![]() |
|
Skylink za 1KcZdravim, ma tu nekdo od Skylinku tu instalaci vcetne vybaveni za 1Kc? Jestli chapu spravne ty informace na jejich strance, tak v tomto balicku je jen jedna karta a SD prijimac? Kolik se priplaci za ten jejich HD Gosat 7060i? Taktez je k tomu balicku predplatit programovej balicek aspon na tri mesice? Budu tam zitra volat, jen zkousim jestli tu je nekdo kdo o te akci za kacku vi detaily. Diky, M. |
spectorcz
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 189 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Skylink za 1KcTak nejlevnejsi co ted davaji s HD prijimacem je balicek Smart za 239,- do 30.4. Kdyz vyberu tento, abych dostal ten HD prijimac, da se pak prejit na Mini za 179,-? Nebo dva roky platim ten Smart a az pak muzu prejit na levnejsi balicek?Jinak lepsi poridit ext sat prijimac nez CA modul do tv prostarsi lidi, kvuli Skylink ready a Fastscanu je tak? |
spectorcz
![]() |
|
RE: Skylink za 1KcJestli už máš SAT tuner v TV, tak vezmi CAM. Jestli nemáš nic, pak si kup nějaký externí přijímač.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
operátor Sklinkuti na infolince řekl co?On to neporadil co a jak?Či ti řekl že neví a máš se ptát jinde?Od toho je jejich linka a tam ti poradí, ale má to háček že??? Stojí to peníze a pak je výmluva že se tam nedá dovolat to je ten hlavní problém proč to neřešit s operátorem který určitě ví vic než zde.A myslím že i poradí jak na to. |
filipes2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Skylink za 1KcPřijímač je Skylink ready tak musí být HD. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
Dal jsem si to...Tak já jsem do toho šel v září a musím říct že spokojenost. Zaplatil jsem balíček multi na půl roku. Do dvou dnů přijeli kluci vše namontovali a bylo to.Jo a mám gs 7056hdi. |
sawfile
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
spektorczPotvrzuji jak napsal sawfile. Můj soused využil tuto akci a je spokojen. Není žádný satelitní lovec, tato kombinace mu prostě stačí. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
spectorczA/ probuh skylink vsetko tlaci do mpeg4 tak predsa nebudu ponukat SD prijimac aj ked sme bananove republikyB/ zalezi co tvoji abonenti maju. Tato akcia je vhodna pokial mas TV bez sat prijimaca a chces prejst k skylinku Nevyhodou je ze platis balik po stanoveny cas. Ja zistujem ze za posledneho polroka z platenych stanic som parkrat vyuzil HBO inak by mi stacil zaklad C/ vacsine nenarocnych na nahravanie by som poradil dnes TV s DVB-S+modul+karta a zaklad |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Skylink za 1KcNo jde o to, ze to je pro rodice. Tzn nebudou schopni si sami preladovat SAT pri kazde zmene programu, kdyz Skylink udela zmenu.. A ze jich dela hodne. TV maji Samsung 48H6470, s vestavenym SAT tunerem a CI rozhranim. Jedna se mi o to, jestli pro ne bude lepsi ext SAT prijimac nebo staci CAM modul z tohoto seznamu dle specifikace Skylink ready 1.5 : http://www.skylink.cz/prakticke-informace-a-kontakty/satelitni-prijimace#Přij%C3%ADmače+a+moduly+s+certifikac%C3%AD+Skylink+READY. Ktery z tech modulu bude bezchybne pracovat s tou TV. Jak byste popsali vyhody vs nevyhody ext. SAT prijimace oproti internimu starsim lidem?:) |
spectorcz
![]() |
|
RE: Skylink za 1KcU těch hlavních programů v HD nejsou změny skoro žádné. A nějaké přesuny SD Barrandovů, Nova Sport 1 apod. tě nemusí zajímat.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
mě by zajímalokteří zoufalci to montujou za pětibábu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
PierreCo tim myslis? |
spectorcz
![]() |
|
spectorczno co?,montážník za to má od skylinku 500kč,s tím se normální člověk nemůže živit |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink za 1KcTak treba to maji na VPP, jako privydelek... |
spectorcz
![]() |
|
@spectorczMáš to na stránkách Skylinku jasně napsané: Úvazek na 24 měsíců, pro přijímač minimálně balíček Smart, pro CA modul minimálně balíček Mini (po celou dobu). Přijímač (CA modul) jde jen s dodanou kartou, v dodaném přijímači (v CA modulu) nepůjde žádná jiná karta, dodaná karta půjde jen v dodaném přijímači (v CA modulu) a žádném jiném. Platí do 30.4.2016*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Skylink za 1KcRodiče neumí zmáčknout v menu automatický ladění? To ke všem činnostem musí mít servisáka? Pak se provoz domácnosti asi sakra prodraží, když tam běhá maník co umí s pračkou, další co umí s troubou apod. :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Skylink za 1KcDobrá nabídka, ale ta koruna se mi zdá přece jen moc... Nevíte, jestli není nĕkde nĕco podobného třeba za 50 haléřů? |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Skylink za 1Kcna slovensku je to drahsie, az 1euro. cize na vase cca 25kc. stale ste na tom lepsie![]() |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
rs505a zadarmo by jsi to nechtěl? |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
@PoldaSChtěl bych se dožít a vidět PolduS, až mu bude 75 až 80, jak tady diskutuje. To tu asi neuvidí nikdo, protože PoldaS v tom věku, pokud mu servisák nezapne technicky vylepšený a nahrazený NTB či mobil, nenapíše ani písmenko.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Skylink za 1KcKaždej člověk se musí průběžně učit nový věci, třeba generace o 20 let dřív neměla ani potuchy o PC a mobilu a dneska to taky ovládají. Takže ono je to spíš o nějaký lenosti se učit, než o tom, že by byl někdo úplně levej. Ale i kdyby byl, tak má třeba potomky (teda pokud tu levost nepodědili) a pokud ani to ne, tak holt zaplatit někoho, kdo to udělá.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSAno, máš pravdu, někdo se to naučí hned, někdo za 1/2 roku, ale někdo se to nenaučí vůbec (už umím 2 měsíce vyťukat číslo na dotykovém mobilu.Někdo má potomky vedle v domě, někdo 450 km daleko. Mám vedle v domě nevidomého tchána, takže ten se asi jen tak lehce novinkám nenaučí. Řeklo by se, že TV nepotřebuje, ale opak je pravdou. To je ale pak dílo, když dojde ke změně: TV Šlágr musí zůstat na 14, ČT 24 na 3 atd, atd. *******
|
ja987
![]() |
|
RE: Skylink za 1KcNevidomej tchán je přece jenom extrém, stejně jako třeba bezrukej strejda, kterej si taky sám nic nenaladí. Ale jinak v tom problém není a pokud jde o třídění programů, tak to jsem dávno hodil za hlavu. Prostě automatem podle abecedy a nazdar, kdo to chce jinak, ať si přečte návod a učí se. V rodině už jsem takto vyškolil všechny a je klid s vymýšlením pitomin :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
spectorczpřivýdělek možná ano,ale za 500kč,doprava+vrtání,výložník,nastavení a sestavení paraboly,měřák,nářadí,tahání kabelu,ladění přijímače,skylink se po.s.ral |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink za 1Kcnevite plati se tam registracni poplatek? |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
sioga_bsvše máš za kačku |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |