![]() |
|
Skylink za 1KcZdravim, ma tu nekdo od Skylinku tu instalaci vcetne vybaveni za 1Kc? Jestli chapu spravne ty informace na jejich strance, tak v tomto balicku je jen jedna karta a SD prijimac? Kolik se priplaci za ten jejich HD Gosat 7060i? Taktez je k tomu balicku predplatit programovej balicek aspon na tri mesice? Budu tam zitra volat, jen zkousim jestli tu je nekdo kdo o te akci za kacku vi detaily. Diky, M. |
spectorcz
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 189 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Skylink za 1KcDiky vsem za info. Diskuzi muzeme uzavrit. |
spectorcz
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
spectorcz26.04.2016, 20:31.03 včeraajfik |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
I pro stávající majitele aktivní karty SKYLINK ?Platí ta akce za 1 Kč i pro stávající majitele aktivní karty ? Mám totiž přijímač MASCOM, který neumí HD a tak bych to chtěl zmodernizovat.A co všechno za tu 1 Kč dávají ? Kolik bych pak musel platit měsíčně při závazku na 1 rok ? |
vortata
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: Skylink za 1KcA proč se nezeptáš přímo Skylinku?![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
vortatao svý kartě nic neříkej,jsi nový a máš to za kačku komplet,jen zaplatíš balíček na 3 měsíce a pak dalších 21 měsíců |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrTo si myslíš, že v tom má ten SKYLINK takový binec, že nenajde mé jméno a adresu mezi registrovanými zákazníky ? |
vortata
![]() |
|
@drobečekProtože se rád ptám zde![]() |
vortata
![]() |
|
vortatamyslíš že to skylink dělá pro tebe??,jim je to jedno,hlavně ,že jim jdou prachy a kdybys měl velký obavy,napiš to na manželku |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink za 1Kcproc se ptame tu? protoze dovolat se skylinku neni jen tak vzit telefon. uz tyden jsem daval nekolikkrat telefon na jejich web a az ted zavolali.no a jsou to pekni vycuranci, a jak vidim zrovna se tim smerem rozjelo i tema. prej ta akce je jen pro nove zakazniky, a to jest zijeme v dome, a jeden skylink uz je na rodicich, ale jelikoz jsem chtel uz hd prijmac gosat, a vetsi parabolu protoze ted je 60cm coz pro hd neni idealni, a chtel jsem i vzit na jinou osobu, ale prej kdyz uz na jedne adrese skylink je, tak uz ta akce neplati a konec. z principu bych nejradsi, tu stavajici skylink zrusil, kdyby jeste rok nebyl zaplacen serpo. ![]() |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Skylink za 1KcKartu nemusíš rušit, stačí přeregistrovat na jinou adresu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Skylink za 1Kcdik, dobry napad. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |