, sekce: DVB-S přijímače |
|
Příjmač spárovaný s kartouDostal se mně do rukou Shitlink ready příjmač GOsat 7056, který byl kdysi spárovaný s kartou. Co vlastně s ním jde dělat ? Přehrání SW se vzpouzí, kartu samozřejmě nebere, o odpárovaní těžko požádám když nejsem původní majitel (kartu nemám)? |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
|
|
RE: Příjmač spárovaný s kartoutovárenské nastavenie ? |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 518 |
|
|
@DzordzoKdyby to bylo tak jednoduché tak to udělají všichni. A hned a je po párování. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
RE: Příjmač spárovaný s kartouSkylink nepáruje, takže problém bude někde jinde...Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 214 |
|
|
RE: Příjmač spárovaný s kartouJakto skylink neparuje ? To je zcela mylna informace dotovane prijimace na smlouvu parovane byly. Jen se divim ze s prijimacem nejde nic to mi prijde az moc minimalne fta atd by melo jit a jine skylink karty napr ice a cista irdeta a tak by v nem meli slapat mozna i freesat krom nagry a to po uplinuti zavazku a je asi treba pozadat o odparavani menit software neni treba. Takze jen ta zparovana karta ne ta pujde jen v tom prijimaci,ktery je zparovany s ni. Zmenit soft by bylo mozbe pres servisni port, ale nevim kde presne v tomto prijimaci je. |
bourka
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 166 |
|
|
@zolik645Prijimac se da rozparovat i kdyz nemas puvodni kartu, taky karta se da rozparovat i v jinym prijimaci, nemusi byt v tem, se ktrerym byla kdysi sparovana, ale musi byt v prijimaci s original cteckou. |
krteczek
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 130 |
|
|
krteczekA ako sa to dá?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 716 |
|
|
@satman1a k čomu by im to bolo, pokiaľ by im párovaná karta už potom nefungovala ? Druhá možnosť je požiadať Skylink o odpárovanie, pokiaľ uplynula doba viazanosti alebo zaplatená pokuta za jej nedodržanie. Potom by to Skylink odpárovať mohol. Ale vzhľadom k 24. mesačnej viazanosti a obdobiu spustenia služby bude asi lacnejšie kúpiť si nespárovaný nový GOSat ... |
Dzordzo
|
|
@bourkaSkylink nepáruje. To byl pilotní projekt s vybranými přijímači na dva roky. Podle mne stačí požádat Skylink o vyjmutí konfigurace párováni z databáze. Na kartu se pošle EMM, aby karta byla "volná".Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 214 |
|
|
@petersk...jednoduse, pokuj jsi si vedom, ze na prijimaci byl ukoncen zmluvny zavazek, tak si napis zadost o rozparovani do skylinku a oni ti ji beze vseho rozparuji. |
krteczek
|
|
krteczekTo viem, ale som myslel, že to vieš nejako technicky na boxe spraviť bez SkylinkuT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 716 |
|
|
RE: Příjmač spárovaný s kartouNo tak jsem to pořešil - se spárovanou mašinou v případě, že nejste původní majitel nelze dělat vůbec nic - je dobrá max na ND |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
|
|
RE: Příjmač spárovaný s kartouTak to máš několik možností:1. Sehnat původního majitele. 2. Prodat nějakýmu neználkovi na aukru. 3. Nebo jsem koukal, že na desce jsou nějaký piny nejlepší pro připojení JTAG kabelu nebo RS232 a přes to by to čistě teoreticky mohlo jít. Bohužel, poohledl jsem se na netu nikde se o tom nepíše tak je to jen domněnka. Možná někdo ze servisu kdo se tím zaobírá by věděl, ale jestli to stojí za ten čas a úsilí. FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 606 |
|
|
@DzordzoTo já nevím to byl tvůj nápad. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
RE: Příjmač spárovaný s kartouja skúšam tým, čo je prvé po ruke. Pri PC reštart PC, tu továrenské nastavenie, ale u človeka, ktorý párovanie zrušiť chce !!! |
Dzordzo
|
|
RE: Příjmač spárovaný s kartouMyslím, že takový přijímač byl na aukru nedávno levně prodán. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 954 |
|
|
@killors1.2. 3. ano jde to, pokus mas servisny soft na usb nemusis ani otvarat, staci kdyho od zakladu znovu natahnes pomuci tohto softu na usb |
krteczek
|
|
@krteczekMáš tušení, kde by se dal servisní soft získat? |
joker
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 |
|
|
Příjmač spárovaný s kartouJak odpárovat přijímač prodaný v akci SkylinkPokud máte přijímač, který je párovaný s kartou, odpárovat jej může pouze operátor (Skylink), se kterým máte uzavřenou smlouvu. Toto je mimo kontrolu GoSAT. Avšak, máte-li k přijímači připojen HDD pro nahrávání pořadů, po odpárování nepůjdu nahrávky pořízené v párovaném režimu přehrát (přijímač se přepne do jiného režimu). Bude možné přehrávat jen nově pořízené záznamy - platí jen pro model GS7056HDi. U modelu GS7060HDi zůstanou nahrávky funkční. |
JardaD
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 240 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|