Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Přerušení placení poplatku

Když jedu na 3 měsíce pryč a nechci platit Skylink základní poplatek za tu dobu, stačí pozastavit souhlas s inkasem v bance? Co se pak bude dít? Jde mi o to, že po návratu bych to zase potřeboval hned spustit a ne třeba měsíc čekat, než se to rozběhne... Nebo se lze předem domluvit na přerušení se Skylinkem na infolince?

Markil
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

@Markil

OK, tak potom čas+námaha+telefonáty počítam cca 2 hodiny. Pri sadzbe 5,- EUR/hod. svojho času minieš alternatívne 10,- EUR. Zbožňujem ľudí, čo si pre cent nechajú vŕtať do kolena ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

RE: Přerušení placení poplatku

No nevím, zatím jsem s tím strávil čas jen tady na fóru diskutováním o nesmyslech, jako bankovních poplatcích a elektrice... a vy asi víc ;-)

Markil

@Markil

a najzaujímavejšie je, že si si odpovedal hneď v úvodnom príspevku - zavolaj si do Skylinku ...

Dzordzo

@Markil

A mě si přehlédl?PM nemaš?

korkoran
Registrace: 10/2006

@Dzordzo

Já nechápu lidi,co se nechají bankou okrádat a ještě o tom piší na parabole.cz :laughing: :laughing: :laughing: :))

korkoran

@Dzordzo

A přitom mají googlika a tv s reklamami.Zajdi na poštu a popítaj sa :lookaround: :lookaround: R^

korkoran

@korkoran

Zprávu jsem ti posílal v 8:54, odpověď nevidím, tak nevím?

Markil

@korkoran

nemám žiadneho googlika a v banke sa zariadim tak, aby som platil čo najmenej. A neporovnával by som CZ banky s SK ...

Dzordzo

@korkoran

a len pre Tvoju informáciu, po splnení podmienok banky mám účet tiež zadarmo ...

Dzordzo

Tady je podstatná jedna základní věc kterou zatím nikdo nepostřehl. Jedná se o tříměsíční jednorázovku anebo o pravidelný tříměsíční "nepříjem"? Pokud to druhé tak bych tohle vlákno pochopil, pokud to první tak řeší Markil naprostou krávovinu. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

to technik

No, přirovnávat to k elektřině není to pravé ořechové. Kdyby to byl poplatek za TV, to je jiná, tady by to srovnání sedělo. Tvůj názor je zcestný a je vidět, že je ovlivněný. Nevidím důvod, proč by měl platit za něco, co nevyužívá/satelitní tv, která je nadstandartní/, jakým způsobem to udělá, je už jiná věc...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

podstatné je,že tazatel už asi o radu nestojínebo řeší jiný problem,kterých je dnes hafo :(( :lookaround: :((

korkoran

to už je naozaj priveľa

Taktiež nechápem, ako píše aj Dzordzo, že ako chce niekto ušetriť pár drobných českých korún. To keď ide náš dotknutý respondent v lete nedajbože na dovolenku k moru tak preruší napr. platenie za internet, kablovú TV, poistku za auto,lebo ide letecky a auto nebude dva týždne používať,veď to je aj nemožné a úplne absurdné takto uvažovať... Rv

bystrik
Registrace: 10/2010

tukane, spoustu věcí nevyužíváš furt, ale platit musíš. Jezdím po dálnici jednou za občas, ale známku mám taky na celej rok a nikdo se se mnou nebaví.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@korkoran

čekám pořád na tvou radu, PM jsem ti psal už ráno, napíšu tedy znovu...

Markil

... jinak to, že tady nereaguji, neznamená, že sem občas nemrknu. Ale k věci se tu nevyjádřil zatím nikdo a rozvíjet diskuzi na téma, co chci nebo nechci při pobytu v zahraničí doma přerušovat pro mne nemá smysl.

Markil

@Markil

Bez urážky Markil, ale ako sledujem Tvoje reakcie, tak svoje komplexy by si si mal asi ísť liečiť niekam inam ..

bystrik

to Polda

Já vím, bude to znít divně, ale taky si můžeš určit, kdy budeš platit dálniční poplatek, když to budeš platit po měsících. Určitě to vyjde dráž, ale o to přeci nejde. Když to ted po sobě čtu, tak to zní opravdu divně. Typické naše čecháčkovství, jak ušetřit, i když to vyjde dráž...

tukan

@Tukan

Zdar Tukan, dávam Ti palec hore, že si to priznal. Nechcem tu roznášať nacionalistické vášne, ale my Slováci, viem zo skúseností a sledovanie českých občanov napr. na dovolenke v zahraničí,nie sme určite aspoň väčšina takí škroby, ako Vy a teraz sa to v tejto diskusii iba potvrdilo ...

bystrik

to bystrik

No promin, opravdu to dělám nerad a nemyslím to špatně, ale musím se přiznat, že jsem slovák jako poleno, žijící v čechách.../ted jsem si nasr.l do vlastního hnízda/.

tukan

@tukan

No, asimiloval jsi parádně, i tu češtinu máš lepší než řada zdejších rodáků, ale určitě máš ještě rezervy. Já například, když odjíždím na více než jeden den, tak zastavuji hodiny...
:))) R^

rs505
Registrace: 11/2009

@bystrik

To bude nejspíše maďarský vliv...
:))) R^

rs505

myslím,že

poslat na Čt čestné prohlášení a nemusíš platit ani koncese,což je větší balík ,než serpo

pierrepetr
Registrace: 5/2006

A samozřejmě nevyplacenĕ... :)))

rs505
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra