![]() |
|
Nový HD satelitní přijímač pro skylinkDobrý den, chtěl bych poradit s koupi HD satelitního přijímače pro rodiče, max do 3200 kč popřípadě se zeptat na zkušenosti s těmi jejími přijímači co mají v nabídce.Děkuji ![]() nebude se pořád tolerovat komolení názvu platforem Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 28.03.2016, 20:27.46
|
Max W
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 93 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
TechnikTKRNesmysl?Z vlastních zkušeností vím, jaký je rozdíl mezi SR boxem a obyčejným přijímačem. Tak nepiš laskavě nesmysl ![]() |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
Max WGo Sat 7060, Optibox Zebra, Zircon Funbox - doporučím jeden z těchto![]() |
D4ve
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro skylinkNo vidíš, a já bych nedoporučil ani jeden![]() |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro skylinkSkylink ready harampádí ani zadarmo, dík![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
D4veJe vidět, že máš hlavu pěkně vypláchnutou. Ono to zdaleka není jen o té čtečce... Kdybys znal více receiverů, třeba jak píšeš obyčejných, které pracují pod linuxem, pak bys poznal, že SR receivery jsou pouhá ořezávátka, které diváka spíš omezují, než by mu nabídli něco navíc, co současná doba v tomto oboru umožnuje.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonVětšina diváků chce přepínat a dívat se. Nestarat se o přelaďování. Nechtějí nic navíc.V čem takové uživatele ten SR receiver omezuje? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro skylinkTakové asi v ničem, protože ani neví, že jsou omezováni.![]() On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro skylinkOsobně bych lidem pro Skylink opatrně doporučoval GoSat7060, bezproblémový fastscan. Intuitivní ovládání. Pěkný obraz. Ale ta cena... Jsem zvědav na nový GoSat 7010, který bude za 2tis.Kč, to se mě zdá už solidní cena.Takové ty kecy Skylink Ready nikdy jsou absolutně k ničemu... .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
HifiokTak co doporučuješ?![]() Saxon: jako píše joscer, většina lidí ani neví, co je Linux, takže proč je zatěžovat těmito informacemi.... ![]() Ano, mozek mám totálně vypláchnutý ![]() |
D4ve
![]() |
|
D4veproč by měli být lidé(zákazníci) zatěžováni linuxem? Oni to přece vůbec nepocítí, receiver pod linuxem může být na ovládání mnohme jednodušší a přivěťivější, než SR receiver. Pokud jim ho tak umíš připravit. Chce to jen zkusit a uvidíš sám, byl jsem na tom podobně.Jinak Gosat7060 špatný není, ale domu bych ho nechtěl, jsem zvaklý na komfort receiveru VU, což by mi Gosat nesplnil ani vzdáleně. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro skylinkFunkci fast scan , která je to hlavní co lidé požadují není zdaleka jen u přijímačů skylink ready. Zbytek toho, co musí splňovat ready přijímače je spíš na škodu(nemožnost přenosu nahrávek, omezené pohyby v seznamech atd. - vysvětlení pro Joscera - to je to čím jsou zákaznici omezováni). Osobně bych doporučoval pro ty, co nechtějí nic řešit Technisat technistar S2 .Na téma komfortu - používám Dreambox a Technisat. Značkám jako gosat , zircon atd. jsem hold na chuť nijak nepřišel - zpravidla těžkopádná ovladatelnost nebo obrazově nic pěkného. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
SaxonA votom to je. Kdo se v tom vyzná, tak si koupí třeba něco s Linuxem. Většině, kteří tomu nerozumí, stačí bezproblémový Gosat. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@DolfinoZopakují: Většina uživatelů nepotřebuje přenositelnost nahrávek, protože ani nenahrává. Seznam si nechají udělat jeden a ten jim stačí. Neberte to pořád z pohledu vlastních potřeb. Já taky doma žádný takový receiver nemám, ale to ještě neznamená, že budu apriori proti nim.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro skylinkZopakuji. Většina uživatelů neví co potřebuje, co může mít a co by zvládla. Když se jim v klidu vše vysvětlí a pokud možno i ukáže, ledy se prolomí.![]() |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro skylinkuzamknete vlakno. misto toho aby tady radoby pokrocili uzivatele odpovidali k tematu tak vzdycky jen se dohaduji o nicem,co zakladatele vubec nezajima. ale novackum jejich dotazy zamykate. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
re: SYNAPS ZR300Na infolince jim nabízeli Synap ZR300.Bohužel jsem nenašel žádnou smysluplnou recenzi. koupit/nekoupit ![]() https://www.skylink.cz/hd-prijimac#receivers |
Max W
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro skylinkJe to novinka a tak si budeme muset chvili počkat na nejakou recenzi. Kazdopadne tento typ prijimace splnuje požadavek 1.5 podle Skylinku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro skylinkSouhlasim s Delfino, take jsem starsi pani koupil Technisat Technistar S2. Je jednoduchy, spolehlivy, fastcan ma a hlavne skvely obraz. Pro nekoho muze byt ale cena s modulem Technisat IR CI+ cca 3500 kc ale moc |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro skylinkbohuzel je tu nejznamejsi stranka parabola, ale co se tyce webu zamrzl na prelomu milenia. klidne by mohla existovat databaze prijmacu jako mobilu na mobilamania.cz a tam by lidi psali kratucke recenze ci zkusenosti. nebo kdyby existoval aspon nejaky sat maniak ktery by shanel vsechny sat novinky a recenzoval na yt a webu tak jak se dela u mobilu. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro skylinkjirko, snad Technisat vyda novy sw alespoň verzi 1.4 Home TP pro chystanou zmenu TP 12070, aby mohl dále byt funkcni Fastscan. Uvidíme. Jinak se pak bude ladit opet rucne. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@Max WKoukni semhttp://www.videotech.cz/synaps-zr-3000-hbbtv-skylink-ready-p93671/ Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
HYPERAha, na změnu TP 12070 jsem zapomněl, kdy se to má přeladit?.Takže při změně na DVB-S2 to přeladí jen Skylink Ready přijímače? Takže u TechniStaru S2 budu muset přeladit ručně na DVB-S2. Potom ale další případné změny v rámci tohoto TP už by přes Fastscan fungovaly? Ten samý problém by ale byl, kdyby ještě nějaký TP přecházel na DVB-S2 (ale nevím, jestli ještě nějaký přichází v úvahu)? |
jirka67
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro skylinkhttp://www.skylink.cz/prakticke-informace-a-kontakty/satelitni-prijimace#P%C5%99ij%C3%ADma%C4%8De+a+moduly+s+certifikac%C3%AD+Skylink+READY |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Nový HD satelitní přijímač pro skylinkNo, takže to závisí na té funkci Home TP? Ale také tam uvádějí, že certifikaci může mít i modul a ten v TechniStaru S2 paní má - je to Technisat TechniCrypt IR CI+. |
jirka67
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |