![]() |
|
Kanál, kde vysílají dokumenty ze středověkuDobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli nevíte náhodou o nějakém kanálu, kde vysílají jakékoliv dokumenty ze středověku (dejme tomu roky 1000-1800, ale hlavně středověk). Ptám se z toho důvodu, jestli náhodou neznáte nějaký kanál, který není tak "slavný" a vysílají zajímavé dokumenty. Pro mě zatím nejkvalitnější obsahově je Viasat History a vyjímečně jsem něco zahlídl na H2, ale třeba znáte něco zajímavějšího. Může to být stanice v jakémkoliv jazyce.Občas, jak jsem si tady na parabole všiml, se bavíte o tom, že něco zajímavého dávají nějaké ruské kanály, tak jestli tam není něco, ale nemám circular LNB a na 90E nedošáhnu (s motorem). Třeba začnu uvažovat o předělání paraboly, jestli tam něco bude. Předem moc děkuji za typy. Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Kanál, kde vysílají dokumenty ze středověk...Pozname, dokonca obcas aj free (v dvbt) Prima zoom. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Kanál, kde vysílají dokumenty ze středověk...Dobrý kanál je ZDF info na 19,2° E. Například v úterý dávají dokumenty Alfrédu Velikém a o hledání Čingischánova hrobu a ve čtvrtek díl ze seriálu Ztracené svĕty, téma: William Wallace.![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
výzva!Z předchozího příspěvku se mi ztratilo malé "o". Poctivého nálezce odmĕním...![]() |
rs505
![]() |
|
RE: Kanál, kde vysílají dokumenty ze středověk.......dokumenty o Alfrédu... |
olav
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
ztracené oHorší by bylo, kdyby se ti to o ztratilo z "hrobu"VU+ UNO!
|
drejdl
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
@drejdl![]() ![]() ![]() |
rs505
![]() |
|
RE: Kanál, kde vysílají dokumenty ze středověk...Non-stop středověk bude asi už jenom v archivech![]() Viasat History, H2, ZDF Info a taky ještě v menším rozsahu ZDF_neo, ARTE, nebo Spiegel Geschichte (Sky DE 19,2°E). |
hausberk
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Kanál, kde vysílají dokumenty ze středověk...Fokus,TTV-polsko!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Kanál, kde vysílají dokumenty ze středověk...V stredoveku ešte neexistoval záznam obrazu.![]() |
Furbi
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |