UXXHMirko, nemas zac. Postupuj takto: Menu-Vysilani--nastaveni kanalu-satelitni systém-nastaveni regulatoru polohy- do radku Diseqc 1.2 zadas tve souradnice zemepisna delka a sirka-uzivatelskem rezimu zvolíš satelit atd.. Lepsi bude ale když si na to nekoho pozves kdo tomu rozumi a nastavi ti motor s parabolou a nastaviti to i v tv co budes potrebovat prijimat. Jen se zeptam, Ty uz mas nainstalovanou parabolu s motorem na drzaku a pouzival si jej donedavna se satelitnim prijimacem? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55JU12UXXHParabola Gibertini 125 s motorem byla do teď v provozu s Technisatem HD, tak je nastavená. Zatím ji mám na 19E. |
Mirko.
![]() |
|
RE: Samsung UE55JU12UXXHKazdy Samsung z poslednich minimalne 4-5 let umi motor. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
![]() |