![]() |
|
Digi sport plus-bude,nebude,kdy?Zeptal jsem se na Sport plus i výpověď smlouvy a přišlo mi:Vážený pane ........, děkuji za Váš e-mail. V tuto chvíli pro Vás nemám bližší informace, kdy bude možné balíček Sport využívat samostatně. Jakmile tuto informaci budeme mít k dispozici, bude zveřejněna na našich webových stránkách www.cz.digi.tv. Jestliže si přejete smlouvu ukončit, zašlete nám prosím písemnou výpověď s číslem smlouvy a vlastnoručním podpisem na: Digi Czech Republic s.r.o. P. O. Box 34 639 34 Brno 39 Výpovědní lhůta činí jeden měsíc a začíná běžet prvním dnem kalendářního měsíce následujícího po měsíci, kdy byla písemná výpověď řádně doručena druhé smluvní straně. ![]() |
Asmodeus
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 157 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Digi sport plus-bude,nebude,kdy?Vypadá to tak,že ještě k těm 599 kč budou chtít něco za pronájem zařízení. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
garrrryto je snad jedno na kterých programech tu La Ligu nebo PL budou vysílat ne?Jedině na nové digi tyto dvě soutěže uvidíš a je jedno jak se bude jmenovat ten program ne![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
![]() |
|
RE: Digi sport plus-bude,nebude,kdy?J8 doufám, že jak v červnu bude ten balí sport plus tak, že bude stát kolem 2-3 kila jinak navíc jim jebu![]() |
Jirik1450
Registrace: 5/2016 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Digi sport plus-bude,nebude,kdy?Jiriku zapomeň že to bude stát tak málo,nová digi není žádná charita a za špičkové fotbalové ligy se platí o něco více.Ber nebo se na to vy.er![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: Digi sport plus-bude,nebude,kdy?dawis77 já jsem chtěl slovenskou digi, ale ty děv.ky mi to nechtěli poslat poštou ten modul, že si mím proto zajed, tak daleko![]() |
Jirik1450
![]() |
|
RE: Digi sport plus-bude,nebude,kdy?Tam je aspoň, v základu digisport 1-4 v SD + zadarmo na 3 měsíce extra sport HD balík. |
Jirik1450
![]() |
|
RE: Digi sport plus-bude,nebude,kdy?to jo,na Slovensku to mají lepší... |
dawis77
![]() |
|
RE: Digi sport plus-bude,nebude,kdy?Mají no, ti neškudlí jak lama posra.na![]() |
Jirik1450
![]() |
|
RE: Digi sport plus-bude,nebude,kdy?Na kolik pro porovnani vychazi polska nc+ , abych tam mel premier league a ligu mistruPripadne i spanelskou ligu Je tam nejaka rocni vazanost nebo rocni balik ? Dik panove |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: Digi sport plus-bude,nebude,kdy?NC+ nyní vychází s eleveny na 24měsíců na 1981Zl,bez nákladu na poštovné.Samozřejmě se najdou i o něco levnější shopy,ale satsklep je slušný obchod.![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |