![]() |
|
Má ještě někdo relé 13/18V?Jde o relé se dvěma vstupy LNB a jedním výstupem. Vstup A=13V, vstup B=18V.Google mi již nic nenabídlo, jde o předpotopní věc.a)Ocenil bych, pokud by někdo provětral staré šuplíky. b)Dokázal by někdo zmrzačit LNB Univerzal tak, aby z něho takové relé vzniklo? Děkuji za nabídky a) i b). Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Má ještě někdo relé 13/18V?Máš to v PM!Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
Poděkování nicku habrDostal jsem adresy dvou obchodů, kde běží doprodej relé California. Před celým satelitním fórem nicku habr děkuji za poslanou informaci.Pak, že toto fórum je "na pendrek". Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
to je pravda,ale my,co sem chodíme,abychom se něco dozvěděli,víme zase pendrek |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@pierrepetrNo a co, nemusíme taky vĕdĕt všechno a nejen satelitem živ jest člověk. Teď například v Pardubicích, Sladkovského 505 (ne rs505) objevili zbytky gotického sklepení. Nemáš to daleko, tak se tam mrkni, stará architektura přece patří k Tvým koníčkům. Jestliže jako správný Hradečák nedokážeš překonat odpor k pernikářům, tak se aspoň projdi po Hradci. Na domĕ v ulici S. K. Neumanna 281 jsou zajímavá sgrafita a málokdo o nich ví. Anebo jeď do Pelhřimova, ať víš, do čeho jdeš... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
rs505děkuji za téma na výlet,bohužel mě tohle vůbec nezajímá,mě zajímá technika,proto chodím sem,jinak bych chodil třeba na zahrádkářské fórum |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNechceš se podívat, coje na tĕch adresách? Opĕt nepochopen...![]() |
rs505
![]() |
|
rs505radši bych adresu na"""doprodej relé California"" |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrMožná by Ti pomohli ti památkáři v Pardubicích...![]() ![]() |
rs505
![]() |
|
rs505tam jedu 21.5 |
pierrepetr
![]() |
|
to pierrepetrKdyž si dáš do google "relé California", obchody Tinajde.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
samorostděkuji,jen mě uniká,proč jsi to tak neudělal ty a proč to tedy jako radu tady nešlo napsat a muselo se jít tichou poštou |
pierrepetr
![]() |
|
to pierrepetrVe snu by mne nenapadlo, že relé 18/13V se jmenuje California. Pravděpodobně toto relé bylo využíváno zejména při příjmu 4 GHz.Nevím, zda uvádění obchodů nepodléhá sankcím. V případě Tvého zájmu Ti podrobně popíšu, na co je mi dobré. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
samorosti to bych uvítal,stačí stručně |
pierrepetr
![]() |
|
to pierrepetrV dnešní době je reklam v televizních pořadech neurekom. To je důvod, proč jsem se vrátil k Technisatu.Vyřezávání reklam bez počítače má pro mne velkou cenu. Nahrané pořady pro celou rodinu připravím tak, aby reklamy nerušily. Trvá to pár minut.Němci ale trvají na 6 sekundové pauze v případě povelů Diseqc 1.2, přepnutí LNB proběhne okamžitě, ale obraz je blokován po dobu 6 sekund naprosto zbytečně. Nedají si to vymluvit. Pro německé prostředí stačí Diseqc 1.0, 4/1, bohatě. Zde ale probíhá přepínání LNB standardně rychle. Používám nyní 15 družic z dvou torodiálních antén. Pro zrychlení přepínání 8 družic jsem vytvořil kaskádu, první stupeň přepínač Diseqc 1.0, druhý stupeň přepínač Diseqc 1.2, na Diseqc 1.0 mám vývod B přes relé 22 kHz a na nízké straně relé 13/18V. Podobně i na Diseqc 1.2 visí relé 22kHz a relé 13/18. 8 družic + pozemní stanice mi přepnou rychle, ostatních 7 družic s pauzou 6 sekund při přepnutí mezi LNB. V rámci jedné družice je ale přepnutí rychlé vždy. Tak pomocí předpotopní techniky nahrazuji to, co nechtějí zatvrzelí Němci udělat, totiž dát tam Diseqc 1.1. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
samorostno někdy si musí šikula pomoci sám,díky za info |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |