![]() |
|
freesat + digiDobrý den,co je pravdy na tom, že když mám FreeSat, mohl bych přijímat i DIGI TV? Prý je to na stejné pozici? 1°W. FreeSat mě stím ČT sportem v SD se.e, a pokud je možnost zaplatit si balíček od DIGI a přijímat tak Čtsport v HD, tak proč toho nevyužít, ne? |
rabauken
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 27 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
peterskJenže tam nic o kombinaci s freeSatem nevyčte, proto jsem se mu to snažil, co nejjednodušeji vysvětlit.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
kvasnakVeď OK, som rád, že aspoň Ty si mu poradil dobre.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
kvasnakVlasisko klidni hormom tu nikdo nedělá z nikoho bl.bce, tak se klidni posti.ženče![]() |
Jirik1450
Registrace: 5/2016 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
Jirik1450Tobě nestačilo že tě vykopli vedle že.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
BIDLORedakce mě již informovala, že s moderátorama již Jirika1450 probírají.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: freesat + digiNáhodou som si otvoril toto vlákno a som zhrozeý. Páni milos001, peterak i poldaS ho odkazujú, resp. doporučujú google, Tak prosím načo tu je parabola.cz, aby sa tu ľudia urážali ? A súhlasím s kvasnakom. Ja mu neporadím, ale ho neurážam. Som tu na tomto fóre dosť dlho, aby som to mohol povedať !!!!TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
@kvasnak a ostatníDěkuji moc všem za reakce. netušil jsem, že rozpoutám takovou přestřelku..Kadopádně nemyslím si, že toto vlákno bylo zbytečné.. Vemte si, kolik lidí, co maj FreeSat, v současné době (hlavně letos - MShokej, MEfotbal, Olymiáda) může řešit podobný problém..? A pokud jsme jim aspoň trochu pomohli, tak to smysl mělo.. Kolik lidí se třeba dozvědělo, že něco takového vůbec jde.. Myslím s tím zařízením, co už mají doma.. Já třeba potřeboval vědět, co mi z toho co mám doma, stačí, a co ještě k tomu potřebuju. A díky kvasnákovi, jsem se to dozvěděl! DIGi modul a kartu. Uznávám, že vlákno mohlo mít max tři reakce a bylo by.. A taky uznávám, že podobné znění, jako byl můj první dotaz, tady na Parabole už v životě nepoužiju.. Kdyby Google uměl říct, co potřebuje Freesaťák, aby mohl provozovat i DIGI, tak ani nemuknu, a neztrapňuju se selskými dotazy tady.. (Nemyslete si, že jsem Google pořádně neprojel, než jsem si dovolil vznést dotaz tady..) Ale pokud je laik v koncích, doufá, že na odborném fóru by mohl dostat třeba i neposměvačnou, solidní odpověď, idkyž se zeptá laicky = blbě.. I tak všem děkuju, snad někdo kdo bude hledat na Googlu - freesat + digi, na tohle narazí a něco se dozví.. |
rabauken
![]() |
|
RE: freesat + digiA ještě.. Ti, co mi radili, ať najedu na stránky DIGI TV, a tam se vše dozvím.. Tak tam prosím najeďte a řekněte mi, jak to doopravdy je.. Opravdu jsou schopni mi dát pouze jejich CA modul, a kartu.. Opravdu nemusím od nich mít ten jejich Kaon? U každého balíčku, který bych si mohl zaplatit jsou napsány PODMÍNKY a jednou z nich je pronájem HD Boxu.. |
rabauken
![]() |
|
@rabauken"Opravdu nemusím od nich mít ten jejich Kaon?"Opravdu ho mít nemusíš - objednáš si pouze ten modul (CAM) a samozřejmě do něj kartu. Plus patřičný bal. programů (dle vlastního výběru). Cena je 29,-Kč/měs. - viz jejich ceník: http://cz.digi.tv/wp-content/uploads/dokumenty/Akcni-kampan-Digi-TV-c-16-04-01-04-platna-od-1-4-2016.pdf |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
rabaukenAno, to co ti napsal kokun, je pravda![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@kvasnak, Dzordzo, petersk, antonius, kokun![]() ![]() ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
kvasnakMáš pravdu ale taková individua by měli mít ban natrvalo. Je jen otázkou času kdy tu bude perlit zase.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
@rabauken"Opravdu nemusím od nich mít ten jejich Kaon? U každého balíčku, který bych si mohl zaplatit jsou napsány PODMÍNKY a jednou z nich je pronájem HD Boxu.."Nwm kde to vidíš, ale na této stránce: http://cz.digi.tv/nabidka-nova-digi/ si nejprve (nahoře) vybereš službu "TV s NETem", anebo jen "TV" a úplně dole pak volíš "zařízení (a počet) k pronájmu". Pak teprve odklikáváš patřičný(é) balíček(ky) a vpravo se ti to rovnou součtuje (vidíš, kolik tě to bude měsíčně stát). ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |