![]() |
|
Wifi k GoSat GS 7060HDiProsím, dokázal by mi někdo poradit, jaký wifi adaptér je kompatibilní s GoSat GS 7060HDi? Děkuji |
xenda
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
Wifi k GoSat GS 7060HDiPohladaj na ellano.sk,astrasat.sk---. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
@sano1Děkuji za odpověď, ale ať hledám, jak hledám, tak stále nevím, která wifi je do toho mého přijímače, asi jsem na techniku trochu "tupá"![]() |
xenda
![]() |
|
xendaCau.Pozeral som,ale na konkretny typ som wifinu nenasiel.Ja som tiez zhanal na Amiko,a taktiez som pisal sem na forum.Ale určite ti volakto napiše a poradi.Niekedy to chvilu trva. |
sano1
![]() |
|
xendaOno jedna wifina je aj na 5primačov,takže počkaj až sa dakto ozve.Ale môj nazor je že wifina na Golden,AB Cryptobox,Amiko,by mala pasovať aj na Gosat..Nejake zasadne rozdiely v tom zas niesu.Idealne su Wifi s Antenkou.. |
sano1
![]() |
|
@sano1Díky za každou radu, zatím jsem k receivru natáhla kabel, ale chtěla bych wifi, nejhorší je, že mi nedokázali poradit ani v elektru, jediné, co mi prodavač řekl bylo, že wifi do PC mi na tom nepojede![]() ![]() |
xenda
![]() |
|
xendaCau.No aby si mohla na settoboxe pozerať youtube ,mapy,videa,tak musiš mať v prvom rade USB wifi antenku . Počitač musi mať taktiež wifi reuter a to je to dôležite.Nakoniec v menu primaca zvolis sieť WIFI a samo ti vyhlada tvoj Wifi reuter na PC.Zadas v menu primaca heslo,pod ktorym ti bude wifi pracovať-teda sa napojiš na PC.To je cele.Asi zhruba takto to je.Ciže 1x USB Wifi primač a 1x Wifi reuter na počiťač. |
sano1
![]() |
|
@xendaJak pravil klasik - "Lepší stomegovej drát jak třistamegová wifina".Zvlášť když chceš 7060ku používat na "tytrubko".Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
táhlovejUrčite si odpovedal somarinu ,a neviem načo sa pripajaš k debate. |
sano1
![]() |
|
@sano1K debatě sa pripájam preto,lebo skůsenosti múdrejšich - viz citácia z mojho príspevku vyššie,považujem za "smeroplatné" - ako vravela Mańa z OPBH.Jednoducho povedané - drát je drát.HOWG.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
![]() |