Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Nová DIGI TV vs. Freesat UPC

Zdravím vás, můžete mě prosím poradit jestli nešlápnu vedle s freesatem od UPC. Mám starou DIGI do nové se mi nechce kvůli ceně. Teď 300 - ok, v nové DIGI za nájem + 100 2 TV a plus další 100 abych mohl sledovat můj oblíbený program Discovery Science. Ten je totiž v nové Digi za příplatek 100,- Kč. U freesatu je vše na 2 TV tuším za 330,- Kč byť si musím koupit sat. příjímač. Uvažoval bych o Amiko micro HD kvůli ceně, doufám že s UNI čtečkou freesat kartu zvládne. Máte někdo zkušenosti buďto s sat. přijímačem nebo freesatem, budu rád za každý komentář. Dan

dvykydal
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Freesat

pokud nejsi až tak fot.fanatik je levnější,menší uvazek.Ale i ten fotbal tam taky je na HU programech v HD. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Nová DIGI TV vs. Freesat UPC

Mužeš dostat 2 přijímače a 2 karty...........378kč

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Jenze stejne musis jit do balicku plus takze 478 plus pocitat ze dalsi rok minimlne 50 priplatis :). Praxe od roku 2003 Joo

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

FreeSAT má teď 3 akce pro nové zákazníky.

dasenka
Registrace: 11/2011

bez prijímača - s vlastným -dve karty -balíček Plus +HD len za 405,00CZ aj po roku.....

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167
Registrace: 1/2006

pro Ivan 167: Nyní Freesat má v akci 2 karty s balíčkem Plus HD za cenu 359 Kč/ měsíc ve vázanosti 1 rok !!!

hifik
Registrace: 7/2007

pro Ivan 167 : ještě doplnění nyní akce za 339,- Kč/ měsíc

hifik

Vzít freesat, ten rok nikoho nezabije a když bude nespokojenost, tak dát vale. U Digi by to byly roky 2, to už nebrat.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

PoldaS

Záleží kdo, co chce sledovat. Pokud má někdo rád zrovna kvalitní sport a je ochoten si za něj zaplatit tak proč ho zrazovat od Digi. 2 roky není žádná tragédie se upsat. Vím, že tobě to nevoní, ale každý má na to jiný názor. Pokud však někdo kouká jen na peníze, nemůže si moc vybírat ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Mám Freesat a jsem celkem s nabídkou programů spokojen.
Freesat má teď několik akcí. Balíček Plus HD bez nájmu přijímače 299 Kč, druhá karta 10 Kč nájem přijímače 100 Kč. K tomu na dva měsíce další balíčky zdarma. Mrkni na stránky Freesat, dá se tam i zavolat Skypem.
Přijímač mám Amiko 8250+, dá se koupit i za 1690 - kartu
Freesatu naprosto zvládá.
Vše je na Tobě, pro co se rozhodneš - sleduj stránky, zjišťuj, a SÁM SE ROZHODNI pro to, co se Ti zdá nejlepší. :)

ja987
Registrace: 1/2016

skylink

vem si skylink má víc programů než tyhle dva kašpaři a stojí to stejně...

sat1guru
Registrace: 2/2016

@sat1guru

Od kdy má Skylink v nabídce Discovery Science, který chce tazatel sledovat? Jsi mimo mísu a vedeš nit jinam. Téma vlákna je Nová DIGI TV vs. Freesat UPC, o Skylinku v dotazu není ani písmeno.

ja987
Registrace: 1/2016

Ja by som bral to digi kvoli sportom. Par korun nikoho za mesiac nezabije.

dalko
Registrace: 11/2006

Kdybych měl na výběr ty dva bral bych digitv je tam momentálně kvalitnější obraz. A ASI bude pružnější než spící freesat. Budou rychleji přibývat tv stanice.

satman1
Registrace: 9/2010

Určite je potrebné porovnať si programovú ponuku, ale pokiaľ zvažuješ použitie vlastného prijímača, freesatové karty mám otestované vo Ferguson Ariva 203 a AB Cryptobox 650HD - v oboch bez problémov bežia. Amiko som netestoval, ale nemal by byť problém. Ja by som ale tých 20,- EUR navyše oproti Amiku investoval (Ariva a AB Cryptobox stoja cca 70,- EUR oproti Amiku za 50,-) kvôli CI slotu. Ak by sa zmenilo kódovanie, alebo by si zároveň chcel prijímať Skylink alebo DIGI cez modul, táto možnosť rozšírenia za tých 20,- EUR stojí.
Pokiaľ Ti stačí karta Freesat k 1 TV, skús mi napísať do PM svoj kontakt - mám možnosť kartu s ponukou Freesat Plus HD zohnať za 8,-EUR/mes.

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Přijímače Amiko 8250 a 8260 mám otestované a karty Freesatu v nich fungují bez problémů.Navíc umí i rozkodovat PowerVu na Discovery kanálech HD , kde je super obraz!! Vřele DOPORUČUJI !!!

hifik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra