![]() |
|
Přerušení placení poplatkuKdyž jedu na 3 měsíce pryč a nechci platit Skylink základní poplatek za tu dobu, stačí pozastavit souhlas s inkasem v bance? Co se pak bude dít? Jde mi o to, že po návratu bych to zase potřeboval hned spustit a ne třeba měsíc čekat, než se to rozběhne... Nebo se lze předem domluvit na přerušení se Skylinkem na infolince? |
Markil
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 66 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
@MarkilOK, tak potom čas+námaha+telefonáty počítam cca 2 hodiny. Pri sadzbe 5,- EUR/hod. svojho času minieš alternatívne 10,- EUR. Zbožňujem ľudí, čo si pre cent nechajú vŕtať do kolena ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Přerušení placení poplatkuNo nevím, zatím jsem s tím strávil čas jen tady na fóru diskutováním o nesmyslech, jako bankovních poplatcích a elektrice... a vy asi víc ;-) |
Markil
![]() |
|
@Markila najzaujímavejšie je, že si si odpovedal hneď v úvodnom príspevku - zavolaj si do Skylinku ... |
Dzordzo
![]() |
|
@MarkilA mě si přehlédl?PM nemaš? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@DzordzoJá nechápu lidi,co se nechají bankou okrádat a ještě o tom piší na parabole.cz![]() ![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@DzordzoA přitom mají googlika a tv s reklamami.Zajdi na poštu a popítaj sa![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranZprávu jsem ti posílal v 8:54, odpověď nevidím, tak nevím? |
Markil
![]() |
|
@korkorannemám žiadneho googlika a v banke sa zariadim tak, aby som platil čo najmenej. A neporovnával by som CZ banky s SK ... |
Dzordzo
![]() |
|
@korkorana len pre Tvoju informáciu, po splnení podmienok banky mám účet tiež zadarmo ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Přerušení placení poplatkuTady je podstatná jedna základní věc kterou zatím nikdo nepostřehl. Jedná se o tříměsíční jednorázovku anebo o pravidelný tříměsíční "nepříjem"? Pokud to druhé tak bych tohle vlákno pochopil, pokud to první tak řeší Markil naprostou krávovinu.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
to technikNo, přirovnávat to k elektřině není to pravé ořechové. Kdyby to byl poplatek za TV, to je jiná, tady by to srovnání sedělo. Tvůj názor je zcestný a je vidět, že je ovlivněný. Nevidím důvod, proč by měl platit za něco, co nevyužívá/satelitní tv, která je nadstandartní/, jakým způsobem to udělá, je už jiná věc...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanpodstatné je,že tazatel už asi o radu nestojínebo řeší jiný problem,kterých je dnes hafo![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
to už je naozaj priveľaTaktiež nechápem, ako píše aj Dzordzo, že ako chce niekto ušetriť pár drobných českých korún. To keď ide náš dotknutý respondent v lete nedajbože na dovolenku k moru tak preruší napr. platenie za internet, kablovú TV, poistku za auto,lebo ide letecky a auto nebude dva týždne používať,veď to je aj nemožné a úplne absurdné takto uvažovať...![]() |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Přerušení placení poplatkutukane, spoustu věcí nevyužíváš furt, ale platit musíš. Jezdím po dálnici jednou za občas, ale známku mám taky na celej rok a nikdo se se mnou nebaví.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@korkorančekám pořád na tvou radu, PM jsem ti psal už ráno, napíšu tedy znovu... |
Markil
![]() |
|
RE: Přerušení placení poplatku... jinak to, že tady nereaguji, neznamená, že sem občas nemrknu. Ale k věci se tu nevyjádřil zatím nikdo a rozvíjet diskuzi na téma, co chci nebo nechci při pobytu v zahraničí doma přerušovat pro mne nemá smysl. |
Markil
![]() |
|
@MarkilBez urážky Markil, ale ako sledujem Tvoje reakcie, tak svoje komplexy by si si mal asi ísť liečiť niekam inam .. |
bystrik
![]() |
|
to PoldaJá vím, bude to znít divně, ale taky si můžeš určit, kdy budeš platit dálniční poplatek, když to budeš platit po měsících. Určitě to vyjde dráž, ale o to přeci nejde. Když to ted po sobě čtu, tak to zní opravdu divně. Typické naše čecháčkovství, jak ušetřit, i když to vyjde dráž...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@TukanZdar Tukan, dávam Ti palec hore, že si to priznal. Nechcem tu roznášať nacionalistické vášne, ale my Slováci, viem zo skúseností a sledovanie českých občanov napr. na dovolenke v zahraničí,nie sme určite aspoň väčšina takí škroby, ako Vy a teraz sa to v tejto diskusii iba potvrdilo ... |
bystrik
![]() |
|
to bystrikNo promin, opravdu to dělám nerad a nemyslím to špatně, ale musím se přiznat, že jsem slovák jako poleno, žijící v čechách.../ted jsem si nasr.l do vlastního hnízda/.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanNo, asimiloval jsi parádně, i tu češtinu máš lepší než řada zdejších rodáků, ale určitě máš ještě rezervy. Já například, když odjíždím na více než jeden den, tak zastavuji hodiny...![]() ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@bystrikTo bude nejspíše maďarský vliv...![]() ![]() |
rs505
![]() |
|
myslím,žeposlat na Čt čestné prohlášení a nemusíš platit ani koncese,což je větší balík ,než serpo |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: Přerušení placení poplatkuA samozřejmě nevyplacenĕ...![]() |
rs505
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |