![]() |
|
Nová DIGI TV vs. Freesat UPCZdravím vás, můžete mě prosím poradit jestli nešlápnu vedle s freesatem od UPC. Mám starou DIGI do nové se mi nechce kvůli ceně. Teď 300 - ok, v nové DIGI za nájem + 100 2 TV a plus další 100 abych mohl sledovat můj oblíbený program Discovery Science. Ten je totiž v nové Digi za příplatek 100,- Kč. U freesatu je vše na 2 TV tuším za 330,- Kč byť si musím koupit sat. příjímač. Uvažoval bych o Amiko micro HD kvůli ceně, doufám že s UNI čtečkou freesat kartu zvládne. Máte někdo zkušenosti buďto s sat. přijímačem nebo freesatem, budu rád za každý komentář. Dan |
dvykydal
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
Freesatpokud nejsi až tak fot.fanatik je levnější,menší uvazek.Ale i ten fotbal tam taky je na HU programech v HD.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Nová DIGI TV vs. Freesat UPCMužeš dostat 2 přijímače a 2 karty...........378kčVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Nová DIGI TV vs. Freesat UPCJenze stejne musis jit do balicku plus takze 478 plus pocitat ze dalsi rok minimlne 50 priplatis :). Praxe od roku 2003 JooZe CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Nová DIGI TV vs. Freesat UPCFreeSAT má teď 3 akce pro nové zákazníky. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Nová DIGI TV vs. Freesat UPCbez prijímača - s vlastným -dve karty -balíček Plus +HD len za 405,00CZ aj po roku.....Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...
|
Ivan167
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 924 |
![]() |
|
RE: Nová DIGI TV vs. Freesat UPCpro Ivan 167: Nyní Freesat má v akci 2 karty s balíčkem Plus HD za cenu 359 Kč/ měsíc ve vázanosti 1 rok !!! |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
RE: Nová DIGI TV vs. Freesat UPCpro Ivan 167 : ještě doplnění nyní akce za 339,- Kč/ měsíc |
hifik
![]() |
|
RE: Nová DIGI TV vs. Freesat UPCVzít freesat, ten rok nikoho nezabije a když bude nespokojenost, tak dát vale. U Digi by to byly roky 2, to už nebrat.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSZáleží kdo, co chce sledovat. Pokud má někdo rád zrovna kvalitní sport a je ochoten si za něj zaplatit tak proč ho zrazovat od Digi. 2 roky není žádná tragédie se upsat. Vím, že tobě to nevoní, ale každý má na to jiný názor. Pokud však někdo kouká jen na peníze, nemůže si moc vybírat![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Nová DIGI TV vs. Freesat UPCMám Freesat a jsem celkem s nabídkou programů spokojen.Freesat má teď několik akcí. Balíček Plus HD bez nájmu přijímače 299 Kč, druhá karta 10 Kč nájem přijímače 100 Kč. K tomu na dva měsíce další balíčky zdarma. Mrkni na stránky Freesat, dá se tam i zavolat Skypem. Přijímač mám Amiko 8250+, dá se koupit i za 1690 - kartu Freesatu naprosto zvládá. Vše je na Tobě, pro co se rozhodneš - sleduj stránky, zjišťuj, a SÁM SE ROZHODNI pro to, co se Ti zdá nejlepší. ![]() *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
skylinkvem si skylink má víc programů než tyhle dva kašpaři a stojí to stejně... |
sat1guru
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
@sat1guruOd kdy má Skylink v nabídce Discovery Science, který chce tazatel sledovat? Jsi mimo mísu a vedeš nit jinam. Téma vlákna je Nová DIGI TV vs. Freesat UPC, o Skylinku v dotazu není ani písmeno.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Nová DIGI TV vs. Freesat UPCJa by som bral to digi kvoli sportom. Par korun nikoho za mesiac nezabije. |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: Nová DIGI TV vs. Freesat UPCKdybych měl na výběr ty dva bral bych digitv je tam momentálně kvalitnější obraz. A ASI bude pružnější než spící freesat. Budou rychleji přibývat tv stanice. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Nová DIGI TV vs. Freesat UPCUrčite je potrebné porovnať si programovú ponuku, ale pokiaľ zvažuješ použitie vlastného prijímača, freesatové karty mám otestované vo Ferguson Ariva 203 a AB Cryptobox 650HD - v oboch bez problémov bežia. Amiko som netestoval, ale nemal by byť problém. Ja by som ale tých 20,- EUR navyše oproti Amiku investoval (Ariva a AB Cryptobox stoja cca 70,- EUR oproti Amiku za 50,-) kvôli CI slotu. Ak by sa zmenilo kódovanie, alebo by si zároveň chcel prijímať Skylink alebo DIGI cez modul, táto možnosť rozšírenia za tých 20,- EUR stojí.Pokiaľ Ti stačí karta Freesat k 1 TV, skús mi napísať do PM svoj kontakt - mám možnosť kartu s ponukou Freesat Plus HD zohnať za 8,-EUR/mes. |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Nová DIGI TV vs. Freesat UPCPřijímače Amiko 8250 a 8260 mám otestované a karty Freesatu v nich fungují bez problémů.Navíc umí i rozkodovat PowerVu na Discovery kanálech HD , kde je super obraz!! Vřele DOPORUČUJI !!! |
hifik
![]() |
|
![]() |