Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Flix TV - príjem

Zdravím,

chcem sa opýtať, máte niekto praktické skúsenosti s príjmom FLIX TV, či už ako montážnik alebo ako klient. Ide mi hlavne o kvalitu príjmu a fakt, či idú aj SK programy.
Ďakujem vopred.

Dzordzo
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Flix TV - príjem

Sk programy vyzaduje si to velmi presne naladienie paraboly o velkosti minimalnee 85 cm

loop12
Registrace: 7/2007

Sk programy idu

loop12
Registrace: 7/2007

dzorzo

není v tom problém všecko jde ok ale dal bych 100cm parabolu pro větší rezervu jinak na tu 85 to taky jde nemám vyzkoušeno v horším počasí.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Flix

S 80cm není problém, jde vše i bez blokace STV :) ;)

buchtik
Registrace: 2/2006

@kanon69

presne to isté platí u mňa pre AntikSAT na Slovensku - hustý dážď ešte nepadal. Akurát u Antiku oficiálne nie je možný príjem CZ programov. Asi 12 ich ide s pomenovaním Tesovacieho kanálu - ešte som ich nestihol popremenovávať, montoval som to len v sobotu ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Na 90 frontieru baz problemu....

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

Také mám 80ku,dnes několikrát silně pršelo a v pohodě.Západní Čechy.

hledac01
Registrace: 12/2008

Není náhodou ten jejích box původně amiko impulse....

Fanyn
Registrace: 11/2007

Ano, to bude on. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Flix Tv

Jo ja jsem poslal SKYLINK do (nevhodné slovo)e a sel jsem k temto a spokojenost jede to porad zadnej refres karty jako u SKYLINKU 3krat za mesic jako u blbejch driv to bylo v pohode ale ted to se nedalo a jejich odpoved znela:musel byste mit certifikovany prijmac Skylink pak refres ani nepocitite ze probehla .ja si budu brat kuji tomu nejakej krap od nich kterej nic neumi za 1500,- ale z FLIX TV jsem zatim spokojeny vse slape jako hodiny.

George1
Registrace: 7/2004

Jasně, za to, že neumíš nakonfigurovat-ovládat to svoje harampádí, může Skylink... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

George1

George1 a teď máš co za přijímač snad ne ten jejich šrot co nic neumí. To jsis moc nepomohl. Teď ti to nevadí že máš kapra ? Hmmmm!

satman1
Registrace: 9/2010

drobeček

Zapomínáš, že běžný zákazník tyto problémy řešit nemá ani zájem. Televizi má pouze pro sledování ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Však pokud má kvalitní a správně nastavený přijímač, problémy nejsou...pokud se koupí to nejlevnější harampádí tak je na potíže zaděláno ;) :)))

drobeček

drobeček

Souhlasím, ale převážná část občanů kouká bohužel jen na cenu ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

George1

Co to je refres u skylink?
Ja mam skylink od zaciatku existencie a refres som potreboval iba raz, keby sa mi chcelo pockat tak asi ani ten by nebolo treba. (bolo to po jednej servisnej noci v skylinku, stb bol vypnuty)

Kasr
Registrace: 8/2008

@Kasr

Asi tak nějak.

BOBSEN
Registrace: 9/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra