![]() |
|
Evropská liga na STV 2Skylink, Freesat i Digi CZ máme momentálně v česku STV 2 tento program zakodovaný!!! Jen by mě zajímalo, jestli na Slovensku mají evropskou ligu na ČT SPORT zakodovaný?? |
Stipe
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
ČT sportide bez problémov. |
sheldon
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: Evropská liga na STV 2V tomhle má prsty v ČR Kellnerova O2 na slovensku to nikdo zatím neřeší.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Evropská liga na STV 2Tak na to jsem presne poukazoval v jinem vlakne ped nedavnem. U nas tma na STV1,2 a u sousedu parada na CT Sport se koukaji vesele na fotbalek v utery a ve čtvrtek dal. Pritom pro SR ma prava pro LM a EL Slovenska Digitv. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Evropská liga na STV 2taky jsem zjistil,ze i madarska rtl 2 hu je kodovana na vlastnim prijmaci behem evropske ligy ted. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
![]() |
|
RE:Evropská liga na STV 2Karta je nastavená na Český region. Po nastavení na SVK ide i LM aj Evropská liga![]() |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE : Evropská liga na STV 2Kellner v tom prsty v žádném případě nemůže mít, poněvadž nevlastní vysílací práva na Evropskou ligu!! Vysílací práva vlastní jen na LM a Synot ligu!! Tohleto je náš český Kocourkov!! Je zajímavé, že na německém Sportu 1, který vysílá FTA to jede bez problému!! |
Stipe
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Evropská liga na STV 2Mně, jako koncesionáři ČT, vadí, že za mé peníze se kupují práva pro Slovensko. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
@bretahsilně pochybuju, že by ČT kupovala práva pro SK. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: Evropská liga na STV 2Jak vidíš, tak zjevně ano. Nebo máš snad pocit, že na kartách určených pro SK region nefunguje ČT Sport? |
bretah
![]() |
|
@bretahDonedávna fungovala STV i u nás v ČR. A máš snad pocit, že STV nakupovala dříve práva pro ČR? Pochop, kde není žalobce, není soudce. Donedávna tyto věci vůbec nikdo neřešil, pak to někdo dal u nás k soudu a začly se dít věci. Na Slovensku to evidentně nikdo k soudu nedal. ČT pro SK určitě práva nekupuje, pokud nevěříš, tak se jich dotaž. |
tekapo
![]() |
|
RE: Evropská liga na STV 2keď zdochla koza mne, nech zdochne aj susedovi ?VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 549 |
![]() |
|
RE: Evropská liga na STV 2Já samozřejmě vím, jak to je. Těží z toho pochopitelně Glisníklink. |
bretah
![]() |
|
@bretahMožná se mu to do krámu hodí. I když těžko říct jaký bude příliv klientů s další kartou pro nový region vs. těch, co znechuceně odejdou úplně, páč se jim to komplikuje. Každopádně v tom prsty nemá, to je akce držitelů práv pro ČR. Glisník a spol. se museli podvolit předběžnému opatření soudu ať z toho mají radost nebo ne, přes to vlak nejede.Mimochodem, kdyby chtěl Glisník omezit SK programy v ČR, udělal by to dávno a nečekal na to až mu to nařídí soud. |
tekapo
![]() |
|
RE: Evropská liga na STV 2Glisník těží z toho, že to STV nijak netankuje. Nemusí ani kupovat práva na MS v hokeji a EURO 2016. |
bretah
![]() |
|
@bretahtvůj koment nechápu, předpokládám, že STV má práva a bude vysílat MSLH a EURO jako vždy. I kdyby ne, Glisník těžko ovlivní to, co jakákoli TV společnost nakoupí za sportovní práva. |
tekapo
![]() |
|
RE: Evropská liga na STV 2Myslel jsem, že STV ty práva nemusí kupovat. Na co, když jim Glisníklink pustí bez jakýchkoliv problému ČTSport. Ušetřili by několik milionů. |
bretah
![]() |
|
RE: Evropská liga na STV 2ČT sport vlastní práva jak pro ČR tak pro SR. STV jen pro Slovensko. Tohle si můžete snadno zjistit. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 969 |
![]() |
|
@kolenáčTo je samozřejmě hloupost. |
bretah
![]() |
|
@bretahS tímto Glisník nemá nic společnýho. To si stěžujte u tel, společností. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 969 |
![]() |
|
RE: Evropská liga na STV 2Já taky netvrdím, že za to může, já jen tvrdím, že z toho těží. |
bretah
![]() |
|
@bretahtak mu to přej, klukovi ušatýmu![]() |
tekapo
![]() |
|
na bezplatny /koncesie/prijem tv stanic STV1 HD & STV2 HD z 23E, staci kdekolvek sat karta RTVS.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Evropská liga na STV 2Sledování ČT na Slovensku a STV v ČR by mělo být na základě nějaký mezinárodní dohody EBU ohledně veřejnoprávních TV (kdo přesně ví, tak ať doplní), takže právně v pořádku.Ale to blokování sportovních přenosů je divný, protože všude se píše, že Kellner z O2 dal podnět k soudu a ten rozhodnul, ale nikdy nikdo nesdělil ani vůči komu byla žaloba podaná a ani není znám rozsudek. Vlastně se ani neví, kterej soud to měl řešit. Nějak mně to celý zavání boudou, že operátoři jsou spíš s O2 domluveni, než že by to bylo na základě soudu. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
evropská ligabohužel O2 tady zbořilo zavedené pořádky a divák pláče. nakonec se svým O2Sport stejně díru do světa neudělali, akorát naštvali drtivou většinu sportovních diváků- výsledek je, že nyní se musí za sledování sportovních kanálů platit mnohem vyšší cena, ale už jim nedošlo, že tuto cenu je ochotno akceptovat mnohem méně lidí než před tím, takže nakonec na tom stejně akorát prodělají kalhoty a sport v TV bude sledovat mnohem méně lidí..., ale dobře jim tak, když nepřemýšlí hlavou, ale jen na základě vidiny vyšších zisků, které ale v konečném důsledku jsou mnohem nižší než by byli při zachování předešlého modelu vysílání sportu na TV. Tot můj názor. Snad procitnou a začnou spolu jednotlivý majitelé exkluzivních práv spolupracovat, protože současný stav, kdy na každé platformě je nějaký exkluzivní sportovní program je na našem malém českém trhu naprosto neefektivní. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
pravnev poriadku by malo byt aj to, ze na sat kartach RTVS by mali okrem tv stanic STV, slapat aj tv stanice CT. naopak na CT kartach by okrem TV stanic CT, mali ist programy STV bezplatne. avsak NIEJE tomu tak. znenie zakona o kontinuite kulturnej vzajomnosti narodov CSFR stale plati. bol schvaleny pri deleni federacie. takze kontinuita kulturnej vzajomnosti je narusena a kedysi schvalene ustanovenia kto kedy zrusil? taketo ustanovenie kulturnej vzajomnosti narodov CSFR do urcitej miery plati napr. v PLUSTELKE, kde v DVB-T na SVK je sirena bez poplatkov verejnopravna CT...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |