![]() |
|
MMBoot 1.40Zdravím všechny. Potřeboval bych menší pomoc. Mám DB 800 HD Se, sim 2.10. Nainstalovaný Multi Mini Boot 1.40 by Mirmo. Jsem s ním spokojen, vše funguje. Teď k dotazu v poslední době jsou nové img. Open ATV 5.1, 5.2, které se do dreama stáhnou, rozbalí, projde restart, naběhne obrazové logo images a dál se nic neděje, přijímač nenabootuje. Všechny ostatní images Open Pli, Newnigma2 a další se nahrají v pohodě pouze OpenATV ne. Může někdo poradit, díkes. Ještě bych dodal, že poslední verze, kterou jsem nahrál a šla byla OpenATV 4.2 |
felda
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
To felda.A čo by si chcel viac,aby ti uvaril kávičku,upratal byt a pod.?Ak prijímač nebootuje,tak mu asi niečo chýba nie?Načo tam drbeš niečo s čím si nevieš rady,há?No asi mu chýba tzv.bootloader,ale musí biť pre danú SIM-ku.Nemôžeš tam drbať hocijaký Image a pre inú SIM-ku.Najdi si niekde SSL-84d-2.10-bootloader a máš po probléme.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: MMBoot 1.40Odinstaluj tu ptákovinu a používej jedno image nejlépe OpenPli, vyhneš se problémům. Jednotlivé image na bázi Openenigma se od sebe téměř neliší a pluginy doinstaluješ do všeho. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: MMBoot 1.40Pro matchboxx nevím proč bych tu ptákovinu měl odinstalovávat, když je to dobrá věc pro ty kteří mají clona sim 2.1 a paměť je nějakých 59 Mb. Přes MMboot si nainstaluješ images a máš paměť jak velkou chceš a vejdou se ti tam všechny doplňky picon, archivy atd, u samotnýho DB 800HD Se clon sim 2.1 asi těžko.Pro vladoholu- kávičku mi vařit nemusí, nedrbu tam jaký koliv images, ale pouze pro sim 2.1 SSL-84d-2.10 DB 800HD Se a psal jsem, že tam mám OPEN Pli, Newnigma2 a Open ATV 4.2 to vše chodí v pohodě, ale od images OpenATV 5.1 a 5.2, který jsem chtěl vyzkoušet ty už se nenabootujou, tak nevím v čem je problém, někde jsem četl, že doinstalovat novější Nfidump, ale nevím do kterého souboru. |
felda
![]() |
|
RE: MMBoot 1.40Pro matchboxx nevím proč bych tu ptákovinu měl odinstalovávat, když je to dobrá věc pro ty kteří mají clona sim 2.1 a paměť je nějakých 59 Mb. Přes MMboot + flash si nainstaluješ images a máš paměť jak velkou chceš a vejdou se ti tam všechny doplňky picon, archivy atd, u samotnýho DB 800HD Se clon sim 2.1 asi těžko mám DB 800HD Se clon V1.Pro vladoholu- kávičku mi vařit nemusí, nedrbu tam jaký koliv images, ale pouze pro sim 2.1 SSL-84d-2.10 DB 800HD Se a psal jsem, že tam mám OPEN Pli, Newnigma2 a Open ATV 4.2 to vše chodí v pohodě, ale od images OpenATV 5.1 a 5.2, který jsem chtěl vyzkoušet ty už se nenabootujou, tak nevím v čem je problém, někde jsem četl, že doinstalovat novější Nfidump, ale nevím do kterého souboru. |
felda
![]() |
|
RE: MMBoot 1.40Aha, tak na to ti stačí z pluginů pouze flashexpander a převedeš celý adresář var na usb a opravdu nepotřebuješ mmboot. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |