![]() |
|
potrebujem poradiťSíce to sem asi nepatrí, ale potreboval by som poradiť kvalitný notebook (Lenovo) tak do 800€. Aký by ste mi odporúčili? Chcem, aby mal kvalitný výkon bez akéhokoľvek sekania, síce nie na hry, ale nadpriemer. Uhlopriečka skôr 13"3". ďakujem. |
sheldon
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 145 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: potrebujem poradiťDagy2, vzdy zavisi od cenovej hladiny, sunty robi aj Lenovo aj Dell tak isto ako robi relativne kvalitne produkty, ale tie nie su pod liter. Ak ide o servis tak potom Dell s next business day. TN displej dnes uz nema mat miesto, aspon od 500 vyssie. Ale nebol by som zamerany len na Lenovo a Dell. Taky Zenbook je viac ako uspokojivy![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: potrebujem poradiťLenovo je super.Preferuji jen tuto značku,žádné HP a podobné šmejdy.Konkrétně mám 580tku a spokojenost. |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: potrebujem poradiťto:PetoBB-naprostý souhlas mám staré lenovo t61,to je nezmar,toshiba satellite po roce ulomené plasty(šunt),HP.dobrý stroj,do té doby,než odešel u pavilionu graf.čip na zákl.desce-2noťasy a ta samá smrt-notas byl čištěn,aby se nepřehříval-stejně nepomohlo,z mého pohledu radši starý, ale kvalitní noťas do terénu a doma na hry a jiné věci pev.počítač....![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: potrebujem poradiťS Dell jsem maximálně spokojen.Mám Dell Studio už asi 6-7 let a naprosto bez problémů.Jinak v práci mám HP a taky super. |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
sheldonže už máš jasno??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
@pierrepetrUž má jasno. Od každé značky jeden kousek.![]() VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
@mokiAhoj,čo to kecáš za kraviny chlape,záleží akú modelovú radu kúpiš...Aj medzi HP sú slabšie rady,ale ProBooky a EliteBooky patria medzi tú kvalitnejšiu tridu a Paviliony tiež vydržia dosť.Rozhodne nejaký ProBook stojí za kúpu,niesú to nijaké šmejdy,ale kvalitné modelové rady od HP.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |