Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

digi přes scart

Ahoj všem, chtěl jsem poslat signal do druhé místnosti signal nove digi přes ten jejich scart po redukci a cinchkabelu a byl jsem překvapenej dobrou kvalitou obrazu, skoro stejnou jako přes hdmi.

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

@wladys

tvoja reakcia na moj prispevok 20:14.32 nieje adekvatna. vyskusaj uvedene v praxi a viac nebudes pisat nezmysly.
jednoducho tak maly PANEL doma nemam, ako CRT-ecko. nic to vsak nemeni na skutocnosti, ze taketo zobrazenie na starom analogovom CRT tv je lepsie, ako na novsom digitalnom PANELI...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

RE: digi přes scart

No cez scart má lepší obraz určite digi , skúšal som aj Sylink a mal omnoho horší obraz ako digi , je to vyskúšané R^

satman5455
Registrace: 5/2013

Také UHD je přes scart na Digi obrazovĕ výrazně kvalitnĕjší...

rs505
Registrace: 11/2009

A kde jste četli, že zakladatel vlákna má tu druhou TV CRT?

Bohušu......škoda, že nemáš možnost to ještě porovnat na plazmě.... to by byl ficak až by majitelé omalovanek zjistili, jak to s těma plazmama vlastně je. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

@wladys

plazmu mam. na PLAZME je lepsi obraz ako na LED tv, co sa tyka sportu. sport sledujem vyhradne na plazme 50". na ostatny tv program staci LED tv. ohladne CRT, to bol iba predpoklad co sa tyka SDtv a scart, lachtan ma pravdu. ano suhlasim s lachtanom, pretoze najlepsia dovera je vlastnou skusenostou...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

bohus31

nevím v čem si protiřečím,jasně píšu a nejde o digi,nebo něco jiného,přes scart má nejlepší obraz CRT v """"SD""""",pak plazma,nakonec ty šidítka elcédéled,ovšem porovnávat se musí minimálně na stejných úhlopříčkách

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Porovnáváte neporovnatelné, možná se to zdá, ale koukněte třeba na fotbal a ostrost hrany lájny na u malého vápna, vždy vítězí HDMI, scart je na houby. :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

téma je jiné,jsi mimo mísu,poprvé ve čtvrtek,poprvé je velký pátek svátek

pierrepetr

pierrepetr

Jsi vedle jakta jedle, mám Tě rád, ale zde nemáš pravdu::::

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

Kde jsi koupil tu parabolu zn. Gilbertiny? Dikec.

bretah
Registrace: 9/2012

hery

je to jen úhel pohledu,chce to nečíst jen poslední příspěvky

pierrepetr

@bretah

přivezl jsem ji z Zurichu, a šlape to na ní vše OK, Tady ji mají taky, klokan ji zde kupoval, to je můj kámoš a vše OK.

hery

bretah

přivezl jsem ji z Zurichu, a šlape to na ní vše OK, Tady ji mají taky, klokan ji zde kupoval, to je můj kámoš a vše OK.

hery

Zurich

to je kde? ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra