![]() |
|
Zasekávání HD obrazu Synaps ZR 3000Zdravím,potřeboval bych poradit. Mám tento přijímač a do teď bylo vše v pořádku. Jenže poslední dobou se HD programy na frekvenci 11 876 začaly zasekávat. Nedá se už na ně dívat. Deset vteřin běží normálně, pak se zasekne na půl vteřiny a takhle stále dokola. Ostatní HD a SD programy na jiných frekvencích běží normálně bez problémů. Přístroj mám už třičtvrtě roku a tyto problémy začly až v posledním měsíci. V čem může být problém? Díky za odpovědi |
JLhota
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Zasekávání HD obrazu Synaps ZR 3000Nastaviť parabolu.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
Zasekávání HD obrazu Synaps ZR 3000Ja mam podobny problem na Amiku.Pol-až jednu sekundu zaseknutie.Ale,nemyslim že problem bude v nastaveni anteny.Ak máš dobry signál preč dalšie nastavovanie. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
RE: Zasekávání HD obrazu Synaps ZR 3000JLhota@ Co ti na to řekla odborná firma, kterou sis pozval? Pokud totiž někdo změří signál, tak bude hned vědět, jestli je to v přijímači nebo jinde (a kde). Na webu ti to nikdo z křišťálový koule nevyvěští.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Zasekávání HD obrazu Synaps ZR 3000Odbornou firmu jsem nezval. Chtěl jsem nejprve zkusit, jestli někdo nemá stejný problém. Vím, že to není směrodatné, ale přijímač ukazuje na této frekvenci stejnou kvalitu i sílu jako na ostatních frekvencích. V nastavení paraboly to nejspíš nebude. |
JLhota
![]() |
|
Zasekávání HD obrazu Synaps ZR 3000JLhota,no čo si zistil? Na to nepotrebuješ odbornu firmu.Vymaž TP,znovu ho zadaj a proste skušaj všetky možnosti. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
RE: Zasekávání HD obrazu Synaps ZR 3000Skús ešte nastavovať skew LNBT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Zasekávání HD obrazu Synaps ZR 3000Je to přijímač shodný s Funbox, takže nahraj tento sw, který to asi řeší:http://www.inter-sat.cz:81/ke_stazeni/index.php?dir=Zircon/Zircon%20FunBox/Zircon_FUNBOX_2016_01_29 |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: Zasekávání HD obrazu Synaps ZR 3000Tak stále zkouším, co s tím může být. Přijímač jsem dal do továrního nastavení a stále nic. Ta frekvence 11 876 je nějak prokletá.![]() |
JLhota
![]() |
|
RE: Zasekávání HD obrazu Synaps ZR 3000Tak ještě chvíli zkoušej, přehrávej softy dle výše uvedených rad (stejně to nepomůže) a až tě to přestane bavit, tak si zavolej tu firmu :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@JLhotaTak zkus jiný přijímač a tak zjistíš, zda je chyba v STB, nebo v LNB + parabole a jejich nastavení.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Zasekávání HD obrazu Synaps ZR 3000Nebo někde úplně jinde. To jsou skutečně rady na úrovni, ještě by si mohl k tomu novýmu přijímači rovnou dokoupit konvertor a taky měřák, ne?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Zasekávání HD obrazu Synaps ZR 3000PoldaS: Ano, může to být úplně jinde. JLhota je asi "koníčkář", parabolu nastavovat si nechce, je prý v pořádku, satelitní službu volat nebude, bude ale přehrávat SW do nekonečna, tak to byla snad poslední rada pro laika, kterou si zasloužil.JLhota: Ještě je tu jedna možnost: Vezmi Synapse a vyzkoušej ho u kamaráda, kterému 11876 funguje. A poslední rada, co už Ti radila spousta lidí je, aby sis vzal telefon a zavolal satelitní službu - ta by si s tím měla umět poradit. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Zasekávání HD obrazu Synaps ZR 3000Dík za rady, asi mi nic jiného nezbyde než volat. |
JLhota
![]() |
|
![]() |