Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Stará digi tv

Ahoj,ke kterému datu končí stará digi?

feulon
Registrace: 4/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Stará digi tv

Ona ešte neskončila?

“Chceme Vás informovať, že k dátumu 30.10.2015 spoločnosť DIGI Slovakia pristúpi k ukončeniu poskytovania pôvodnej služby satelitnej televízie (stará služba), ktorú stále využívate aj Vy. Samozrejme, že ani po tomto dátume neprídete o svoju obľúbenú DIGI televíziu.

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

alebo

Dosavadní technologická platforma („Stará“ DIGI TV) bude fungovat po přechodnou dobu, než zákazníci k Nové DIGI přejdou; Její vypnutí se plánuje na polovinu roku 2016. :8)

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

Dávaj na vědomí že to vypnou k 30.6.2016. No nedovedu si představit že to určitě vypnou. Řekl bych že většina jede ještě na staré a když jim to za 2 měsíce vypnou tak asi majitelé staré DIGI nebudou čekat na montéry kteří jim vymění staré STB za nové a prchnou ke konkurenci. Asi bych to viděl na freesat je natočen na stejno jak Digi takže jen STB a kartu. Myslím že si toho jsou vědomi a Digi stará pojede i po tomto datu, byť s menším počtem programů ale pojede. Asi tak, co si myslíte vy.

dvykydal
Registrace: 1/2009

A kdy mohu zrušit smlouvu pokud ji mám do srpna?
Je to jenom dodatek ke smlouvě.Díky

feulon

To nevím, já mám smlouvu od 2006 ale žádný dodatek nemám. Klasicky, na 1 měsíční výpověď bych to viděl

dvykydal
Registrace: 1/2009

Pokud

pojede stará digi i po 30.6 tak tam bude asi hodně mizerná nabídka... ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Ja mám smlouvu od 2007 a ten dodatek je z minuliho roku protože se mě rozbyl box tak mě ho měnili za Kaon NA1000HD.

feulon

jinak jdu kus vedle k freesatu :)))

feulon

Termin je 30.6 ale samozrejme se to nevypne pokud nebude vse predelano. Predelavky jedou v plnem proudu a podle mne budou s mirnym skluzem hotovy na pohodu.

DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX

dvbuser
Registrace: 2/2011

@feulon

Tobě to s tvojí češtinou: "je z minuliho roku protože se mě rozbyl box" nechají i po 30.6., ale v rumunštině - stejně to nepoznáš. :laughing: :laughing:

Taky ještě jedu na "starou" - a co když ani žádnou výpověď nepodám? Ani k 30.6., ani pokud to pojede i nadále. Stejně ji jednou vypnout musí a podle mně tím automaticky skončí i závazek.
Na "novou" přejdu jedině pokud spustí slibovaný balíček "Sport+" (a vezmu asi jen ten a k tomu nějaký bal. SL - kvůli lepší nabídce HD), a to ještě podle toho co (a hlavně za kolik), do něj dají (pokud ho vůbec spustí - začínám o tom pochybovat, 2 měsíce to "chrápe"). :O :((

kokun
Registrace: 5/2015

říkali že ho spustí ve 2 čtvrtletí,takže do konce června mají dost času R^

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

To jsi mi sdělil novinku - jako bych to nevěděl. Rv :laughing: Rv

kokun

https://www.parabola.cz/zpravicky/25630/nova-digi-tv-cz-chysta-balicek-sport-plus/
Citace:
"V nabídce Nové DIGI TV hraje ústřední roli ZÁKLADNÍ balíček. Ten byl doposud nezbytným základem pro všechny zákazníky a k němu si podle svého uvážení mohli vybrat z nabídky balíčků nadstavbových. S ohledem na sportovní diváky Nová DIGI TV chystá v blízké budoucnosti nový balíček s pracovním názvem SPORT PLUS, který bude možné zakoupit samostatně." :)

kokun

kdyžta stará digi končí 30.6,tak tu výpověd už mužu poslat?
Dovolat se na info bohužel nejde.

feulon

RE Stará digi tv

Už aby ji odpojili, bude klid ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra