![]() |
|
nefunkční kartaSlyšel jsem že když je sat příjmač delší dobu neaktivní, vubec to potom nejde a musiš volat aby to znovu nahodili. Jak to funguje? A proč? |
sat1guru
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
sat1guruasi jako když po měsíci vyndáš mobil ze šuplíku,je vybytej,musíš to používat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
posílaj tido schránky oprávnění ke koukání,jenže ty máš schránku zavřenou,tak ti nic nepřijde |
pierrepetr
![]() |
|
@sat1guruNo preto to nefunguje, lebo na karte nemáš aktuálne zápisy pre dekódovanie, keďže karta bola dlhšiu dobu nepoužívaná!Riešením je refrash karty! Podrobnosti ti dopovie tvoj sat provraider! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
![]() |
|
@sat1guruNikam volat nemusíš, nech zapnutej přijímač třeba na CT1HD a čekej ono to obyčejně do hodiny naskočí. A když ne, tak do druhýho dne určitě. |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
elektrokolvítej z5,co jsi vyváděl?,takovej flastr |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNetuším. Hledal jsem a nic jsem nenašel. |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
elektrokoltaky nevím,možná brzda,abys to tak nerozjel |
pierrepetr
![]() |
|
@elektrokolÁno máš pravdu, v tom, že stačí počkať na zápisy, pokiaľ má "tazatel" Skylink...! U inych operátorov je lepšie zavolať, aj u Skylinku - dokonca tu je najlepšie a najrýchlejšie urobiť si refrash karty cez web sám!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
![]() |
|
RE: nefunkční kartaNěkteré karty Skylink po vypnutí bez refreshe nenajedou vůbec. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
tak akopisu kolegovia vyssie...najjednoduchsie je na ofiko webe skylinku, urobit si reautorizaciu karty v zakaznickej zone sam.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@elektrokoltaky jsem byl postižen a nevěděl za co,na dotaz do redakce ,nebylo odpovězeno,zřejmě na ochranu jedné známé ofshor. firmy![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@sat1guruPáni,najrýchlejší je "refrash" !![]() ![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: nefunkční kartaUž vícekrát s mi stalo,že ICE karta nenaběhla na cryptoworksu ani po několika refreších,na irdetu naběhla hned.Tato zkušenost je tedy dost zajímavá. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
anonymní refreshhttps://registrace.skylink.cz/cms_eshop/ANONYM_CardForAnonym.do |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
![]() |