![]() |
|
Oplati sa kupit LG 55UF7767?Chcel by som sa opytat aky mate nazor na tuto telku ,pripadne uvitam vase navrhy na nejaku podobnu v danej cenovej a funkcnej hodnote .Dikyvu zero4k, rpi3 3x...
|
janoy
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 95 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Oplati sa kupit LG 55UF7767?Korejskou či jaká to je značka, bych si nekoupil. Mě plně sednul Panasonic, ovládání, vzhled, ale pochopitelně i obraz. LG nebo Samsung je pro mě prostě divnej právě z hlediska ovládání a těch "východních" odlišností, byť jde o modely pro evropský model. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
MilanTumaOvladánie je jednoduché na LG, dva DO idú bez problémov |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
@janoyMyslím, že nejlépe to vystihnul pierrepetr. Já jsem třeba velice spokojen se Samsungem, ale ani by mĕ nenapadlo ho nĕkomu cpát, protože je možné, že jsem mĕl prostĕ štěstí na povedený výrobek. LG, Panasonic, Samsung - všechno jsou to renomované značky, ale pořád jde jen o spotřební zboží. Kromě toho se nemohu zbavit dojmu, že už máš vybráno a chceš si správnost své volby jen nechat potvrdit. Je-li tomu tak, neváhej a kup to LG. Cena je velice slušná. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Oplati sa kupit LG 55UF7767?Vdaka za odpovede . Objednany![]() vu zero4k, rpi3 3x...
|
janoy
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
janoyhlavně napiš, jak jsi spokojen,příště se někdo další nebude ptát |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |