Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

STV2 SD - DVB-T

Ide vám teletext ? Cez Skylink mi funguje.

PeterHumax
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: STV2 SD - DVB-T

Na Hd nejde, oba programi sú vysielané aj v SD, na 1 sd ide, na 2 sd mi nenaskočil,hoci pred tým išiel- TV Samsung full hd. Možno ešte spravia, veď taká závada to nie je, txt môžeš pozrieť na 1sd.
Problém mám zo zvukom na 2 HD, je to nižšie napísané. Nemáš info, v akej norme je audio na oboch programoch? Nie sú rovnaké? V priebehu dňa chcem to vyskúšať na inom notebooku.

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

STV2 SD - DVB-T

Problem zo zvukom tiez nesiel zvuk/ AVerTV Volar HD PRO /klikol som na polozku natavenie zvuku softvery pre ten tuner.Lebo automatika tunera to 2 krat naladila ale stale bez zvuku.Ak ma softer tvojho tunera taku polozku ukazuje ju na obrazovke.

ivan22
Registrace: 4/2008

ivan, no je to asi rovnaký dvb-t usb :D. prosím bližšie popíš, ak môžeš, idem sa na to pozrieť. Čudné je, že som ten program natiahol z originál CD včera, no a 1 nabehlo audio...2, bez zvuku.

Openbox S2 HD, SS2,

jank

Pouzil som softver zo stranok aver mediie vyberies presny typ co mas /lebo dodavany na cd sem tam zamrzol.A dole vedla polozky TEXT je polozka prepnut Zvukovy rezim 2 noty.Na to klikny a meni sa zvukova stopa.Ten softver menit nemusis ak ti ten obraz nezamrza ako mne.

ivan22

Potom napiš či ti ten zvuk Stv hd 2 po tom už ide.

ivan22

Ten program nezamrzá, tak ho necháme tak. To včera večer som nastavoval synátorovi cez futbal, už bol 2.polčas, aj vymazal som a znova naskenoval, nepomáhalo to.Futbal bol prednejší,tak pozeral len v SD.
Dnes, po tom čo som sa pýtal, tak som sa bol pozrieť, zvuk bez nejakého nastavovania ide :( Je možné /?/, aby ho včera vysielali na inej stope? Skúsime, dnes hokej, alebo nabudúce futbal-LM. Ďakujem za radu R^ ,možno to budem ešte potrebovať, nech sa synátor s tým pohrá.

Openbox S2 HD, SS2,

jank

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra