![]() |
|
freesat + digiDobrý den,co je pravdy na tom, že když mám FreeSat, mohl bych přijímat i DIGI TV? Prý je to na stejné pozici? 1°W. FreeSat mě stím ČT sportem v SD se.e, a pokud je možnost zaplatit si balíček od DIGI a přijímat tak Čtsport v HD, tak proč toho nevyužít, ne? |
rabauken
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 27 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
rabauken5 minut, čo si stravil nad napisanim tejto sprostosti, si mohol pouzit Google, a zistit si to sam. Nechapem vyznam tychto zbytocnych vlakien, automaticky mazať. |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
@milosza001Víš myslel jsem, že se na tomto fóru spíše dozvím podrobnosti, než od Googlu..např. Jestli potřebuju další koax, jestli musím mít dvoutuner přijímač, jestli DIGI jede pouze se svým přijímačem, popř. CA modulem, jestli třeba někdo to takhle přesně neprovozuje a jaké s tím má zkušenosti.. jestli je to vůbec reálné atd.. Promiň ale to mi Google za 5 minut neřekne.. |
rabauken
![]() |
|
RE: freesat + digiGoogle ti to možná neřekne, ale tvůj prodejce jistě ano.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@rabaukentak zaplat 5 € a niekto Ti to zodpovie.. nikto tu neni totiz preto aby za teba hladal a zabijal tak svoj drahocenny cas, zatial co ty sa budes sparat v nose a cakat na odpoved |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: freesat + digitak pardon, že jsem se zeptal.Prosím o smazání. |
rabauken
![]() |
|
rabaukenPrečo sa urážaš, ak zadáš do Google cz d..i TV tak za 1 minútu na ich stránke máš všetky potrebné údaje, čo Ty potrebuješ.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
rabaukenPotřebuješ pouze satelitní přijímač na dvě karty. Na freeSat ti stačí čtečka, na Digi CI Slot, nic víc.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: freesat + digi:D :D :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
rabaukenNeuvádíš, jakou máš parabolu. Na Digi je třeba 80tka, protože nemá všechny programy na Thoru, ale i na slabším Intelsatu, kde bys mohl mít problémy se 60tkou parabolou s příjmem.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: freesat + digiJak se někdo zeptá zde na fóru na Digi, tak se kloudné odpovědi nedočká. Je mi z vás na![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: freesat + digiCo bys tady na fóru chtěl řešit? Když si skočí do prodejny se SAT technikou, tak mu vhodnej přijímač (mimo jiný s podporou AAC a funkčností na freesat+Digi) prodají. Tady není o čem rozumovat a je fuk, jestli se to týká Digi nebo ne. Nebo si může nechat Digi namontovat ke stávajícímu freesatu nezávisle a opět není na fóru co řešit.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldaSDo prodejny si zajít může, ale proč by se nemohl zde na záladní věci na fóru zeptat ? Od toho snad fórum je, alespoň si to myslím.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: freesat + digiJasně, zeptat se může na co chce. Ale stejně to skončí u toho prodejce. Navíc bude mít jistotu, že to bude fachat a ne když mu tady někdo napíše, že potřebuje pouze SAT přijímač na 2 karty. S takovou koupí první na co natrefí a pokud budou sporty bez zvuku (AAC) nebo dvě karty naráz nepojedou, tak akorát vyhodil prachy a nikdo mu je nevrátí.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaS a @kvasnakDěkuji, spoň tak..Přijímač mám Technisat STC, a AB cryptobox 650HD. Jde mi spíše o Cryptobox, technisat je v jiné místnosti. V Cryptoboxu je jak čtečka, tak CI slot. FreeSat kartu mám ve čtečce. Do CI slotu jsem uvažoval o modulu od DIGI TV.. A tady začínají mé otázky.. Musí to být JEJICH CA modul? (Mám nějaký starý ještě IRDETO Cryptoworks) Dále na DIGI stránkách píšou o JEJICH LNB (což si myslím, že je blbost, proč by to nemohlo jet na mém..) Na nějakém fóru jsem četl, že je třeba přivést další koax.. Nechápu proč.. každopádně díky, že jsem se neptal zbytečně, a uznávám, že můj první dotaz nebyl zrovna "dotaz"... |
rabauken
![]() |
|
RE: freesat + digijo a parabolu mám 80tku |
rabauken
![]() |
|
RE: freesat + digiUž se to obdobně řešilo tady: https://www.parabola.cz/forum/topic-88217/Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
rabaukenLNB neřeš, také jsem si ponechal své. Od Digi potřebuješ pouze modul a kartu, vyslaný technik má za úkol ti to v tvém přijímači vyzkoušet. Žádný další koax samozřejmě nepotřebuješ, to pusť z hlavy.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@kvasnakmáš pravdu, pokiaľ niekto nechce poradiť, radšej nech sa nezapája, zbytočne zahlcuje vlákno. Nikto nemusí hľadať v histórii vláken, lebo podmienky sa môžu meniť. A každý má právo opýtať sa na čokoľvek. Už si mu vlastne povedal všetko, takže niet veľmi viac čo radiť. Som rád, že sú na fóre aj takí, ako Ty - má to potom ešte zmysel ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 453 |
![]() |
|
DzordzoDíky za uznání![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
DzordzoSúhlasím s Tebou, ale neviem či si prečítal otváraciu otázku. Nevyplýva z toho žiadna technická otázka. "prečo to nevyužiť, nie?" to je všetko, čo sa spýtal.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskPrečítaj si úplne prvú otázku :-). Odpoveď na ňu je jednoduchá - dá ... |
Dzordzo
![]() |
|
DzordzoOdpoveď je áno alebo prečo nie![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskOK, čítal som zbrklo - popri Freesate sa skrátka Digi za určitých podmienok (čítačka + CI slot + Digi modul + obe karty) prijímať dá ...![]() |
Dzordzo
![]() |
|
peterskAle ani jeden jste mu nebyl schopen na jeho otázku odpovědět a jen děláte z neznalých totální b.bce![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kvasnakJa som mu poradil aby našiel stránku digi a má tam všetko. Prepáč, že ja som to tak pochopil.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |