![]() |
|
Ferguson Ariva 200Používám tento přijímač již několik let k plné spokojenosti, hlavně po příjem z družice Astra 23,5°E. Parabola 90 cm, motor, single LNB, koax 10 metrů. Nechci již používat motor, proto jsem jej odmontoval. Chtěl bych však také přijímat družici Astra 19,2°E. Zakoupil jsem monoblok na příjem obou družic, přepínání mezi LNB v monobloku přepínačem DiSEqC 1.1 v přijímači. Příjem obou družic funguje bezvadně, nicméně jsem narazil na podivný problém. Při přepínání kanálů přijímač reaguje se zpožděním, a to i dvou nebo tří sekund. Toto se děje i při ovládání dálkovým ovladačem jakékoliv položky v menu, třeba EPG. Vše zpožděno. Někdy více, někdy méně. Vyzkoušel jsem různé verze firmwaru, od 1.05 do 2.13, dělá to všude. Při vypnutí napájení LNB v menu nebo při použití single LNB tento úkaz zmizí a přijímač na povely reaguje svižně. Poradíte, jak „závadu“ při použití monobloku odstranit? |
jerry1954
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 131 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
@shytseltak ako pise deda petr...kludne ti to spravim gratis /otazka chvilky/, ak mas nahodou cestu do MT. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@WoziTak naved prosim |
shytsel
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
shytselno tady bych to řešil kontaktem,tedy asi soukr. zprávy,nebo se přes někoho na něj spojit a přes mobil tě navede online,nebo až tady bude,dáš mu maila,ale ten ti smažou a půjdeš na tejden do chládku,podle pravidel,zvaž,co je pro tebe lepší |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
shytselCo ti vlastně na přijímači nefunguje? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 200Přijímači trvá asi tři - 5 sekund, než provede povel, vyslaný dálkovám ovladačem. To se děje přesně od té doby, co jsem nainstaloval nový mnobolok. Bohužel i po návratu k původnímu single LNB konvertotu závada zůstala. Vyzkoušel jsem asi pět různých firmwarů od 1.02B...až do posledního 2.18B, závada trvá. |
jerry1954
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
@sirdapoptrebiju EMU |
shytsel
![]() |
|
@pierrepetrpoptrebiju EMU |
shytsel
![]() |
|
shytsel20.04.2016, 23:59.55 |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
@shytselPostup jak přeflešovat Arivu:1) dát tovární nastavení 2) vypnout Arivu ze sítě 3)zasunout USB s rozbaleným firmware (nesmí být ani zabalený ani v žádném adresáři 4)zapnout Arivu, po načtení USB vlézt do menu - Aktualizace přes USB 5) zde v prvním řádku zvolit způsob aktualizace Bootloader Allcode 6) v druhém řádku zvolit patřičný firmware (např. A200_20130403_2.18B8_patch) a potvrdit.......čekat na dokončení až se přístroj sám restartuje 7) po naběhnutí Arivy dát opět tovární nastavení a opět vypnout z elektriky (cca 1-3min).... a vyjmout USB 8) HOTOVO, Já si ještě vymažu všechny nepotřebné satelity a nechám jen to na co koukám a to samo s transpordéry, taky zredukuji na ty co sleduji ostatní mažu. No už si jen prolaď co potřebuješ a v menu - nastavení místní sítě na i TO co potřebuješ. VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |