Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Anomálie hbbtv

Dobrý den poslední dobou se mi opakovaně rozsvěcí a zhasíná logo hbbtv u stanic které hbbtv poskytují. (stiskněte červené tlačítko a pod.) Dříve jen upozornilo že stanice hbbtv poskytuje a pak zhaslo. Děje se to jen u mého tv příjimače (samsung UE40EH5300) nebo je na tom někdo podobně ?

sirius
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Anomálie hbbtv

taky se mi to stává u samsungu, ale pouze u kanálů Primy, u ČT tento problém nemám.

dakri
Registrace: 10/2006

UE32ES5500W dělá to u HbbTV jak na ČT tak Primě, i když na Primě více. Nedělá to ale vždy, obvykle po vypnutí je chvíli pokoj. U UE40H6700STXXH problém nepozoruji. Dnes je k dispozici nový firmware (002007...), tak uvidím, jestli aktualizace pomůže.

Slim2
Registrace: 6/2008

díky za info, zkouším to aktualizovat. Jinak u ČT se mi to děje jenom pokud se to na Primě stane a přepnu na ČT. Zkoušel jsem psát na podporu, a tam mi řekli, že mám zkusit zaktualizovat TV a hážou to na Primu, že to je v režimu testování, tak se to klidně může stát. A že je možné, že když se něco v appce hbbtv něco pokazí, pak to bliká i na ostatních kanálech (nepočítaje Primu). A nebo zkusit tovární nastavení, ale do toho se mi nechce, když mám v dvbt cca 40 programů...šel bych do toho jedině, že by to mělo záruku, že by to pomohlo.

dakri

tak nová aktualizace SW nepomohla :-( Kdyby někdo zkoušel tovární nastavení, dejte vědět, zda to pomohlo, díky.

dakri

V kuchyni mame LG a tiež sa to okienko ukazuje.

................................................................

Jozef191
Registrace: 10/2007

To, že se okýnko po přepnutí na chvíli ukáže je správně. Tady ale celou dobu bliká, to znamená ukáže se, zhasne a za chvíli se zase ukáže a zhasne a tak pořád dokola. Docela to ruší, ale na hbbtv jsem si docela zvykl, takže zakázat hbbtv úplně se mi moc nechce.

Slim2
Registrace: 6/2008

UE40JU6572 bez problémů. To červené tlačítko na Doma a na Markíze se opravdu nedá přehlédnout... ;)

rs505
Registrace: 11/2009

hbbtv prima

Sleduji programy přes sat. ale na Primě se mi žádný červ.puntík neobjevuje.U programů ČT vše v pořádku.Mám tv LG .Na německých programech taky vše OK.

kulhos
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra