, sekce: Pořady v televizi |
|
Dnešní zprávy čt 24To je zase cirkus v čt 24,jak jsou zmanipulované zprávy,ale H...k se nedal,ještě měl říct jak zločinná je organizace pekelnéjch andělů v uesej |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 538 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
|
|
@Tondach, @spyko |
dedo
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 45 |
|
|
@tekapoexistují i nezmanipulovaný cs.a de.zprávy,proč bych lezl zrovna do ruska,kde to taky |
korkoran
|
|
@korkoranTo byla narážka. Já nepovažuji zprávy na ČT za zmanipulované, naopak za vyvážené a transparentní. Stejně tak jako západní TV, sleduji nejvíc CNN ale i BBC, Sky News a občas přepnu i na msnbc a Fox. Německy neumím, nemůžu soudit. Nevím co sleduješ ty ale možná, že tvé zdroje bych zase pokládal za zmanipulované já. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
|
|
@tekapoAno, zprávy na ČT jsou vyvážené, stejně jako západní CNNČím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
|
|
@PaulusMě by to nenapadlo takhle to formulovat,je to uplně stejné,jak z jedné redakce |
korkoran
|
|
@Paulustak třeba CNN je prestižní news tv, vysílající desítky let. Je to soukromá stanice. Má spoustu reportérů po celém světě a nevybavuji si, že by měla nějaký skandál. Ale nikomu to necpu, každý ať se dívá na co chce, mně tyto stanice naprosto vyhovují. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|