![]() |
|
Po aktualizaci nejdou přesouvat programyDobrý den.Mám přijímač Homecast HS 3200 IRD. 16.3.2016 byla nalezena a následně provedena aktualizace softweru přijímače .Po této aktualizaci, při stisknutí tlačítka OK na ovladači, zmizela ikonka "přesun programu" . Ze zoufalství jsem provedl i návrat do továrního nastavení, znovu načtení programů proběhlo bez problémů, ale nedokážu ničím programy přesouvat na jiné pozice. Předem děkuji za rady. |
DogaDoga
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Po aktualizaci nejdou přesouvat programyMám podobnú skúsenosť-myslím,že to bol LinkBox.Čo som narýchlo zachytil na nete,tak to má asi súvis s FastScan(automatická aktualizácia programov),ak by si ladil "ručne",tak tam tá ikonka asi nabehne.Ja som to ďalej neriešil. |
marian34
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: Po aktualizaci nejdou přesouvat programyjo udělalo mě to taky po aktualizaci tam přibyla funkce Fatscan, která tam před tím nebyla, zmáčknul jsem ladění a bylo to vše v kelu nepomohlo ani tovární nastavení ale pak jsem to dal nějak dohromady a už mě to jde jako před tím najed na funkci Fatscan dej ok a v režimu nastavení předvoleb zvol nastavitelný uživatelem potom mě to šlo ale musel jsem vše znova naladit přes manuální ladění / každý transporder samostatně/ |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Po aktualizaci nejdou přesouvat programynemusíš ladit vse pres manualnim ladeni. Normalne spust Fastscan a pak v menu Fastscan zvol v rezimu predvoleb místo podle provozovastele LNC nastaveni podle uzivatele a seznam se smrskne z cisla 553 na 263 po potvrzeni a opusteni menu a pak zmackni ok a v tabulce bude ikonka i na presun programu. Seznam muzes nechat aktivovany a zmeny TP nebo pridani novych programu do seznamu se provedou automaticky. Stejny princip je i u prijimacu Mascom MC 2600, 250 a 270. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Po aktualizaci nejdou přesouvat programyMám stejný přijímač a nic takového jsem po aktualizaci nezjistil.Mám od začátku fastscan vypnutý. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Po aktualizaci nejdou přesouvat programyTo samé aj na mascome-presuvanie programu out |
mimic
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
OpravenoPřátelé, kamarádi - děkuji . V podstatě všichni jste mi napověděli správně, nejpřesněji asi HYPER. Stačilo asi 3krát kliknout na ovladači a vše je jak má. Ještě jednou všem děkuji a přeji klidný a ničím nerušený obraz. |
DogaDoga
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Po aktualizaci nejdou přesouvat programyDnes jsem zrovna delal Homecast 3200 CIIR u kamaráda.-) Manzelka asi omylem potvrdila ano pro stahnuti new sw.-) Prijimac se dnes rano tvaril divne, nechtel naskocit a tak jsem udelal tovarko a vse znovu od zacatku. Mel tam pedtim puvodni verzi L09. Nyní vse ok. |
HYPER
![]() |
|
RE: Po aktualizaci nejdou přesouvat programyDogaDoga, nemas zac a i tobe nicim neruseny obrazek.-) |
HYPER
![]() |
|
![]() |