![]() |
|
Zvuk slovenskych programů a řazení tv programůDobry den, chtěl bych se zeptat zda někdo neví proc mi u TV LG 43UF6857 na slovenskych kanálech DOMA a DAJTO hrají pořady v cizím jazyku? Když v nastaveni změním jazyk na slovenstinu tak při přepnuti na jiný program a následně vraceni na kanál tak opět hraje v cizím jazyce neví někdo co s tím?Dale bych chtěl poprosit a zeptat se zda neví někdo jak na teto TV seřadit kanály? Když chci změnit poradí kanálu tak mi to píše, že kanály od 1 do 550 nejdou změnit. Neví někdo co s tím? Byl bych moc rad kdyby mi někdo poradil? zatím moc děkuji :-) |
Dan111
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
pretožesi si nastavil v menu pre preferovanú zvukovú stopu č.1 češtinu a pre stopu č.2 tiež češtinu.Keďže slovenské programy nemajú českú stopu tak sa naladí prvá dostupná a to je originál. kanály 1÷550 nejdú zrejme zmeniť preto, lebo máš v ladení zrejme nastavený skylink. Keď ho vypneš a naladíš ručne budeš si môcť zoradiť predvoľby podľa vlastného Gusta. ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Zvuk slovenskych programů a řazení tv prog...V nastaveniach nastav pre prvu stopu cestinu a pre druhu slovencinu. Pri Fastscan je poradie dane, takze bud manualne ladenie alebo pouzitie FAV skupin. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Zvuk slovenskych programů a řazení tv prog...Hneď som si pri prečítaní nýzvu diskusie pomyslel na tento problém a že je to tv Lg.Určite si to ladil cez fastscan.Tie zvuky sú tam poriadne zblbnuté, mám svoje skúsenosti.Pomôže všetko vymazať a naladiť to poctivo pomocou "vyhľadať sieť" ale potom je to zase úmorná robota ručne presúvať.Tak ako je napísané v prvej odpovedi.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 323 |
![]() |
|
RE: Zvuk slovenskych programů a řazení tv prog...to jsou stale opakujici temata o neduhu lg televizich. sam jsem musel tu to zjistit.jak seradit programy? pri vyhledavani nedavat dle skylink. jak nastavit audio? no u lg je ten problem ze nejde nastavit sekundarni audioo stopa ale jen jedna. mozna u novejsich tv je to uz opravene, nevim. vim jen ze i deset let stare prijmace umeli nastavit treba i pet preferovanych audio stop. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Zvuk slovenskych programů a řazení tv prog...na tvoji tv to půjde nastavit, koukni tady https://www.parabola.cz/forum/topic-88344/co se týče seřazení, TV kanály jdou seřadit pouze jednotlivě přesouvat ob jeden, sat. lze přesouvat hromadně. než začneš ladit dej tovární nastavení a koukni kolik družic je tam předladěno, já to odmazal, mám tam jen 23,5E, lze vyskenovat celou 23,5E a pak odmazávat a nebo pak manuálně po fe skylink a pak nepotřebné odmazat. (magic ovladač nebo bezdr. myš a klavesnice)jinač si počti pak tady http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/38437-Vlakno-k-LGxxLB650V/page9 FORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+
|
calvero
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
DikyAhoj, tak už se to podařilo naladit a přesunout.Díky moc všem za radu sám bych to nedal :-) |
Dan111
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |