![]() |
|
DVB-T2 s poplatněnáTak podle vyjádření TV NOVA v DVB-T2 bez poplatku už jen programy ČT. Tak to jsem zvědavej co na to všicni příznivci pozemního signálu, kdyby tomu opravdu tak mělo být. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
RE: DVB-T2 s poplatněnáNajivní představa Novy,upscal.SD v DVB-T2 za poplatek,lidská blbost nezná mezí,internet.operátoři už TV davají zdarma,aby udrželi cenu,nebo aspoň nespadla moc,omladina už skoro TVobrazovku nepotřebuje,max.pro nějaké přehrávání,dědkové a babky za reklamu taky platit nebudou-děti jim to stáhnou z netu-mají seriál na celý den,lepší je stejně vylézt na zahradu,řekněte mi kdo ty managery vyrábí a za ty blbosti jim ještě platí,v roce 20 musí už být HDstandart,pokud ne-mají smůlu!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 s poplatněnáISP rozhodně nedávají TV zdarma, to je pouze taková reklamština, že ano. Za TV musejí platit jako každý, takže svoje klienty podojí na internetu a pak jim s velkou slávou dají TV jakoby zdarma![]() Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 s poplatněnáTechniku,zaklad+darwin+navýšení na 100/10+telefon-cena stejná,jen smlouva na 2r.-no neber to!/před.60/4+telef.bez TV/![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: DVB-T2 s poplatněnáPředtím tě škubali víc, teď tě škubou míň. To je důvod k radosti jak hrom :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 s poplatněnáNepíše se spoplatněná dohromady? |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 spoplatněnáZprávy snad pojedou volně. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@sateliťákPíše se zpoplatnĕná...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
PoldaSzdá se ti ta nabídka předražená/400/?,mi ne,je druhá nejlevnější v kraji,konkurent,chce hodně za montáž a pronájem,znáš levnějšího se stejnými parametry?,pokud ne-nemachruj![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: DVB-T2 s poplatněnáNetvrdím že je nabídka UPC špatná, ale abys tady skákal metr vysoko, k tomu teda důvod taky není. Jsou firmy, třeba Grape, kde máš gigový up/down, nějaká TV je u toho taky a telefon neřeš, protože tím se UPC zrovna moc chlubit nemůže v porovnání s nějakými jinými VoIP providery. Ale tady byla řeč hlavně o tom, že TV nikdy není zadarmo, byť to tak marketingově vypadá.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: DVB-T2 s poplatněnáZdarec chlapi, měl bych dotaz a nenašel jsem lepší téma, tak mne prosím hned neukamenujte pokud jsou již někde odpovědi.Plánuji po x letech vyměnit mojí hloupou plazmu Samsung za smartku Samsung a nerad bych kopil něco, co mi přestane díky všem změnám, které jsou již plánované na rok myslím 2021?, fungovat. Vybral jsem z důvodu dalších mých zařízení doma zase Samsung a to UE55J5572 (https://www.mall.cz/led-tv/samsung-ue55j5572. Nepotřebuji 4K a tady se mi zdá poměrně slušný výkon za slušnou cenu. Vybíral jsem podle toho aby měla DVB-T2 s podporou kodeku H.265, HbbTV, zrcadlení obrazu a samozřejmě trochu smart. Otázká zní je tato TV připravena na ono vypínání DVB-T v roce 2021? Díky za odpovědi a chytrolínům za úsměv a nekomentování. ![]() |
trudic
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 s poplatněnáPřipravena je, ale v roce 2021 to už pravděpodobně bude mít za sebou. Dnešní životnost TV max. 5 let![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 s poplatněnáČetl jsem článek, že H.265/HEVC není ještě 100%, ale moc nebo spíš vůbec tomu nerozumím. Takže se chci raději zeptat. Nynější TV mi běží už od roku 2008 a v pohodě, tak doufám, že nová bude v roce 2021 taky ještě v provozu, proto ten dotaz. Já ji třeba i za 4 roky prodám, ale bez podpory vysílání bude mít nulovou hodnotu... |
trudic
![]() |
|
@trudicPo připojení externího zařízení bude mít stále slušnou hodnotu... |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
@trudicmno, jediná slušná plasma od Samsungu byla PS51F8500, jinak nic moc, to samé je to teď s ledkama, jinak to co končí číslem "2" tak má podporu T2, ale jak je napsáno výše - za 5let bude po smrti![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@trudicMyslím, že to není špatná volba, jen bych Ti poradil porozhlédnout se po netu, kvůli akcím atd. Nĕkdy jsou ceny velmi zajímavé. Kromě toho má Samsung velmi slušnou zákaznickou podporu, ale to Ty asi víš... |
rs505
![]() |
|
@trudicTaky jsem někde v američtině/němčině četl,že to HEVC je u nich umřelé a že maji něco jiného pro DVB.T2,ale už neví kde |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 s poplatněnáUž teď se začínám dívat více na internet než tv. Všiml jsem si, že tam dokonce zkousnu reklamu více než na tv. Ale pustím si kdy chci, co chci. Přeruším si to kdy chci, na jak dlouho chci.Nova má svůj marketinkový tah a do něj patří strašení lidí, aby byla slyšet a v očích diváků vidět, jak je velká a jak je důležitá, ikdyž to je jinak. Všiml jsem si únik diváků od novy jak děti (k barandovu) velkých (k prima) Na novu se dívá velká část lidí v mém okolí jen na seriály a hlavně ordinaci. Na film se nemá cenu dívat a nikoho jsem neviděl (reklama, stáří filmu a častost filmové produkce je žalostná) Každopádně bych ji nechal zpoplatnit. A to jen proto, aby se méně a méně lidí dostalo k vymývání hlav těmi sr*čkama co dávají. Jenže tohle jsou někteří diváci platit jen nepřímo (v reklamě) a tohle nova zpoplatnit přímo nemůže, protože by si odebrala ty co platit za tohle nechtějí, víc by ztratila. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 s poplatněnáTakže hoši, když ji koupím a neodejde mi díky nějakému ku.vítku, tak by měla bez přidávného zařízení (settopboxu) fungovat i po přechodu na nový formát DVB-T2, když dnes ještě není přesně stanoveno o jaký kodek půjde?? |
trudic
![]() |
|
@trudicTakže hochu, když ji koupíš, tak se nemusíš starat. Tato televize je schopna zpracovat k.265 i k.264. Jen za to kurvítko si budeš muset připlatit zvlášt, není součástí standardního vybavení...![]() |
rs505
![]() |
|
RE: DVB-T2 s poplatněnátrudic@ Jestli bude opravdu fungovat na 100% ti nikdo neřekne, to zjistíš až se začne řádně vysílat.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
![]() |