Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Oplati sa kupit LG 55UF7767?

Chcel by som sa opytat aky mate nazor na tuto telku ,pripadne uvitam vase navrhy na nejaku podobnu v danej cenovej a funkcnej hodnote .Diky

vu zero4k, rpi3 3x...

janoy
Registrace: 1/2016
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

janoy

jsi nevidomý??????????

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

mozes byt konkretny?

vu zero4k, rpi3 3x...

janoy

janoy

no jistě,TV je jako svetr,každému se líbí jiný,proto je vystavují v prodejně,proto moje otázka

pierrepetr

@pierrepetr

Cakal som ze ty ako profesional si prezries parametre a vyjadris svoj nazor ohladom pomeru cena-vykon .Nic ine som necakal, ale nemusis odpovedat mozno sa najde niekto iny s konkretnou odpovedou . Diky aj tak

vu zero4k, rpi3 3x...

janoy

janoy

papír snese vše,potřebuješ vyjádření vlastníků,bohužel vlastník to bude vždy chválit,přece ti nenapíše,to nekupuj,jsem se napálil,doporučuji recenze ,oči a ochotného prodavače

pierrepetr

Oplatí, neoplatí

Sorry, ale tyhle témata mi připadají jako z pomocný školy!! :razz:

kasi71
Registrace: 5/2008

@pierrepetr

Recenzie mam precitane a su v podstate pozitivne . V obchode povedali ze tento model nieje urceny pre slovensky trh preto ho nemozu zohnat .Maju ho iba v internetovych obchodoch .Myslis ,ze by to bol problem ? Sedivka?

vu zero4k, rpi3 3x...

janoy

@kasi71

tv nekupujem tak casto a vyvoj ide dopredu ,tak je vhodne sa opytat...

vu zero4k, rpi3 3x...

janoy

janoy

no hurá do toho,můžeš ho vrátit,teda kupovat boty přes net nemusím

pierrepetr

RE: Oplati sa kupit LG 55UF7767?

Tak člověče nevím, jestli se něco dozvíš. Maximálně můžeš vyvolat debatu co je lepší, jestli LG, Samsung, nebo Panasonic. Úplně špatná TV to asi nebude, pro mě by bylo + že má USB3 vstup a hardwarově 100Hz panel (HEVC 265 už beru jako samozřejmost, 4K nedokážu posoudit, jak to u LG chodí a hafo vylepšování obrazu mě nezajímá.). Každý výrobce a výrobek má své pro a proti, a jestli někdo nemá vyloženě negativní zkušenosti, tak se asi nikdo neozve. Kdysi, když se mě známí ptali, jakou si mají koupit kameru, dobral jsem se k jednoduché otázce: "Líbí se ti obraz z kamery, kterou sis vybral? Ano? Tak si ji kup!"

konas
Registrace: 12/2014

konas

já jsem kameru koupil asi 6x,vydržela přes dovolenou a pak šla do světa,poslední mám 3 roky a super,až chcípne ,bude zas problém

pierrepetr

@pierrepetr

No vidíš, od té doby, co se s kamerami na dovolené nepotápíš, a 3 roky jezdíš do švýcarských Alp, tak kamera vydrží. :laughing:
Ale vážně, nejhorší je to, že v dnešní době ani nejde moc o výrobce, ale je to kus od kusu, jak to klukům čínskejm vyjde.

konas

konas

jasně koukat a testovat,vrátit a jedem znova,nakonec i changchong může být favorit,teda nesmíš zvát návštěvu,tam min.,sony,nebo loewe

pierrepetr

konas

tedy kamera je super,sony a nebyla relativně drahá,obraz jako čt HD,to mě stačí

pierrepetr

@pierrepetr

A tak to má být. TV Loewe nebo nějaký Bang&Olufsen si taky asi nekoupíme, ale jde přece o to, aby za přijatelnou cenu, přístroj měl kvalitní obraz a zvuk. Se mnou se o TV asi moc bavit nejde, mám starého Sharpa 40" s full LED podsvícením a jsem spokojený. Protože jak čtu recenze nových TV tak raději pokukuju po jednoduchých profi panelech NEC. Krabičky si koupím jaké budu chtít.

konas

Tak ok,dakujem za odpovede.Myslel som ci niekto ho nema a nemoze porovnat s inymi .Dúfam,ze bude slapat ako ma :))

vu zero4k, rpi3 3x...

janoy

@janoy

konkretne tento model Tv nemam, mam niečo podobne od LG, ja som s LG relativne velmi spokojný, samozrejme vždy sa najdu nejake nedostatky,taku TV ešte nevyrobili aby bola vo všetkom 100%-na,tento tvoj model ma webos 2.0, niekde na TVfreaku som niečo čital, je udajne dosť pomalý, nevie, ak kupuješ cez eshop,nebude sa ti zdať tak vratiš

mmaros30
Registrace: 7/2013

@janoy

jestli si koupíš LG tak ti přeju upřímnou soustrast v seřazení programu to jsou muka , raději samsunga u nich už to je vychytané

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom
Registrace: 11/2007

@bbitom

Samsung mám a tiež to nieje ideálne ,ale verím že to nebude až také zlé .Pokiaľ by bol iba to problém ...

vu zero4k, rpi3 3x...

janoy

Mám 7-mičkovú radu od LG, 60" som absolútne spokojný,akurát že som si mal kúpiť 65", HD obraz krásny, UHD čo som si prezeral cez youtube bol perfektný, takže zatiaľ spokojnosť. Zvuk neriešim, ten mám prepojený cez Harman Kardon ako domáce kino.Kodeky číta skoro všetky.Takže ja vravím, áno oplatí sa.

masto
Registrace: 9/2006

@masto

LG 55UF7767 má v sobě repráky Harman Kardon, možná jsou v celé 7 řadě. Samozřejmě externí nenahradí, ale zvuk z TV je prý velmi slušný.

konas

kúp si oravu. aj tá má farebný obraz.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@oneeeee

Ale tatramatka má zase lepší zvuk...

rs505
Registrace: 11/2009

@janoy

No se ti divim ze se tady ptas.Jak vidis tady se aj tak nic nedozvis .Jen posmech.Je to tady o nicem.

anton
Registrace: 2/2007

@anton

No já myslím, že alespoň nezaregistroval vyložené zavržení téhle TV. Nějaké nedostatky má každý výrobek,ale na to se dá zvyknout a seřazení programů tu už bylo popsáno přes PC. Myslím, že 7řada LG nebude tak špatná, a 25000 jsem dal před 6 léty za 100Hz Sharpa, jen proto, že mě zaujala řada LE700 (full LED Aquos panel), a nikdy jsem toho nelitoval.

konas
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra