Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Real Madrid - Manchester City volně na 19.2°

Hraje to někde volně? Díky.

SPAWN
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Real Madrid - Manchester City volně na 19....

A na čo? :-)

LuboTS
Registrace: 5/2006

tento zapas

FTA na 19E zrejme tazko. avsak v slusnom HD, na 52,5E v pohode FTA...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

SPAWN

Leda tak na Eutelsat W2 na OBN tam to dávají celou sezonu .

atrapssss
Registrace: 5/2015

RE: Real Madrid - Manchester City volně na 19...

STV1 20.25

sonip
Registrace: 3/2008

To :Bohus31

Díky moc za příkladné info,zrovna četl tvou nabídku v zápětí naladil a zrovna to začlo,klobouk dolů:jsem na chatě a nemám sebou kartu takže pecka.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

"Jedl jste už letos švestky?"
"Nejedl, ale ten novej sultán marockej má prej bejt moc hodnej člověk."

:))) :))) Rv

rs505
Registrace: 11/2009

Včerajší trapas na Jednotke

Priaznivci prestížnej Ligy majstrov sa včera nestačili čudovať. Už v prvých minútach duelu Real Madrid - Manchester City postrehli, že komentár Marcela Merčiaka ide o pár sekúnd skôr než obraz. Mnohí si spomenuli na podobnú situáciu z majstrovstiev sveta vo futbale 2014 v Brazílii. Vtedy bol Merčiak počas finálového zápasu priamo na štadióne, no fanúšikovia z toho veľký zážitok nemali. Zvuk predbiehal obraz.

O dve sekundy skôr?
Viacerí z nich sa posťažovali na sociálnych sieťach, že sa na to nedá pozerať. „Bale ešte ani loptu nedostal a Merčiak už kričí gól,“ napísal jeden z nich o strele útočníka Realu, po ktorej si dal hosťujúci Fernando vlastný gól.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

jo , ten chlapcisko krical gool pri kazdom ofside a dotiku Baila s loptov, najdriv si mnel overit oficialni zapis ,nebo nebrat ty modry pirule :)))

matino300
Registrace: 5/2012

A k čemu je dobré dávat fotbal v TV? Jen to blokuje čas pro kvalitní pořady. Kdo chce, tak ať jde na fotbal na stadion. Dal bych zákaz fotbalu v TV a vstupné na zápas minimálně 500€, aby se rozhánění řádících fanoušků policií nemuselo platit z peněz daňových poplatníků!

ja987
Registrace: 1/2016

ja987

tebe zřejmě nějaký řádicí fanoušek bouchnul do hlavy.
Na to jsi přišel sám?

vjosef
Registrace: 5/2008

@vjosef

Ano, na to jsem přišel sám, je to můj svobodný názor na fotbal, který jsem zde vyjádřil. A proč to urážení? Já Tebe neurážím jenom proto, že Tě nezajímá Premier League Darts.

ja987

Jak tady čtu, tak se zde vyjadřují samí chytří lidé, kteří však nevědí, že svoboda není to co chtějí jen oni.
Je potřeba si uvědomit několik celosvětově platných zásad:

1.) Svoboda jednoho jedince (Tvoje) končí tam, kde začíná svoboda druhého jedince (moje).

2.) V diskuzi je třeba respektovat i názor druhého, i když je odlišný od mého.

3.) O fotbal se u nás zajímá 2/3 mužů a 1/4 žen, což je 45,5%, takže nezajímačů o fotbal je 54,5%, což je většina.(ze statistiky)

4.) Kdo nemá do diskuze argumenty, používá násilí, klacek, vulgarismy, urážky.

Takže pokud jste si všimli, nikoho neurážím, jen jsem svobodně vyjádřil na fotbal názor svůj, ale někteří ho neumí přijmout - neumějí diskutovat. V to případě nevím, proč jsou na diskuzním fóru.

A jen tak mimochodem, vloni jsem kolo Premier League Darts navštívil osobně, i když vstupenka byla 2x dražší jak letenka, ale super zážitek. Po skončení se všech 10.000 lidí v klidu rozešlo, nikdo neházel dýmovnice, nikdo nerozbíjel výlohy, nikdo nepřevracel auta, nikdo nikoho nebil, žádné policisty na koních jsem neviděl.

Takže je jen na Tobě, zda mi budeš nadávat dál, nebo sáhneš do kešeně a na ten fotbal se zaletíš podívat osobně, když Tě tak baví a zajímá.

ja987

ja987

proč by fotbal blokoval čas pro tvé kvalitní pořady? Právě že o fotbal se zajímá hodně lidí a ti ho sledují a proto existují sportovní kanály, aby neblokoval čas na ty tvé pořady. Tak čum na kanály, kde dávají to co chceš sledovat a nekoukej na fotbal a nepiš tady hlouposti a nesmysly o tom aby někdo na ty zápasy létal. Víš kolik se hraje každý den fotbalů, tak mi tady napiš jak bych vše stíhal sledovat přímo na stadionu ty rozumo.

FI711010
Registrace: 6/2008

@ja987

No, chování fotbalových fanoušků je spíše téma na disertační práci v oboru sociologie než na diskusi na parabole. Také se mi moc líbilo, jak bys zakázal fotbal v TV, to se hned pozná demokrat. Ten respekt k názoru druhých z toho přímo čiší... Ještě malý návrh k Premier League Darts. Myslím, že marginální zájem o ni by narostl, kdyby hráči tĕmi šipkami házeli po sobĕ. Určitě by to také Spartě a Baníku odlákalo vĕtšinu rowdies... :)))
P.S. Nĕjak mi uniká důvod Tvého vstupu do tohoto vlákna a ostatnĕ i do toho o Servus TV...

rs505
Registrace: 11/2009

Děkuji tímto správci za smazání nevhodného a urážlivého příspěvku.

ja987

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra