![]() |
|
Nejdou programy s CI+ skylink modulemZdravím, včera jsem si přivezl novou TV Philips 48PUS7600/12 (snad si název pamatuji správně) a chtěl jsem se zbavit STB Topfield SBI-2050 instalací CI+ SMIT modulu. http://i.imgur.com/k4gg8Lz.jpgA nemohu to rozchodit. Podařilo se mi naladit kanály, ale jdou jen ty FTA (čt24, o, atd.) a u ostatních to píše "kódovaný program." Zkoušel jsem modul & kartu strkat do sebe a do TV několika způsoby abych; četl jsem něco o aktualizacích modulu, jenže STB mi modul ani nenačetl. Někde psali, že už OTA update už nelze provést... Samozřejmě TV a STB má nejnovější SW. Díky. |
kkush
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
Možnájestli by TV nevyhovoval jiný modul-nebo tento doporučují k dané TV?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy s CI+ skylink modulemA s prodejcem jsi to konzultoval?![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy s CI+ skylink modulemDle mall ano. https://m.mall.cz/led-tv/philips-48pus7600-12?tab=description#descriptionZkusím ten neotion modul a uvidím. I tak by měl ale ten smit jít, ne? |
kkush
![]() |
|
RE: Nejdou programy s CI+ skylink modulemS prodejcem jsem to nekonzultoval, protože je daleko a za druhý jsem radši od nich rychle vypadl. Reklamoval jsem TV a moc se na mě netvářili.![]() |
kkush
![]() |
|
RE: Nejdou programy s CI+ skylink modulemTvářit se může jak chce, jednou na tobě vydělal, tak má dávat i servisní podporu. Takže šup zpátky do prodejny a nechat si to předvést s funkčním modulem.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@kkushv každom prípade by ti TV mala načítať modul a umožniť vstup do jeho menu bez ohľadu či ti potom korektne odkóduje programy |
MinionJedi
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 241 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy s CI+ skylink modulemkkush, modul jde zasunout pouze jednim zpusobem do tv a to tak, ze fialova samolepka s napisem Skylink ready Irdeto bude smerovat smerem ke zdi po zasunuti Cam modulu v zadni casti TV. Drazky v CI slotu to jinak neumoznuji. Karta se zasouva do modulu tak, ze cip karty bude opet smerovat ke zdi a při pocatecnim zasouvani karty bude hned na kraji a po uplnem zasunuti karty bude cip v zadni casti modulu. OTA přes modul funguje nadále přes TP 12070/H 27500 DVB-S, ale myslim, ze to nebude asi potřeba aktualizovat, protože v obchode se většinou nachazi s jiz novou verzi sw 4.2.9.0 m2/10 jun 2015. Setkal jsem se ale i s tim, ze tento Cam modul Smit Irdeto nesel rorektne v TV UHD Changchong jak s se starsi verzi sw 4.2.4.4 m2, tak s novejsi verzi sw 4.2.9.0 m2. Do tv zasunout modul, pak tv zapni a vyckej az se modul sparuje s prijimacem TV a naskoci hlaska kodovany program například na CT HD , pak zasun spravne kartu a mel by ti naskocit po par sekundách obraz. Pokud budes mit na TV hlasku není vlozen Cam nebo tak podobne při zasunutem modulu v TV, tak TV modul nevidi a je potřeba vyzkoušet jiny cam modul od jiného výrobce. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy s CI+ skylink modulem@HYPERDík za obsáhlou odpověď. Modul s kartou tam mám zasunutý správně, jak píšeš. Já jsem teda modul zasunul současně s kartou. Nějak se mi nedařilo chytit satelity, takže jsem dal tovární nastavení a pak už se to nějak rozeběhlo s tím, že jdou jen FTA programy. Prubnu teda tvůj způsob, ale spíš myslím, že TV fakt tenhle modul neschroustne - čemuž se divím. Ale budiž. Technika... ![]() |
kkush
![]() |
|
Reaktivovatkartu z webu skylinku nezabere?![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Nejdou programy s CI+ skylink modulemTV Philips vůbec se Smit nefunguje. Nutno použít Neotion. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy s CI+ skylink modulemmibo1949 bohužel se mylíš. Funkčnost modulu v TV je prostě věc náhodná a ani jeden z dovozců a prodejců TV není schopen dát písemné záruky na to jaký modul do jejich tv patří. V některých tv funguje takřka vše co se dá koupit, jinde nefunguje nic. Není tam pravidlo značka , cena. Takže občas je vše v pohodě u tv za 10 tisíc, někdy nejede z 5 modůlů žádný u tv za 80 tisíc. Tyto závěry dělám na základě zkušeností z posledních 4 let, počet řešených tv přesahuje pár desítek.... |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy s CI+ skylink modulemJj volny trh,kazdy si muze myslet co chce, ale nikto nic nezaruci....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereAle uroky z hypoték ti zaručí všude.![]() |
hobo
![]() |
|
hoboale tohtorocne modely philips sa venuju tomu comu sa maju.Vykaslali sa na curved alebo necurved panely,vykaslali sa na 3D, podstatne je ze od 6500 hore vsetko 100Hz panely ........![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy s CI+ skylink modulemA co tak najít v menu sat-tuneru u TV " inicializaci " CI modulu ! ! To ze základní událost k zprovoznění ! !![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy s CI+ skylink modulemInicializace modulu probíhá při každém zapnutí přístroje.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerAno kolego souhlas při zapnutí, ale ne vždy při instálu nového SATU a TV se SAT-tunerem - nutno potvrdit. Dáš za to ruku do ohně. Se nehádám, jen konzultace.![]() |
CES
![]() |
|
liquereJo koukal sem nedávno-nabídka je doooost velká.![]() |
hobo
![]() |
|
@kkushS těma fialovýma ci+ jsem se navztekal,až pomohly modrý neotiony(v Sharpech) od té doby OK.Známému pomohl technisat techcrypt.Za to Changhonk ten hraje i s prázdnou konzervou![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy s CI+ skylink modulemKolikrát jsem zde psal - kupujte modul Smit HD CI/CI+ -IRDETO ,na zadni etiketě 2x ean cod. A ten OK FUNGUJE. |
CES
![]() |
|
To jeklasický problém! Zkoušet jiné moduly ....!![]() |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
CES jenom pro zajímavostKde a kdo jasně řekne ano tento modul máme má 2 ean cod?Já ho nějak marně hledám.![]() |
hobo
![]() |
|
CES azrovna tento cam modul co uvadis nesel v TV Changchong.-) Takze ne vždy to plati, ze tento typ CI/CI+ Smit Irdeto musí makat v každý TV. Zalezi i na HW a SW v TV. Jinak zatím s timto modulem nemam problém co jsem ho instaloval znamym at uz s TV LG nebo Samsung. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
YEAHPo obštrukcích s výměnou (ztratila se mi účtenka...) jsem si včera přivezl NEOTION.A nějak jsem to zprovoznil! ![]() ![]() ![]() Postupovoval jsem dle návodu, tzn. karta a modul do sebe a pak strčit do vypnuté TV. Nešlo to. Takže jsem dal tovární nastavení, naladil satelity, stokrát vyndal a zandal modul a pak se TV nějak rozběhla. ![]() |
kkush
![]() |
|
Ještě bych dodal,že jsem telku zprovoznil tak, že jsem do tv strčil modul bez karty, cvakal mezi programy (skončil jsem u penthouse![]() |
kkush
![]() |
|
![]() |