![]() |
|
Vhodný receiver Technisat pro SkylinkDobrý den pánové. Potřeboval bych poradit. Pro většinu z Vás to bude hračka. Pro kamaráda chci zakoupit satelitní receiver, který bude přijímat programy SkyLink. Jde o běžného diváka, který nepotřebuje nic jiného, než přepínat programy a tedy i nízkou cenu cca do 5 000 Kč. Já bych jen připojil poznámku, že ideálně značku Technisat a hlavně, aby mi SkyLink nevnucoval pořadí programů v pamětech, čtečka karet SkyLink. Děkuji. |
Pavlos PM
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: Vhodný receiver Technisat pro SkylinkMomentálne sú k dispozícii tieto možnosti:1/ Technisat Technistar SIR/IR SIR je v ČR/SR už len cez bazár, v nemecku/rakúsku bežne v predaji ca 100EUR čítačka Irdeto + voľný CI+ slot FastScan možno odstrániť, nahrávky šifrované k prijímaču 2/ TechniSat Technistar S2 + modul Irdeto cena ca 100EUR+ modul nemá FastScan, nahrávky voľné 3/ Technisat Technicorder STC + modul Irdeto cena 315EUR + modul, 2xDVB-S2 tuner + 2xDVB-C/T tuner, t.j. 4 plné tunery v základe voľné nahrávky, fastscan možno vypnúť |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Vhodný receiver Technisat pro Skylinkdoplnim, opravim dagyho:http://www.omko.cz/aktuality/247/vite-ze-technisat-technistar-s2-umi-fastscan/ |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Vhodný receiver Technisat pro Skylinka ešte doplním, že po preklopení 12070 do DVB-S2 nebude mať fastscan asi ani jeden.Ale zakladatelovi vlakna o fastscan nejde takže len tak tlachám :-) |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Vhodný receiver Technisat pro SkylinkZadání ideálně splňuje TechniSat TechniStar S2. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Vhodný receiver Technisat pro SkylinkMěl jsem Technisat Technistar S1+, ale musel jsem ho vyměnit za jiný receiver. Při přepínání programů se blokoval a na obrazovce se objevilo že nemám oprávnění sledovat tento program i když jsem měl funkční kartu. Po vypnutí přístroje zase fungoval, ale jen do té doby než jsem přeplul na jiný program![]() |
jimiki
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Vhodný receiver Technisat pro SkylinkTechnisat Technistar S2 ma uz asi většinou sw s Fastscan seznamem, ale da se v menu zvolit moznost ladeni bez Skylinku. Pak se prijimac chova jako se sw bez Fastcan seznamu, jenom je potřeba doladit rucne nektere programy od Skylinku při prvotnim nastaveni prijimace, protože v prijimaci je starsi verze seznamu stanic. Cena se u nas pohybuje okolo 3500,- Kc s Cam modulem. Tohle je asi nejprijetelnejsi cena. Ten typ Technistar SIR s Irdeto cteckou se uz spatne shani, ale dal by se ještě u nekoho sehnat přes internetovy obchod. Cena je priblizne stejna jako u Technistar S2. Další typ, který by si mohl koupit je Technisat Technistar ISIO3, který je podobny Technisatu S2, kdy je potřeba dokoupit opet Cam modul. Ma ale zvuk AAC, HbbTV, rozliseni obrazu je nastavitelne az do verze 1080p a umi prehravat filmy na vlastní flesce z pocitace nebo nahrávky z prijimace se daji prehravat a upravovat v pocitaci. Umi zobrazovat na displeji nazvy stanic. Cena je ale kolem 5500,- az 5700,- kde je soucasti jiz Cam modul. Když tak me někdo doplnte. Pavlos je to na tobe jaky typ od Technisatu si vyberes. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Hyper to trafilpresne. rozmýšľal som že som zabudol doplniť info o tom, že u S2/SIR nie je HbbTV (ani AAC zvuk aj keď pre skylink je to jedno).HbbTV snáď ale bude/je zaujímavé pre niekoho kto má slušný internet. Napr. ivysílaní a archiv na CT má určite význam. Takže ďalší kandidát je ISIO S3 |
Dagy2
![]() |
|
jimikia aký že si mal CI modul pichnutý v S1+ ?Pomerne dôležitá informácia, ktorá chýba. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Vhodný receiver Technisat pro SkylinkDagy2, to jsem ještě doplnil vzhledem k pozadovane vyssi ceny za prijimac. Je to sice malinko nad limit, ale myslim, ze k tem moznostem vyberu taky patri.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Dagy2CI modul byl SMARDTV stejný jako na fotce, karta irdeto http://www.tvfreak.cz/forum/attachment.php?attachmentid=14210&d=1319471251 |
jimiki
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
jimikihm, myslím že to ani inak nemohlo dopadnúť:1/ použil si CI modul Cryptoworks a píšeš že karta je Irdeto. zázrak že to vôbec fungovalo, pokiaľ si sa teda nesekol a tá karta nie je ICE 2/ Eurocam moduly v Technisatoch myslím nefungovali nikdy |
Dagy2
![]() |
|
Dagy2po fci IPTV se nikdo netázal |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
pierreKde vidis IPTV?Zrejme narazas na ivysielanie spominane s funkciou Hbbtv? Ja myslim ze normalny predajca alebo radic ma informovat zakaznika/kamarada/dotazovaca ze nieco take existuje a na co sa to pouziva. Potom sa uz musi rozhodnut ten co plati. Potom je hromada ludi ktori si kupia vo vypredaji SD prijimace s poznamkou (mne to staci) a dnes cuci so zaplatemym balikom multi v akcii na 24mesiacov do cernej obrazovky. Mam takych v okoli ![]() |
Dagy2
![]() |
|
![]() |