![]() |
|
HD přijímač SkylinkDobrý den,V této problematice se moc neorientuji. Dostal jsem za úkol vybrat HD přijímač pro dědu. Nemám žádné speciální požadavky ohledně nahravání atd.. Základ je jednoduché rychlé přehledné ovládání a aby to fungovalo pro satelit u Skylinku. Poradil by mi někdo jaky vybrat? Předem děkuji.. |
martz235
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@martz235A jakou má kartu? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Ten GoSatco je na hlavní stránce ta recenze třeba koukni.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: HD přijímač SkylinkRozhodně ne. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
martz235Pro účely dědy ( zapni-dívej se- vypni )bych se toho GoSatu vůbec nebál. Už jsem jich několik za tímto účelem instaloval a zatím v pohodě. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
HD přijímač SkylinkGoSaty jsou v pohodě, rychlé, nevýhoda pro starší lidi je velikost tlačítek na DO. ECO verze bez displeje má DO ještě blbější, pro lidi dost netypické rozložení číselných tlačítek. Lepší typ GS7060 jsem za poslední měsíce montoval asi 40 ks a bez problémů. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: HD přijímač SkylinkSouhlas! V magazínu Skylink je už tento GoSat 7060 nabízen. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
Dědanemá žádné spec.požadavky.Chce jednoduchý přístroj.Proč tedy ne ten jak jsem napsal.Co vymýšlet?Něco o 2-3 stovky levnější nebo co vlastně?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
re: HD přijímač Skylink - dvoutunerovýZdravím,když už se tady probírá skylink tak bych se taky přiživil. Dvoutunerový přijímač,pro nahrávání a dívání se na něco jiného. Ještě aby nahraný program časem nezakodoval. Dík za nějaké typy. |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
![]() |
|
nemoOtazka je co si predstavujes pod pojmom nezakodovali.Prijimace s original irdeto citackou sifruju zaznam k danemu prijimacu. Tj mozes ho pozerat z disku aj bez karty ale len na tomto prijimaci. Ked prijimac zdochne zdochnu s nim vsetky nahravky pravdepodobne. Pre nahravky s moznostou volneho nakladania s nimi musis mat iny prijimac, ak mas kartu M7 tak jedine východisko je CImodul. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
re:Dagy2Jo to by stačilo jen na tom daném přijímači. Hlavně aby si to rozumělo s kartou a pro jistotu to mělo slot na CImodul. Není to pro mě chtějí to sousedi kteří mají ještě Kaon sd a začínají jim vypínat sd programy. Umí jen přepínat a koukat.Snad se naučí i nahrávat když to chtějí![]() |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
![]() |
|
RE: HD přijímač SkylinkDěkuji všem za odpovědi, oba ty GoSaty vypadají dobře ..a ta karta by měla být M7, předpokládám že do obou by měla pasovat? |
martz235
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |