![]() |
|
Záloha imageNazdar páni, potrebujem poradiť v jednej veci. Mám prijímač Xtrend 9200 a v ňom image OpenXTA. Všetko ide ako má, ale pre prípad si chcem urobiť kompletnú zálohu. USB mám mountnutý ako HDD. Keď robím zálohu settingu, vytvorí mi zálohu v súbore tar.gz čo je správne, ale ak dám zálohu full komplet image, zo 120MB mi vytvorí až 4GB a zálohuje cca 4 hodiny. Je to normálne? |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Záloha imagezaloha settingu asi minuta a cely backup okolo 6 min.Nieco tam nesedi u teba.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Záloha imageSkus iny kluc rychlejsi a naformatovat .....ak je ako disk tak pod linuxom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Záloha imageUSB má kapacitu 16GB a je naformátovaný cez PC do FAT32. Možno bude chyba v USB, skúsim druhý. |
PeMa
![]() |
|
RE: Záloha imageto sú fakt rady,rýchlejší kľúč.Backupsuite 13.7 alebo GI XPEEDLX BACKUPSUITE - záloha image na HDD, USB Rozbaliť a skopírovať do /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions Súborom zmeniť atribúty na 755 /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/BackupSuite-HDD/backupsuite.sh /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/BackupSuite-HDD/backup.sh /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/BackupSuite-USB/backup.sh reštartovať E2 vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Záloha imageusb musí byť naformátovaný do ext3 ,alebo ext4. na fat 32 treba zabudnúť.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Záloha imageAha, tak tam som robil chybu, záloha sa mi vytvárala do FAT32. |
PeMa
![]() |
|
RE: Záloha imageTo su fakt rady,to co tam ma nakopirovat tomu pomoze.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Záloha imagenajprv ten usb kľúč. ak mu to nepôjde ,tak tam má pluginy a postup.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Záloha imageTreba na USB klúč nakopírovať:backupstick.txta tlačiť červene zálohovať na HDD a nie zelené a už to zálohuje na USB |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Záloha imageVladi: Keby tam nemal backupstick, tak mu to nepojde zalohovat vobec. Jemu to ide, ale trva to 4 hodiny a ma tam 4GB image...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
Staci záloha dm7080 aj takto??Ahoj...tiež chcem pre istotu zalohovat...No zrobil som to jednoducho v prijímači a v ftp som to len hodil do pc. Stačí to takto?? |
gugel
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 264 |
![]() |
|
![]() |