Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

antik satelit

Mate uz niekdo Antik Tv objednaval som to cez ich stranku pred tyzdnom a stale sa mi nikdo neozval , staci na prijem aj 80 parabola ?? dakujem

maxis
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: antik satelit

Na príjem sa odporúča parabola aspoň 90 cm, hoci neviem, aká je v základnom montážnom balíku. Mohol by som Ti to skúsiť zistiť, mám možnosť robiť inštalácie aj pre nich. Problém bude asi v tom, že predajcovia (vrátane mňa) si najskôr musia nainštalovať aplikáciu, v ktorej sú zákazníci zahrnutí. Neviem odkiaľ si, ja som z Trnavy, pokiaľ máš záujem, nechaj mi kontakt v PM.

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@Dzordzo

Akurát si to pozerám majú tam dáku parabolu Corab (90 cm) 20,50 €
:8)
Mám od nich internet a mali by mi dať grátis kartu+modul k balíku Všetko, čo potrebuješ za 0€ , mám motor tak prečo nevyskúšať :laughing:

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

Toroid T955

Nazdar Dzordzo. Čítam tu, že šteluješ paraboly. Má T55 ,potreboval by som ju doštelovať s merákom. Je to možné?

bystrik
Registrace: 10/2010

@bystrík

možné to je, skús sa mi ozvať do PM

Dzordzo

RE: antik satelit

pokud mas uz tu 80ku tak podle mne urcite na 95% to pujde. pokud ale jeste nemas koupenou tak uz radsi doporucovanou.
proto radsi zajdu primo do obchodu, jsou skoro v kazdem okresnim meste na slovensku, ale asi si z cech.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

@sioga_bs

no neviem, na 80 cm išli len 2 z 3 pôvodných TPD, ak to nezmenili ...

Dzordzo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra