![]() |
|
Přechod na DVB-T2: USB tuner ?Myslíte, že by bylo možné zasunutím USB DVB-T2 tuneru do USB slotu současných (LED/plazma/LCD) televizorů přijímat DVB-T2 vysílání?Kdysi jsem v PC měl Nano Stick T2 290e ... a s anténou a softwarem to fungovalo ... toto je podle mne nejjednodušší cesta pro přechod na DVB-T2/H.265 ... samo nová ovladačka by musela být ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 222 |
![]() |
|
RE: Přechod na DVB-T2: USB tuner ?Kup vyskusaj a daj nam vediet. |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
Samozřejměže ne. Musela by to podporovat a to žádná neumí. Jak bys do ní chtěl nainstalovat ovladač pro tu klíčenku, mi řekni. Všechny umí pracovat s klíčenkou jen jako s flash uložištěm. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
Samozřejměže ne. Musela by to podporovat a to žádná neumí. Jak bys do ní chtěl nainstalovat ovladač pro tu klíčenku, mi řekni. Všechny umí pracovat s klíčenkou jen jako s flash uložištěm. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Přechod na DVB-T2: USB tuner ?Ale to víte, že to není žádným ovladačem, to s tím nemá nic společného. USB DTT je pouze demodulátor, který "vybalí" data z multiplexu a pošle je k dalšímu zpracování. Takže v případě televizí by stejně neměl ta data kdo zpracovat. To samé bude v případě linuxovejch SAT přijímačů. Klíčenka DVB-T2 sice data bude umět přijímat, nejspíš i něco naladí, ale protože až snad na VuSolo 4k žádnej linuxovej přijímač neumí v současné době zpracovat h265, ve kterém se bude vysílat, bude jen černá obrazovka.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Přechod na DVB-T2: USB tuner ?Ne. USB port je určen pro práci se soubory a ne se streamy.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: Přechod na DVB-T2: USB tuner ?tak musiš mit tv/přijímač který to podporuje, a potom tuner pro který výrobce dodava ovladače pro operační systemy v tech televizích nebo linuxech, doporučuju jakykoliv slušný linuxový box a ktomu usb tuner od TBS ti dodavají i linuxové ovladače, takže si to mužeš rozšířít, ale musi to ten box/tv podporovat. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: Přechod na DVB-T2: USB tuner ?Nepujde to, protoze jsou oba dva zminene problemy1) "ovladac" 2) video H.265 Prvni problem by mozna teoreticky vyrobce zvladl upravou FMW treba pro jeden model USB klicenky, kdyby moc chtel. Druhy problem je ale neresitelny, jak pise kubisek. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Přechod na DVB-T2: USB tuner ?už je to rok staréMajitelia linuxových prijímačov značky VU+ si budú môcť už onedlho rozšíriť svoj doterajší box o nový externý hybridný DVB-T2/C USB tuner. Novinka sa bude predávať pod názov VU+ Turbo USB tuner DVB-T2/C a v predaji by mala byť o niekoľko týždňov. Výrobca vydal začiatkom marca 2015 pre zariadenie už aj ovládače, ktoré sú potrebné pre správny chod zariadenia ako aj bezproblémovú spoluprácu s prijímačmi VU+. Doporučená maloobchodná cena zariadenia bude 70 € s DPH. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Přechod na DVB-T2: USB tuner ?@ oneeeee Puvodni dotaz znel k TV. Externi USB tuner neresi problem s H.265 u prijimacu ktere ho neumi. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Přechod na DVB-T2: USB tuner ?Tak čistě teoreticky. Mám VU solo se v2 i s usb DVB-t tunerem. Mimo sledování na TV u boxu streamuji signál také na android box u druhé tv. Android box umí H.265. Pokud vyměním dvb-t tuner za t2 budu moci na druhé tv sledovat i vysílání v H.265? Někde jsem četl, že Gstreamer 1.8 a výš by to měl umět. |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
![]() |