Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Ukončení smlouvy u DIGI TV - vracení přijímačů?

Dobrý den, chci se jen podělit o informaci ohledně ukončení smlouvy u Digi TV a spolu s nakládání s jejich sat. přijímači a parabole. Bývalo že Digi TV chtěla přijímače vracet ale už nechtějí. Posílal jsem si dotaz ohledně nakládání s jejich přijímači po ukončení smlouvy a bylo mi sděleno že je mám ekologicky zlikvidovat.

Citace z dopisu:
V důsledku změny vlastníka Digi Czech Republic s.r.o., a s tím souvisejících změn firemní politiky, netrváme na vrácení kompletu SD zařízení ani karty a záležitost tak můžete, po ekologické likvidaci zařízení, považovat za uzavřenou.

dvykydal
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Ukončení smlouvy u DIGI TV - vracení přijímačů? (#

Kamarat dokonca mal Digi bez viazanosto.Pri namontovaný mu neposlali ani nedal montážnik zmluvu a takto funguje 5 rokov.

miro75
Registrace: 2/2011

Sport1 HD

V rámci SkyLinku už vysílá Sport1 HD?Mám pocit,že fast scan ho naladil nebo se pletu?

viliam
Registrace: 11/2006

@viliam

Tak to si určite pleteš, pokiaľ viem tak od 19.4.je Sport1 HD na freeSATe a okrem toho vysiela pár týždňov aj na DIGI CZ a pár dní v MagioSAT a Novej DIGI SK. V Skylinku ani omylom.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra