![]() |
|
SERVUS TV Konci vysielanieTak je to skoda Servus tv po 7rokoch prepustila zo dna na den vsetkych zamestnancov a koncom juna zanikne .............![]() ![]() ![]() |
igor222
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: SERVUS TV Konci vysielanieNo je to škoda![]() ![]() http://www.digitalfernsehen.de/Paukenschlag-Servus-TV-wird-eingestellt.139178.0.html |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: SERVUS TV Konci vysielanieJe to škoda, byl to můj oblíbený program. Dobré věci končí, zůstávají jen (nevhodné slovo)...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: SERVUS TV Konci vysielanieSprávu o konci Servus TV som dneska doobeda počul aj na Rádiu Arabella Wien.Som neveril vlastným ušiam![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: SERVUS TV Konci vysielanieTak to je opravdu skoda. Obcas jsem se podival na hokej a krasne panorama přírody. No nakonec ten nazev stanice by tomu asi napovidal.-) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Tak doufám,že nezanikne celé imperium "RedBull" to zn. stáj F1,RedBullAirShow a jiné aktivity ve vzduchu a na zemi... |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
@Power150Arabellu niekedy ladím cez internet, dobrý hudobný výber..vo Viedni veľmi populárne rádio. :) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: SERVUS TV Konci vysielanieTak predchvilou sa vcerajsie spravy (nevhodné slovo)ovali,majitel sa dohodol a bude sa vysielat dalej. Takze cele to bolo o inom ako trhu..... klamstva ako cele trhove hospodarstvo........ nieco uplne ine bolo za tym,co na to reakce?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: SERVUS TV Konci vysielanieReakce zbĕsilá, jed by ráda zasila...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: SERVUS TV Konci vysielanieNetýká se mne, TV Servus nesleduji, nemá českou stopu, ukončení vysílání je mi jedno.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@liquereTipuji, že to nevhodné slovo začínalo na "d"...![]() ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: SERVUS TV Konci vysielanieTo som si nevsimol ale ano ......![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Nekončí![]() https://www.parabola.cz/zpravicky/26027/prekvapivy-obrat-servus-tv-bude-pokracovat/ |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
![]() |