![]() |
|
prijem zo zobora Nitra a kojal Brnozdravim,potrebujem poradit aky zlucovac mam pouzit ak chcem prijimat vysielac zobor a kojal teda dve anteny aby mi neklesol signal |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
@satmakerVolil by som prepínanie , ako zlúčenie . P.![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: prijem zo zobora Nitra a kojal Brnosatmaker@ Jaký máš parametry signálů? Úroveň, BER, MER, CBER, VBER.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
To rapl5Zaujíma ma, aký prepínač mu poradíš? Dúfam, že nie s jazýčkovým relé. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: prijem zo zobora Nitra a kojal Brnozo zoboru mam na antenu triplex 100% signal a davnejsie som chytal v analogu cz programy ako nova |
satmaker
![]() |
|
RE: prijem zo zobora Nitra a kojal Brnobyvam v Trstine okres Trnava a maju u nas ludia anteny aj na cz stranu namontovane vecsinu na kojal alebo mikulov |
satmaker
![]() |
|
RE: prijem zo zobora Nitra a kojal BrnoŽes něco chytal v analogu a že tam lidi mají antény na Kojál nebo Mikulov je sice hezký, ale nedostačující. Hlavní jsou parametry signálů.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: prijem zo zobora Nitra a kojal BrnoAko vravia bratia cesi - bez měření není vědení |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: prijem zo zobora Nitra a kojal Brnono parametre signalu neviem ale co som sa pytal ludi tak im to ide bez problémov cz dvbt programy |
satmaker
![]() |
|
RE: prijem zo zobora Nitra a kojal Brnomne ide o to za aky zlucovac mam pouzit aby my moc nestahovalo signal ze zobora |
satmaker
![]() |
|
RE: prijem zo zobora Nitra a kojal BrnoEšte by pomohla sitová anténa s natáčaním - motorom a nemusíš zlučovať nezlučiteľné. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: prijem zo zobora Nitra a kojal Brnov minulosti som mal zosilovac tesa mini 2 tak neviem ci si mam zas nejaky kupit tam som mal zlucovac na vstupe uhf dve anteny jedna na stv 2 a markizu colorka a druha colorka na ct1,2,prima |
satmaker
![]() |
|
RE: prijem zo zobora Nitra a kojal BrnoMozno tento http://www.sortec.sk/index.php?lang=sk&akcie=no&type=&menu=&novinky=no&catid=37&vyrobca=&subcatopen=37&sekid=&spos=0&view=2092Zluci kanaly 29,40,59 (frekvencie Kojal) so zvyskom TV pasma. Bez merania by som ale peniaze oplieskat nesiel. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
satmakermam kontakt na jedneho chlapika, ktory ti to zmeria a poradi co s tym. Je z Bolerazu - Klčovany. Ak mas zaujem posli mi PM |
uroboro
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
Trstín, Smolenice ...anténa namierená do kopca a Kojál hrá ... to máte v tých Karpatoch urobený vlnovod ? Inak o signál zo Zobora sa nestrachuj, ten hrá nielen na kus drôtu ale aj na lacný koaxiál, odskúšané v Naháči. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: prijem zo zobora Nitra a kojal Brnokaslem na to ked to nejde tak to nejde![]() |
satmaker
![]() |
|
RE: prijem zo zobora Nitra a kojal BrnoJde to, ale ne jak si asi představuješ, že ti někdo na netu poradí zázračnej slučovač, ty ho tam píchneš a budeš spokojeně sledovat. Tak to opravdu nepůjde. Zavolej firmu, ta změří signály a pokud to půjde, tak ti příjem zrealizuje.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: prijem zo zobora Nitra a kojal BrnoJa ti poradím úplne presne - zavolaj si niekoho kto sa tomu rozumie... |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
![]() |