Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+solo 4K Black Hole 3.0.2

Zdravím pánové,chci se zeptat kdo používá toto image Black Hole 3.0.2 jestli jde vše v pohodě i při nahrávání více programů najednou. U mně při nahrávání dvou programů a přepnutí na jiný program nastane zelená smrt. Ještě jsem zapomněl říci že je to ze skylink karty. Dík za info.

nemo
Registrace: 10/2004
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+solo 4K Black Hole 3.0.2

samotne BH to nedela, dela to nejake(podivne) nastaveni, nenapada mne co, nevim co a jak nastavujes, mas tam dva cam-y nejedou oba ve stejny okamzik? Pokud mam skusenosti oscam neumi udelat paseku ktera by dokazala shodit enigmu. Dale podivne nastavene tunery, moznosti nastaveni tuneru je nespocet, ma skusenost, zasadne nenechavat nektery nenastaveny.
jinak skusit tech padu vic jestli se v nejakem jinem logu nahodou neobjevi vic informaci.

chocholos
Registrace: 11/2007

Tuner A nastavení ulsas tuner B druhý kabel z motorizovaného LNB a ostatní se nenastavují né? Jak poznám jestli jdou ty cam oba najednou? Výchozí cam je tam jeden a když přepnu tak to chvilku trvá a je tam druhý. Je fakt že na oba jde sky link. Jaký oscam by měl být jen samostatně pro sky link kartu? V novém BH je Kodi a ve starém né a tam to běží. No nic zkusím více těch crasch logů.

nemo

myslel jsem si ze je tam motor, ten nemam nepouzivam. Ne virtualni se nenastavuji. vypis bezicich procesu pres telnet "ps --help". nazkousku vyhod oba oscamy(s emu) a dej tam nejaky s svn, me s emu bezi dobre. ve starem je xbmc to je to same.

chocholos
Registrace: 11/2007

Ok,zatím dík. Dám pak vědět.

nemo

re: VU+solo 4K Black Hole 3.0.2 stále nejde

Znovu jsem přeinstaloval na novou verzi BH 3.0.2 dal jsem oscam svn 11196 pro sky link kartu a zase při nahrávání a přepnutí na jiný program zelená smrt. Vyzkoušeno i na jiné družici nahrávání a přepnutí a zase zelená smrt.5x crash log. Při vrácení na verzi 3.0.1 vše ok. Tak už nevím. Zde jsou crash log. http://leteckaposta.cz/959200487 , jestli ještě někdo poradí. Dík

nemo
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra