![]() |
|
VU+solo 4k skylink kartaZdravím.Nejdou mi zápisy na kartu skylink. Poradí mi někdo co změnit v nastavení oscamu,aby to šlo? Už se mi to stalo podruhé a musel jsem kartu dát do jiného přijímače a reautorizovat. Samozřejmě,že už jsem zkoušel různá nastavení oscamu. Dík![]() |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: VU+solo 4k skylink kartaaka karta,aky oscam?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+solo 4k skylink kartaKarta Skylink ICE a oscam 11086 + oscam PowerVu 11202. Karta jde na obojí, ale nejdou zápisy. |
nemo
![]() |
|
RE: VU+solo 4k skylink kartaTo powervu potrebuje speci oscam,nestaci bezny emu oscam? Nepouzivam to preto sa pytam. A co cisty oscam pre solo4K, ani tam nejde zapis? Jeden oscam.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+solo 4k skylink kartaJaký je čistý oscam. Já mám od začátku cca 3 měsíce tyto oscamy. Jelo to na ně normálně až to zdechlo na zápisy. |
nemo
![]() |
|
@nemoNezbývá než nastavit soubory v oscamu, je toho plný internet, stačí hledat |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
re:teď hlavně potřebujizprovoznit kartu skylink v ccam 2.0.3. stále mi nejde i při reautorizaci karty. Je to správně,karta ve spodní čtečce chodí zápisy?#B: /dev/tts/0 07 #B: /dev/sci0 01 |
nemo
![]() |
|
RE: VU+solo 4k skylink kartaodstran mriezkuB: /dev/sci0 07 V zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis
|
2003begi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
@nemoMyslím, že pro ARM -VU+4K není žádný cccam |
matchboxx
![]() |
|
RE: VU+solo 4k skylink kartaMám to ve VU+Duo a už jsem z toho m.a.g.or. Jastli to nezprovozním tady tak to budu muset nechat někde zaktualizovat. |
nemo
![]() |
|
@nemoAha, dej si tam OpenPli, emulátor při instalaci zvol cccam a za chvíli to bude fungovat |
matchboxx
![]() |
|
@2003begiuž se mi ta karta zaktualizovala. Přeinstaloval jsem ccam 2.3.0 a už to jde.re:2003begi proč odstranit mřížku? mřížky to blokují? Teď mi to jde takto ve spodní čtečce. #B: /dev/tts/0 07 #B: /dev/sci0 01 |
nemo
![]() |
|
re: VU+solo 4kAsi půjdu na VU+solo 4k do ci cam irdeto. Je tento dobrej pro skylink CAM IRDETO Neotion CI+ DUAL (Skylink Ready) Dík |
nemo
![]() |
|
RE: VU+solo 4k skylink kartaNechej si to od někoho nastavit, CAMy v přijímačích to není to pravé ořechové, velmi se hřejí. |
matchboxx
![]() |
|
re: VU+solo 4knemo žádný cam rozhodně nekupuj, ve Vu+ solo 4k je plně funkční oscam, máš pouze zakázané zápisy na kartu, pokud to neumíš sám, nebo si myslíš že to nezvládneš, tak si to dej někomu nastavit, tj. zaktualizovat na novější oscam a povolit zápisy na kartu. Potom ti to bude šlapat jako hodinky. Camy omezují nahrávání více programů, což zrovna u Vu+ sola 4k je silně degradační,vzhledem k tomu, že přijímač jako zatím jediný podporuje nahrávání více programů najednou, díky FBC. |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
re:fergusTak to jsem chtěl slyšet na povzbuzení. Zatím si to nechám takto a budu ještě studovat oscam. Když tak si to zase zaktualizuji jinde. Nevíš náhodou jaký oscam je pro skylink image BH 3.0.2? Dík za info |
nemo
![]() |
|
RE: VU+solo 4k skylink kartaHlavne je ze oscam pre duo a solo4K je iny, nie ze aky img pouzijes.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+solo 4k skylink kartaProc si nekdo kupuje linux, kdyz ani nevi co znamena #B: /dev/tts/0 07ci dokence nezna ani tuto zakladni vec # (je liny si precist cfg soubor v kterem je vse uvedeno). |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
re:liquereNo a to je právě to,že jsem v oscam user + dvbapi+ server zkoušel různě přepisovat co jsem se kde dočetl a zápisy nechodí.![]() |
nemo
![]() |
|
RE: VU+solo 4k skylink kartaPrepisovat mozes, ale musis mat binarku pre dany procak,co je v kazdom stroji iny. Jedem ma mips druhy arm nemozes pouzivat rovnaky oscam....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
nemoBez toho, aby sme videli Tvoje konfiguračné súbory oscamu, Ti nikto neporadí.#B: /dev/tts/0 07 #B: /dev/sci0 01 Mriežka znamená, že Ti to riadok blokuje. Ináč jasné, že Ti to v cccam ide. Cccam 2.3.0 totiž automaticky číta kartu, bez nastavovania. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: VU+solo 4k skylink kartaA ešte platí to, čo píše liquere.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE:HypnosProč někdo odpovídá na něco,co se ho nikdo neptal. No a proč jsem si ho koupil, no abych tě na..al. Vůbec nejde o to kdo co má,kdo co chce,ale kdo chce slušně odpovědět. Když to v tobě vaří tak nereaguj a jdi se proběhnout. Jinak dík všem ostatním. |
nemo
![]() |
|
@nemonainstaluj si plugin Ts panel, otevři v něm druhý řádek, najdi vu+solo4k a v něm oscam pro Blackhole 11202 armv7. Oscam musí být pro vu+ solo 4k a Blackhole. Ale nejdříve se přes web rozhraní podívej, zda máš povoleny v readers zápisy na kartu. Je toho ale více, proto ostatní musíš nastudovat na webech k oscamu na Vu+ solo4k. |
fergus
![]() |
|
@nemoeemcache 0,1,2,0 |
fergus
![]() |
|
re:fergusVšechno co píšeš, TS panel oscamy pro 4k atd. mám odzkoušeno. Akorát nevím jak zkontrolovat přes web rozhraní povolení zápisů. Když tak mi dej nějakou stránku kde to nastuduji. Dík |
nemo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |