![]() |
|
Zee Tv IndiaMohu se zeptat,kde se da chitit tento program?Na 28.2 uz asi neni? diky Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
sorrychytit...omylem jsem zamenil y/i :-)))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Zee Tv Indiana víko od boileru , poprípadne na desku do racka ,čo má ten tvoj kamarát.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE:Zee Tv IndiaHledej na: http://cz.kingofsat.net/channels_Z.php |
sonip
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 703 |
![]() |
|
sonipdekuji juknu na to...Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
suprrrrbeziiii parada...kanal s nejkvalitnejsi hudbou sveta...bomba...!!;-)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
cb21A čo tak skúsiť naladiť aj B4U MusicAstra 2G 28.2°E 11265 V SR 27500 FEC 2/3 DVB-S ![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
power150jiste...taky super...ted sleduji zee tv cinema...movie with music ;-)![]() Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: Zee Tv IndiaTo si můžu pouštět kozu na zahradě. Méé-ééééé, meeee-éééééé-eeee-éééé. Ony se nám porozumění podobných zvuků bude brzy hodit. :))) Ostrý obraz a dobrý zvuk přeji všem masochistům podobného zaměření.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
meduzkaNeberem Ti tvoj názor, ale nazivat ľudí masochistami len zato,že majú radi Indicku kultúru,nieje práve zcestné.Asi ju moc nepoznáš, ináč by si tak hovoriť nemohol![]() ![]() |
Power150
![]() |
|
@Power150Stejně tak označím za masochistu i sebe, když zapnu české klenoty s vynikající zvukovou kvalitou, která rve uši např. na Rebel TV, která je nejen mě kulturně bližší. A tady o totální ztrátu sluch přišel Pařízek a ne skoro Brian Johnson z ACDC. Bohužel tu stanici vydržím poslouchat max.10 minut a znechuceně přepnu jinam. Kulturu poznat můžu a nemám s tím problém. Znalost a obliba cizí kultury nijak je rozdíl. Znalost nesouvisí s poslechem, který mi rve uši. A podle hesla, že podle sebe soudím tebe, tak mě to rve uši a dovolím si tak oslovit i ostatní. :)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
RE: Zee Tv Indiameduzka - ved ok.Ved ,píšem ze tvoj názor Ti neberiem.Aj ja mnohé veci nemusím, napr.tie slovenské kraviny čo sa u nás vysielajú.Ale ak si to niekto pozerá, tak prosím.Len bohužiaľ, tie slovenské blbosti sú tak nizkej a kvalitatívnej úrovne, že už hádam aj napr . taký" Ázerbájdžán"bude vysielat lepsie programy ako to,co sa vysiela u nás![]() ![]() |
Power150
![]() |
|
azerbajdzan?no, nedavno som nahral nieco z azerbajdzanskeho CBC sport. bude ma teda zaujimat, ako uvidim nasich mladych 17-rocnych reprezentov v slovenskej televizii zo sampionatu UEFA - under 17 championship AZERBAIJAN 2016.nakoniec video ma s hudbou dost spolocneho, aj ked sa jedna o fotbalovy sampionat v azerbajdzane 2016... https://www.youtube.com/watch?v=UI_mQsoTzzc Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31Téma je o hudbě. Na čutalsport jsem alergik. Dám radši přednost hokeji, tenisu, pokeru, ragby, squashi, sumo a jiným, lepším sportům než různým pochůzkářům, českým fotbalovým povalečům a primabalerýnám. Hysterie kolem PL, LaLigy mě fakt nebere a je mi neustálý nárůst sportovních kanalen a zároveň nářky gaučosportovců, který spolkli moudrost světa UKRden. To radši přepnu na Zeeee TV.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
![]() |
|
ved pravemeduzka, zverejnil som link na hudobny klip, aj ked sportovej stanice. adresne ako, reakcia na prispevok "power150"Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
nejde o nazoryale o kvalitu...Me zajima co ma kvalitu a hodnotu...coz muzika na Zee Tv je jedna z nejkvalitnejsich...jinak kvalitni muzika v mp3 je na mazika.comDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
@cb21Kup si z Gearbestu USB Android za pár USD a v Kodi je plugin ZeeTV http://imgur.com/i1vNOTw |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |