![]() |
|
T - mobileOd 4. dubna spustí největší tuzemský mobilní operátor vlastní IPTV službu, a to pod názvem T-Mobile TV.Neměli dneska začít ? Ale na jejich stránkách je už květen. Pěkný začátek...... Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 113 | |
![]() |
|
bretahodkud máš takové data že zájem je malý?Nová digi chystá další akce a ten balíček sport plus!To se jim lidi budou hrnout,však uvidíš ten obrovský zájem o novou digi hlavně v tom červenci,srpnu!Počítej s tím,že dost lidí přetáhnou od kyslíka kvůli PL!Protože spousta lidí co má 02TV kvůli PL ani ještě netuší že od srpna už tam nebude.... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
keramikvšak nikdo neví kolik ty práva stála,na internetu se něco objevilo,ale taky tomu nejde moc věřit.Mohlo to být ve skutečnosti o dost míň..Napiš mi jediný důvod proč by nová digi měla umožnit vysílání PL kyslíkovi od nové sezony,když právě od nich chce nová digi zlákat zákazníky,tak jak to bylo u mě.. |
dawis77
![]() |
|
RE: T - mobileInformace mám přímo od montážníka. Tenhle rok nedělal ještě ani jednoho nového kunčafta. Někdo chce přejít na Novou Digi, někdo to ruší a jde na Freesat Medium se dvěma kartama, někdo přechází na dvb-t. Nový ale nikdo. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
bretahmožné to je,ale jak říkám ten hlavní zájem o novou digi teprve přijde!A hodně lidí bude i od 02.Snad se 02 zachové fér vůči lidem,a dá oficiální prohlášení dřív než v srpnu, že PL už mít nebudou.... |
dawis77
![]() |
|
dawis77Mě by zajímalo, kolik si myslíš že je u nás lidí říčných do angl. a špaň. fotbalu tak jako Ty, aby kvůli tomu skákali od jednoho TV operátora ke druhému? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@dawis77Protože stejně jako ty věří , že k nim přijde spousta zákazníků. Stejně jako tomu věřila O2. A ty když zjistili o kolik se jim zvýšil počet klientů , tak se do souboje o práva zřejmě ani nepřihlásili. Já jsem stejný blázen jako ty , vystřídal jsem skoro všechny platformy co u nás jsou ale do Digi prostě už nikdy nepůjdu ani kdyby koupili práva na všechno co existuje. Vidím to nejspíš na polskou nc+. Měl jsem ji skoro 2 roky a obraz neporovnatelnej , všechny ligy pohromadě bez nutnosti měnit každý rok poskytovatele. Co já už mám doma boxů a modulů... Ale jak jsem psal už mnohokrát , vše budu řešit začátkem srpna. Z Polska mne přišla tenkrát karta asi do 2 dnů.A vzhledem k tomu , že poslední víkendy nějak nemám čas se dostat k televizi , protože syn hraje fotbal a ještě k tomu florbal , tak se na to možná vykašlu úplně a na těch pár zápasů co stíhnu zajdu do hospůdky.Nebo budu koukat na streamy , přestože Pája12 píše že je to nekoukatelný a seká se to , tak to není pravda. Dá se to úplně v pohodě. Kvalita je někde mezi SD (např dřívější SPORT1a2 ) a HD kanálem |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: T - mobileO2 se samozřejmě do tendru přihlásila, ale Lama nabídla tak nesmyslnou cenu, kterou O2 rozhodně přebíjet neměla v úmyslu. Něco jako tehdy Euro 2008 a ČT vs. Prima. |
bretah
![]() |
|
lanceod kyslíka počítám že získají tak 20-30000 lidí... |
dawis77
![]() |
|
bretahnepřihlásila a tudiž má smůlu.... |
dawis77
![]() |
|
keramikale já jsem s novou digi spokojený,i když mi je jané že nc+ je lepší..Tak jasně,že do začátku srpna času dost,ale nepočítám že se do té doby něco změní.Karty jsou rozdány jasně. |
dawis77
![]() |
|
RE: T - mobileZase si vymýšlíš. |
bretah
![]() |
|
RE: T - mobilebretah-co si vymýšlím? |
dawis77
![]() |
|
RE: T - mobileDawis77 to myslíš vážně ty počty. Cha cha cha. Vždy nárůst o2 při zařazení pl byl minimální. Bavis.![]() |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
satman1minimální proto,že hodně lidí od nich taky odešlo poté co nesmyslně zavedli 3 tarify a zrušili tolik oblíbené tématické balíčky... |
dawis77
![]() |
|
@dawis77Který je ten 3.tarif,já vím jen o 2 ? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: T - mobileM,L,XL.... |
dawis77
![]() |
|
dawis77já si myslím, že bys ty své odhady měl děli 10![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
lanceno uvidíme,každopádně zisk má nová digi zaručen po zisku PL a La Ligy![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: T - mobileCo já vím tak jsou abonenti digitv nasrani na zdražení a zavedení balíčků. Znám hodně lidí co odchází k freesatu. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
dawis77ten odhad nových klientů DIGI je nesmysl....Nebude to 20-30 tisíc, ale 200-300 tisíc a možná i miliony. A správně loajální zákazníci, které znám zde z diskuzí, budou mít za pozitivní optimismus balík maxi zdarma* *platí na první dva měsíce |
vjosef
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
satman1tak jasné,že nová digi nemá co nabídnout lidem které fotbal nezajímá.... |
dawis77
![]() |
|
@dawis77Tak jsme od T - mobile zase u "dawise" a jeho Digi.![]() Já sám ji mám od r. 2007 - tehdy (až do r. 2010) samozřejmě EMU. Protože jsem si na PL tak-nějak navykl, tak od té doby si ji i platím (doposud jen "starou Digi"). S balíčkem Sport+ si ale stále dávají načas - objednám si jej ale jen podle toho co (a hlavně za kolik) na něm bude. Ale ani toto není přímo směrodatné - tyto 2 "parametry" by musely být setsakra příznivé, aby převládly nad tím, co mně nejvíc odrazuje. A tím je nejenže vázanost na 24 měsíců, ale hlavně to její automatické prodlužování (zase na dalších 24 měsíců) - tzv. "autoprolongace". Ono totiž vyvázat se z takto uzavřené smlouvy (mimo "výročí") může přijít na pěkný ranec peněz! ![]() Od "kyslíka" jsem teď odešel jak s NETem, tak s hlas. službami (na O2TV jsem naštěstí před rokem nenaletěl - byť mám digit. ústřednu 200m od baráku). Tu jejich "nynější cenovou politiku" absolutně nechápu - a to má Kellner tu autoprolongaci jen 12-timěsíční. Takže za každou cenu se k "Nové DigiCZ" rozhodně jen tak lehce neuvážu - byť bych přišel o tu jejich PL a LL ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: T - mobileTak už víme co bude na 02 Sport místo PL,pánové bude to DTM![]() |
dawis77
![]() |
|
@dawis77To už víme dávno. A musím říct , že DTM je poměrně kvalitní podívaná. Na rozdíl od F1 nebo oválových kroužičů NASCAR jsou tyhle závody celkem dramatický a dost kontaktní.![]() |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: T - mobilesledovanost téměř na nule![]() |
dawis77
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 113 | |
![]() |
|
![]() |