![]() |
|
Nova HD rozpad obrazuCopak nám to na skylinku zase optimalizujou ,že se jim rozpadá obraz.![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Nova HD rozpad obrazuDopoledne jsem taky vznesl dotaz na technickou podporu Skylinku, tak snad se brzy ozvou a třeba se i k něčemu přiznají (ale to asi ne).VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Nova HD rozpad obrazuZe stejného transporderu vysílá i PrimaHD a ta v době výpadků na Nově je OK |
georg11
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
@georg11U mne v době výpadků na Nově (v úterý a ve středu) vypadávala i Prima COOL HD, FANDA HD i RiK, vše ze stejného TP.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Nova HD rozpad obrazuTakže žádnej technik nebyl, nebyla ani firma. Prostě sedíš doma a čekáš na zázrak, že se to "samo" opraví. Ten zázrak samozřejmě nebude, takže přestaň vymýšlet pitomosti a svěř práci odborníkům.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Nova HD rozpad obrazuTak dnes ráno mi volali ze Skylinku a omlouvali se za krátkodobé výpadky signálu na TP 11876 minulý týden. Chyba byla na jejich straně, ale jelikož šlo "pouze" o vteřinové výpadky, tak na chybu nijak oficiálně neupozorňovali.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
omlouvám seomlouvám se předem, toto je můj první příspěvek zde na Parabola.cz, jen bych chtěl podotknout, že na TP 11876 mi již od neděle 15. května vždy odpoledne hlásí tři roky starý GoSat 7056 HDi (+ parabola 80 cm) "Hledám signál" u všech kanálů, tj. Nova HD, Prima HD, Prima Cool HD atd. Mám Skylink, zaplacený balíček Kombi, před tím nikdy problémy nebyly, podle předešlých příspěvků předpokládám, že chyba není na mé straně, pochopil jsem to dobře? málem bych zapomněl, týká se to i TP 12109, též všech kanálů, postupné slábne kvalita signálů po poledni, až klesne na nulu, vždy ráno zase vše v pořádku |
soren
Registrace: 5/2016 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
sorenpokud by tento tebou popisovaný stav byl na straně skylinku,jistě bys zažil jiné tóčo zde i jinde,zkus kouknout na venkovní jednotku,jestli se něco od bezproblémového stavu venku nezměnilo,případně donastavit,vše ,co se dá |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
pierrepetrděkuji moc za radu, nebyl jsem si jistý, na čí straně je problém, zkontroloval jsem parabolu a mírným pootočením se vše vyřešilo, patrně s ní hýbnul vítr! |
soren
Registrace: 5/2016 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
sorenasi vítr Máchale |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |