![]() |
|
Barcelona -Real MadridPoločas 0:0 Fauly 11:7 ,žluté karty 2:2 . |
zulazula
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 46 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
hoboTo máš asi tak. Když byl kdysi trenérem hokejového nároďáku Aleš Hadamcik, tak jsem si při jeho komentářích musel sakra dávat zvuk na plné pecky, abych mu vůbec rozuměl![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
hoboAsi jsem se spletl, on je to vlastně asi Lojza![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
@kaosak si v zivote niekedy AKTIVNE sportoval, tak to co si napisal, ani nemozes mysliet VAZNE...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohonevím co kaos myslí vážně, ale já to teda myslím smrtelně vážně že lepší zápas byl Liverpool-Tottenham, škoda jenom že Liverpool nevyhrál, jinak![]() ![]() ![]() |
sert
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
nabuduce dobre pozriako hra, a kde je liverpool v tabulke premier league...jednoducho pri TOMTO zapase som AKOSI DRIEMAL. avsak druhy polcas laligy zapasu barca - real, MNA NADCHOL svojou fotbalovou KVALITOU...premier league je o nasadeni, behani a fanusikoch. avsak fotbalovu kvalitu muzstiev premier legue, dokaze preverit len priama konfrontacia so spickovymi muzstvami laligy. tam si daj odpoved sam...liverpool je dnes uz len tradicia a skrtel? skoda pisat...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Barcelona -Real MadridŠkrtěl je kopyto!Doufám že ho Kloop po této sezoně vyhodí!!Už tam nemá dávno co dělat!! |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 660 |
![]() |
|
bobejá ti říkám můj názor že lepší zápas byl Liv vs Tot![]() |
sert
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: Barcelona -Real Madridsert-tak první poločas El Clasica stal fak za howno![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: Barcelona -Real Madrida z těch dvou pomatenců-Pepe a Ramos s těch se mi fakt chce smát,ty dva by měli zavřít někdo do ústavu kde se léčí hlava![]() |
dawis77
![]() |
|
@sertpochopitelne, kazdy ma svoj uhol pohladu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Barcelona -Real MadridTak porovnávať kvalitu Premier League a La Ligy snáď nemá už ani význam. Pohľad na štvrťfinále Ligy majstrov a Európskej ligy hovorí za všetko, je tam 6 mužstiev zo Španielska. V Premier League je veľa dobrých zápasov, o tom niet pochýb, La Liga je však kvalitou vyššie |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
LuboTSjedině PL![]() |
zujm
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 584 |
![]() |
|
nepochybnepremier league, ma svoju kvalitu. paci sa mi kulisa, prostredie fanusikovia a jednoducho je to fotbal nahoru - dolu, bez spekulacii...avsak kvalita fotbalu premier league ako taka, jednoducho v priamej konfrontacii s muzstvami laligy, bundesligy, serie-a, ma PROBLEM OBSTAT. takze aj s fotbalovou kvalitou premier league to ide dole vodou, ak nedokazu dominovat britske teamy v europskych sutaziach. naopak, premier league v europskej konfrontacii taha za kratsi koniec... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Barcelona -Real MadridNahoru dolů to snad ne,hřiště maj přece na rovině,z kopce bývá jen někde na dědině. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 068 |
![]() |
|
@jeneskonecne som sa pobavil...znalci dobreho fotbalu vedia o com je rec.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Barcelona -Real Madridahoj, vedel by nekdo jmeno tohoto hrace asi z barcelony? nebo poznate co je to za klub a pak jmeno. nejde mi o to vedet co je to za hrac, nesleduji zadny sport. jen chci nahlasit ze ma urcite kradenou fotku, ale bez dukazu to nemuzu udelat. https://www.lide.cz/detail/lDhAXHL3hDG4w9z9 |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Barcelona -Real MadridJe nám líto,zvolená stránka neexistujeDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |