![]() |
|
Stará digi tvAhoj,ke kterému datu končí stará digi? |
feulon
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE: Stará digi tvOna ešte neskončila?“Chceme Vás informovať, že k dátumu 30.10.2015 spoločnosť DIGI Slovakia pristúpi k ukončeniu poskytovania pôvodnej služby satelitnej televízie (stará služba), ktorú stále využívate aj Vy. Samozrejme, že ani po tomto dátume neprídete o svoju obľúbenú DIGI televíziu. VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
aleboDosavadní technologická platforma („Stará“ DIGI TV) bude fungovat po přechodnou dobu, než zákazníci k Nové DIGI přejdou; Její vypnutí se plánuje na polovinu roku 2016.![]() VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: Stará digi tvDávaj na vědomí že to vypnou k 30.6.2016. No nedovedu si představit že to určitě vypnou. Řekl bych že většina jede ještě na staré a když jim to za 2 měsíce vypnou tak asi majitelé staré DIGI nebudou čekat na montéry kteří jim vymění staré STB za nové a prchnou ke konkurenci. Asi bych to viděl na freesat je natočen na stejno jak Digi takže jen STB a kartu. Myslím že si toho jsou vědomi a Digi stará pojede i po tomto datu, byť s menším počtem programů ale pojede. Asi tak, co si myslíte vy. |
dvykydal
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Stará digi tvA kdy mohu zrušit smlouvu pokud ji mám do srpna?Je to jenom dodatek ke smlouvě.Díky |
feulon
![]() |
|
RE: Stará digi tvTo nevím, já mám smlouvu od 2006 ale žádný dodatek nemám. Klasicky, na 1 měsíční výpověď bych to viděl |
dvykydal
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
Pokudpojede stará digi i po 30.6 tak tam bude asi hodně mizerná nabídka...![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Stará digi tvJa mám smlouvu od 2007 a ten dodatek je z minuliho roku protože se mě rozbyl box tak mě ho měnili za Kaon NA1000HD. |
feulon
![]() |
|
RE: Stará digi tvjinak jdu kus vedle k freesatu![]() |
feulon
![]() |
|
RE: Stará digi tvTermin je 30.6 ale samozrejme se to nevypne pokud nebude vse predelano. Predelavky jedou v plnem proudu a podle mne budou s mirnym skluzem hotovy na pohodu.DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
@feulonTobě to s tvojí češtinou: "je z minuliho roku protože se mě rozbyl box" nechají i po 30.6., ale v rumunštině - stejně to nepoznáš.![]() ![]() Taky ještě jedu na "starou" - a co když ani žádnou výpověď nepodám? Ani k 30.6., ani pokud to pojede i nadále. Stejně ji jednou vypnout musí a podle mně tím automaticky skončí i závazek. Na "novou" přejdu jedině pokud spustí slibovaný balíček "Sport+" (a vezmu asi jen ten a k tomu nějaký bal. SL - kvůli lepší nabídce HD), a to ještě podle toho co (a hlavně za kolik), do něj dají (pokud ho vůbec spustí - začínám o tom pochybovat, 2 měsíce to "chrápe"). ![]() ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: Stará digi tvříkali že ho spustí ve 2 čtvrtletí,takže do konce června mají dost času![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 665 |
![]() |
|
@dawis77To jsi mi sdělil novinku - jako bych to nevěděl.![]() ![]() ![]() |
kokun
![]() |
|
RE: Stará digi tvhttps://www.parabola.cz/zpravicky/25630/nova-digi-tv-cz-chysta-balicek-sport-plus/Citace: "V nabídce Nové DIGI TV hraje ústřední roli ZÁKLADNÍ balíček. Ten byl doposud nezbytným základem pro všechny zákazníky a k němu si podle svého uvážení mohli vybrat z nabídky balíčků nadstavbových. S ohledem na sportovní diváky Nová DIGI TV chystá v blízké budoucnosti nový balíček s pracovním názvem SPORT PLUS, který bude možné zakoupit samostatně." ![]() |
kokun
![]() |
|
RE: Stará digi tvkdyžta stará digi končí 30.6,tak tu výpověd už mužu poslat?Dovolat se na info bohužel nejde. |
feulon
![]() |
|
RE Stará digi tvUž aby ji odpojili, bude klid![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
![]() |