Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

dreambox hd 800PVR

zdravim...prosim vas mam dreambox hd 800PVR a dlho mi bootinguje..ako by som vedel urychlit,popripade nejaky dobry image poradte....dakujem

FiatDucato
Registrace: 3/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dreambox hd 800PVR

Moc to neurychlis ted mi bootoval asi 1.5 minuty, dan za cpu a ram :)

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

To FiatDucato

Čo je podľa teba dlho?1-2-3 minúty je v pohode.No ak tam máš Image z doby kamennej,tak sa nečuduj.teraz frčí Booloader 84d.Daj si podľa SIM-ky ten správny Image a máš o možné rýchlejšie bootovanie postarané.Napr OpenPli,OpenATV,GP-3.a pod.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

@FiatDucato

Vymeň to za DM 7080 alebo DM820 a máš to za 20 sekúnd. ;)

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

tak 3 minuty minimum,možno aj viacej image tam mam newnigmu...

FiatDucato

důležité

info,dělá to od začátku??,nebo je to až poslední dobou??

pierrepetr

nie praveže zo začiatku bol rychlejši a potom sa spomalil...dokupil som si do neho aj hardisk ale to by malo mat vplyv len na hlučnost...

FiatDucato

To mě dělal taky když odcházel napájecí zdroj.

Mirda2
Registrace: 3/2006

FiatDucato

zkus ho odpojit,jestli se to vrátí do původního stavu,i HDD musí načíst,tak by to mohl zpomalit

pierrepetr

alebo tam dam novy image?

FiatDucato

To FiatDucato

No moc si toho nepovedal,akú tam máš SIM kartu,vieš,alebo nie?Ten Image čo píšeš je jeden z najhorších čo som kedy testoval a ver,že som ich otestoval stovky,záleží samozrejme aj na verzii.Ďalej načo tam drbeš HDD,nestačí že sa zahrieva procák,tuner,čítačka,tak ešte aj toto,je hovadina na entú.Radšej ho vybav dostatočným dodatočným chladením,čo mu viac prospeje a nahrávať môžeš na externý HDD,tento STB na to nemá dosť priestoru,aby si tam drbal aj HDD,ale rob ako myslíš,ak ho chceš odfajčiť.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu

sim kartu neviem aku mam?ako to mam zistit?....tak mi poradte aj dobry image...dik

FiatDucato

inak mam original nie clon

FiatDucato

Dej tam openpli 2,1 a mas pokoj,ikdyz to bootovani +- moc neurychlis.
Mam original i klon se stejnym softem 2,1/openpli pro clon a openpli pro original/ a bootovani casove +- par vterin stejne a topinky z nich chutnaji taky stejne. R^

bistro
Registrace: 9/2009

hlavne o to mi šlo,aby rýchlejšie načítaval....Už aký tam bude image mi je jedno... ;)

FiatDucato

FiatDucato

před časem jsem ho měl doma,je to teda vařič kafe,ale někde v menu šlo nastavit okamžitý start,ale topí

pierrepetr

@vladoholu

Holube, Holube, co nove v Trnave? Tve rady jsou nad zlato, nic horsiho jako image open... nejsou. Asi ti poslu moju 800, abys mi dal do ni bootloader 84d? S urcitostou musim ric, ze vojimy radami se jiste ani tva zena neridi.Kam chodis na ti rozumi? Uz prestan placat nezmysli a pokud nenapises neco normalniho a hlavne k veci, radeji mlc. Nelrychlejsi image do 800 jsou ty stare od gemini teamu, pripadne blackhole tusim 012, pokud chces stabilni image, tak jednine nemesis.A ty jsi do svojiho veru nedrb HDD, abys ho neuvaril-tebe kdo fajci, mne v tom mim chodi 1TB uz peknych par let a nema problem, jeste ho nikdo neodfajcil. A jinak pokracuj v tvych blabolech,aleson mi funguje servis prijimacu odfajcenych po tvych radach

krteczek
Registrace: 8/2013

To krtezech

No všetko je do času,ono môže a nemusí odísť ak je dobre a kvalitne spravený,má kvalitné súčiastky,môže pár rokov poslúžiť,ale len do času.No a v Trnave čo nové,pre mňa nič,ale pre fudbalových (nevhodné slovo)ov je nová Cityaréna,tam ja nechodím,mne to môže a je,ukradnuté.No mne tvoje vyjadrenia a rady,nič nehovoria,sú mimo len preto že melieš len to svoje,aký si dobrý.

vladoholu

To FiatDucato

Zaujímavé,nevieš akú máš SIM-ku,ale tu tvrdíš že nevieš ako to zistíš a potom že máš určite originál.No ak by si ho otvoril,tak by si zistil akú máš SIM-ku,aby si tam náhodou nenadrbal iný Image,ako tam patrí a potom ho umrtvil,lebo aj to sa stáva,aký Image použiť,tu ti superexpert fóra poradil že čo tam treba naládovať.No nech sa darí.

vladoholu

@pierrepetr

Kdyz mas klon s vetrakem, tak netopi :-))

Hollys
Registrace: 3/2009

Hollys

poslal jsem ho hned z baráku,tak to neřeším

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra