Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+solo 4K Black Hole 3.0.2

Zdravím pánové,chci se zeptat kdo používá toto image Black Hole 3.0.2 jestli jde vše v pohodě i při nahrávání více programů najednou. U mně při nahrávání dvou programů a přepnutí na jiný program nastane zelená smrt. Ještě jsem zapomněl říci že je to ze skylink karty. Dík za info.

nemo
Registrace: 10/2004
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+solo 4K Black Hole 3.0.2

s BH 3.0.2 jsem jeste zelenace nemel, podivej se do crashlogu co je pricinou.

chocholos
Registrace: 11/2007

re:chocholos

Já jsem to přeinstaloval zpět na BH 3.0.1 a tam je to v pohodě. nehrávám třeba 4 programy,přepnu na jiný a ok. Tak nevím kde hledat chybu. Jestli je to něco ve spojitosti se skylink kartou? Nevím.

nemo

z karty skylink to bude robiť problémy . problém ecm - zápisy. 2+4 tunery virtualne. skús nahrávať volné , poprípadne 2 kódované a prepnuť na rebel a tak , čo je volné.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

re:oneeeee

No to je právě asi ono. Přetočil jsem na Astru 19 spustil 4 programy v HD nahrávání a přepnul na jiný a na BH 3.0.2 to šlo. Jak jsem to udělal na skylinku tak zelená smrt. Zajímavé je že v BH 3.0.1 to jde.

nemo

skús si spraviť aktualizáciu . zelený žltý online aktualizácia bh image. koľko sa ti tam toho doinštaluje.

oneeeee

To je (nevhodné slovo)ina, hw omezeni je na 7 kodovanych programu soucasne, pro napr oscam to neni problem.

chocholos

neviem aký emulátor používaš. cccam to nezvláda. mgcamd má multiport ,ale teraz ho nemám (4k)tak moc múdri nebudem.

oneeeee

To už jsem taky zkoušel. K BH 3.0.1 jsem spustil aktualizaci software a pak když jsem nahrával více programů tak při přepnutí na jiný se obraz chvíli trhal. Doinstaloval se hlavně Chrome. Nevím jestli mám dobře nastavený oscam. Jak to má správně být by jste mi to někdo mohl poslat do soukromých zpráv. Dík

nemo

@nemo

Podivej se konecne do tech crash logu a uvidis vcem je probelm za 20vterin! Samotne BH 3.0.2 jede dobre, bezne mam spustene ctyri HD soucasne 2x nahrava PiP a program, nemaje zadnych problemu.

chocholos

Oscam 11086 emu + OscamPowerVu 11202

nemo

Hm bohužel to už se nepodívám.Vše jsem smazal.Ale asi bych se v tom stejně nevyznal.

nemo

@nemo

V BH problem neni a bez crash logu neni co resit.

chocholos

Ok,já to ještě v týdnu někdy přeinstaluju a pak sem hodím ten crash log jestli mi s tím třeba poradíš.

nemo

problem vtom neni, precit log mohu.

chocholos

Problém je pravděpodobně Oscam 11086 emu + OscamPowerVu 11202 a nastaveni konfiguračních souborů , dej si normální oscam bez emu či powervu a vyzkoušej

matchboxx
Registrace: 9/2012

@matchboxx

Kolikrat ti oscam zapricinil zelenou smrt? Ty cfg ktere toto umi bych chtel videt! :laughing:

chocholos

@chocholos

vyjádřil jsem se hodně obecně ono nezáleží až tak na oscamu a jeho souborech, ale většinou je to všelijak přelinkováno pro konkrétní image, problém mohou být i spouštěcí scripty ...asi bych to nezatracoval. Osobně jsem to vyzkoušel u PB Enigmy a jeho PB manageru, zelená jak vyšitá při spuštění či restartu oscamu.

matchboxx

porad to neni oscam, script je to 100%-ne at uz nejaky v primo v image nebo plaginu, protoze ten je to VZDY v E2!

chocholos

re:matchboxx

Nevím v těch oscamech dohromady to asi nebude. Teď jedu na předchozí verzi BH 3.0.1 a je to v pohodě.Neměl jsem mazat tan crasch log. Taky bych potřeboval vidět někde jak vypadá nastavení oscamu pro sky link aby šli zápisy na kartu. V ccam 2.3.0 na VU duo mě to šlo. S tím oscamem se trochu peru.

nemo

No jo, ale nikdo neví co a jak tam nahráváš, image BH totiž nedisponuje žádnými emulátory. Nastavení oscamu si najdi na netu, je to volně dostupné.

matchboxx

Tak jsem to zkusil přeinstalovat znova na BH 3.0.2 Nahrával jsem jeden program a přepnul jsem na Novu skylink a zelená smrt. Vyzkoušel jsem vyměnit i vzhled a stále stejné. Při verzi BH 3.0.1 je to v pohodě. Tak jestli mi někdo poradí s crasch logem a kam ho mám dát.

nemo

prilep ho nekam na net a sem dej odkaz

chocholos

Tady je ten crasch log. Dík za info
http://leteckaposta.cz/845485187

nemo

pad nezpusobuje zadny script, ale samotna enigma, coz je mi divne a moc by mne zajimalo nastaveni pri kterem toto lze navodit, ale to jen odhaduji pac v logu neni zadny zaznam ktary by to potvrzoval.

chocholos

No a to jsem udělal vždy tovární nastavení a nainstaloval čisté image BH 3.0.2 nahrál oscam aby šla karta skylink a žádné pluginy jsem neinstaloval. Možná že by to šlo v jiném image třeba VTI nebo OpenPli ale když mně se líbí BH. Já myslím že to bude něco spojené s oscam nebo kartou skylink,protže když jsem na astře 19 nahrával třeba 3 hd programy tak se žádná zelená smrt nevyskytla. No ještě si s tím nějak pohraju. Nic tě nenapadá co vyzkoušet? Dík

nemo
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra