![]() |
|
DM800 update systemuzdravím , uměli byste poradit kamaradovi ? Včera mě psal co s tím prováděl tak to sem jen zkopíruju jestli někdo budete vědět. Děkujinastavoval si mi dreambox a teraz som to posral s nim, pretoze sa mi sekal a stale ho trebalo restartovat alebo aspon enigmu aby chytil programy a tak som dostal "genialny napad" update systemu a nejde nic, nevie sa na bootovat a stale mi tam svieti dream elite a nepohne sa dalej.. na displeji mam dhcp x-3.2-dm800se ked som si hodinu cital co to moze byt tak zda sa ze je to DM clone a musim dat novy flash image alebo nieco take |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: DM800 update systemuPrvni at si zkontroluje napajeci zdroj. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: DM800 update systemujel-li to clon tak pres seriovy port prvni co tak znova ssl, ten pravy pro jeho clon a pak po restartu pres www nahrat znova image, priste zadne oline aktualizace! |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: DM800 update systemuVlado se nám na blacklistu v hrobě obrací...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
DM800 update systemuTak jak ti radi chocholos,ale to asi po telefonu s mim neudelas,protoze uz z toho co pise tvuj kamos je zrejme ze nema vubec sajnu co dela. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: DM800 update systemuNeznáte někoho kdo by to za nějaký peníz opravil ? Bude to asi nejlepší než se s tím s*át....Díky |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: DM800 update systemuv prvom rade treba zistit ci je to klon, aku ma sim a potom sa da radit |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
@@@@"na displeji mam dhcp x-3.2-dm800se" bude to bud klon s A8P simkou alebo origo, takže flash cez prehliadač alebo dreamup |
mmaros30
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
![]() |