![]() |
|
Slovenská radia Litera Klasika Devím výluka?ZdravímV poslední době přestaly fungovat tyto slovenské radia jak v pozemním vysílání Velká Javorina 57 kanál tak na satelitu 23,5 je tam nějaká výluka? díky |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...Všechny stanice SRo přes DVB-T byly odpojeny kvůli zařazení Dvojky HD do DVB-T. Na satelitu 23,5E došlo k přesunu některých stanic SRo na nový kmitočet kde je Jednotka HD, Dvojka HD a HD stanice ČT a Barrandova. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...To je jako nastalo![]() |
pinokio
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...Na furt je tam Jednotka HD aj Dvojka HD a to na všech kanálech které má RTVS v DVB-T. |
risposta
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...nastálo pretože bolo oznámené, že DVB-T nie je pre vysielanie rozhlasu. Bolo to tam len na využitie voľnej kapacity.viď vyhlásenie RTVS |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...taky jsem si vsiml ze mi na slovensku v dvb-t uz nenachazi zadna radia, po prichodu hd stv 1 a 2. skoda :( budu muset ted asi zapinat klasicky fm radio abych mel neco na pozadi, pred tim jsem poslouchal stanicu pod nazvem fm radio v dvb-t.je tu nekdo ze slovenska hlavne vychodu, moc v tom nemam prehled, ty nove dvb radia co prodavaji, uz neco tam v etheru je, ci to to same co bylo v dvb-t, a tudiz nic by nenaslo? |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...Tak to je špatné protože já jsem nėkdy poslouchal slovenské radia ať zpravodajství nebol zejmena na stanici Litera jsou dost dobré rozhlasové hry.Při přelaďení před chvílí jsem sice získal dvojku hd ale všechny rádia jsou pryč škoda![]() |
pinokio
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...Rozhlasové stanice RTVS lze řešit i z pozice 23,5E kde jsou FTA oproti Jednotky a Dvojky které jsou v kódu. |
risposta
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...Já osobně poslouchám z veřejnoprávních jen slovenské rozhlasové stanice. Ï v České republice by měly v Muxu České televize vypnout veškerý rozhlas a přidat raději ČT:D / ČT Art v odpovídající kvalitě a ne ten hnus v Muxu 3 s otřesným datovým tokem a kvalitou. |
risposta
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...Litera ani Klasika na satelitu nefungují 23.5 E |
pinokio
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...Radio Junior, Litera, Pyramia a Radio Slovakia mají nasledují parametrysatelit: Astra 3B (23,5°E) kmitočet: 12,363 GHz polarizace: vertikální SR: 29500 FEC: 3/4 norma: DVB-S2 modulace: 8PSK |
risposta
![]() |
|
Slovenská radia Litera, Klasika, Devín.......A pokud máte třeba smart TV,nebo často puštěné PC či posloucháte rádia ve webrádiích na sat. přístrojích jsou tu streamy http://live.slovakradio.sk:8000/Litera_256.mp3 http://live.slovakradio.sk:8000/Klasika_256.mp3 http://live.slovakradio.sk:8000/Devin_256.mp3 atd.Kvalita vcelku slušná. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...Slovensky rozhlas ma pre Android aplikaciu, kde idu radia v pohode, v kvalite a aj s "EPG" :)VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 549 |
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...Tu aplikaci pro android kde si ji mohu stáhnout ?díky |
pinokio
![]() |
|
@pinokioneviem ci to ide, ale asi cez google marketZgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...Jak se ta aplikace jmenuje ? zaujalo mě zejména EPG nebo programového průvodce díky |
pinokio
![]() |
|
RE: Slovenská radia Litera Klasika Devím výluk...iRadio RTVSUPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 468 |
![]() |
|
![]() |